שלוש שאלות בנושא סאונד בסדרת H6400 של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
GuyKhmel פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #1 

היי
ברשותי 48H6400 ויש לי מספר שאלות

אני מחובר לרסיבר בכבל אופטי מה AudioOut (רסיבר ישן וללא HDMI).

א' - האם יש דרך להגדיר יציאה שונה לכניסות שונות - כלומר, אם אני צופה דרך ממיר הDVB-T (עידן פלוס) שיוציא סאונד דרך הרמקולים של הטלוויזיה, אולם, כשאני צופה דרך כונן הUSB או כניסת HDMI מסויימת, שיוציא דרך הAudio Out האופטי?

ב' - כשאני מנגן דרך כונן USB - אם מדובר על קובץ עם סאונד Dolby - יש 3 אופציות לסוג הקידוד (PCM, Dolby Digital, DTS Neo 2:5) בעוד שבזמן שאני מנגן קובץ עם סאונד DTS יש שניים (PCM, DTS כשהשניים האחרים מאופררים) - בסה"כ 4 אפשרויות.
איפה הבעיה? אין בחירה אוטומטית - כלומר, נניח ואני מנגן קובץ Dolby - אני אבחר בDolby Digital כקידוד הרצוי, אך אם אעבור לנגן קובץ מקודד בDTS - אוטומטית ייבחר PCM ולא DTS כיוון ש'קודם' הוגדר Dolby וכרגע הוא לא אפשרי אז לכן הוא חוזר לPCM ולהפך, אם אבחר בDTS ואחזור לקובץ Dolby, ייבחר קידוד PCM.
האם יש דרך להגדיר את הטלויזיה לנגן DTS כשהקובץ מקודד בDTS, בDolby כשהוא מקודד בDolby?

ג' - האם יש Passthrough לאודיו מהטלויזיה לרסיבר (דרך AudioOut) בדומה לKODI? או שחובה לעבור דרך מנגנון הפענוח של הטלויזיה ורק אז להוציא בAudioOut?

תודה מראש

* יכול להיות שהפורום המתאים יותר הוא פורום אודיו, אם כן, סליחה ואשמח אם אחד המנהלים יעביר לשם

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”