UA55H6400 + VSX-329 - מיואש מ Anynet CEC
חיברתי והדלקתי את הציוד פעם ראשונה ואחרי שתי דקות הכול עבד פיקס. Anynet מאופשר בטלוויזיה וברסיבר, והשליטה על הווליום מתבצעת בשלט של הטלוויזיה ומשנה את הווליום ברסיבר.
ניתקתי את הטלוויזיה כדי לתלות אותה, ומשם זה פשוט הפסיק לעבוד.
כרגע המצב הוא שאם אני משנה בטלוויזיה תחת Speaker Settings ל TV Sound Output = Receiver אני מקבל הודעה ש Anynet+ device is not connected. please check connection and retry.
אם אני חוזר לצפייה ומנסה לשנות את הווליום, לפעמים אני אקבל הודעה שהטלוויזיה משדרת למקור אחר אז לשנות את הווליום במקור האחר, ולפעמים זה נראה כאילו הם כן מחוברים כי שינוי הווליום מציג את שם הרסיבר על המסך, אבל לא באמת שומעים משהו דרך הרסיבר.
יש מליון פוסטים בגוגל שאומרים שזה נפתר על ידי ניתוק חשמל ארוך או קצר בטלוויזיה ו/או ברסיבר. ניסיתי הכול וזה עדיין לא עובד. אין לי אפילו כרגע שום מעקף מלבד לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה.
או כמובן לוותר ולהשחיל אופטי מהטלוויזיה לרסיבר, שזה באסה.
מישהו פתר את הנושא עם ציוד כזה?כיוון כלשהו שלא כולל ניתוק חשמל (ובטח לא החלפת כבל HDMI)?
ניתקתי את הטלוויזיה כדי לתלות אותה, ומשם זה פשוט הפסיק לעבוד.
כרגע המצב הוא שאם אני משנה בטלוויזיה תחת Speaker Settings ל TV Sound Output = Receiver אני מקבל הודעה ש Anynet+ device is not connected. please check connection and retry.
אם אני חוזר לצפייה ומנסה לשנות את הווליום, לפעמים אני אקבל הודעה שהטלוויזיה משדרת למקור אחר אז לשנות את הווליום במקור האחר, ולפעמים זה נראה כאילו הם כן מחוברים כי שינוי הווליום מציג את שם הרסיבר על המסך, אבל לא באמת שומעים משהו דרך הרסיבר.
יש מליון פוסטים בגוגל שאומרים שזה נפתר על ידי ניתוק חשמל ארוך או קצר בטלוויזיה ו/או ברסיבר. ניסיתי הכול וזה עדיין לא עובד. אין לי אפילו כרגע שום מעקף מלבד לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה.
או כמובן לוותר ולהשחיל אופטי מהטלוויזיה לרסיבר, שזה באסה.
מישהו פתר את הנושא עם ציוד כזה?כיוון כלשהו שלא כולל ניתוק חשמל (ובטח לא החלפת כבל HDMI)?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אצלי זה עבד טוב עם VSX 323 ומסך סמסונג בן 3..
נסה אולי להחליף כבל HDMI. אני לא הייתי משנה את הגדרות הסאונד במסך
אגב הרסיר מחובר לכניסת ARC במסך?
נסה אולי להחליף כבל HDMI. אני לא הייתי משנה את הגדרות הסאונד במסך
אגב הרסיר מחובר לכניסת ARC במסך?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
השלט של יס הוא שלט לומד - אצלי הוא שלט על הרסיבר והמסך (כיבוי / הדלקה ושליטה על ווליום)