מה אתם חושבים על Bose QuietComfort 25?
אני משתמש בהן בעבודה ומרוצה מאוד. סינון הרעשים (סטטים כמובן) עובד מעולה, הן נוחות מאוד, וחיי הסוללה אחלה. מבחינת סאונד בטוח שיש דברים טובים יותר ב-300$, אבל הם ללא סינון רעשים אקטיבי. בסך הכל אני הופעתי מאיכות הסאונד לטובה ביחס לציפיות. שים לב שהאיכות שלהן כשהן דלוקות (סינון רעשים פעיל) טובה הרבה יותר מאשר כשהן כבויות, כנראה שזה בגלל שיש לו גם מגבר פנימי שנכנס לפעולה במצב הזה.
דיי מאוזן. אני לא מרגיש שחסר ממנו, והוא גם לא בולט יותר מדיי.
סינון הרעשים מעולה, אבל זה בעיקר לרעשי רקע שהם לא דיבור. למעשה, לפעמים בשל ניטרול רעשי הרקע המצויין שלהם, פתאום שומעים שיחות שלא ניתן היה לשמוע קודם.
לטיסות, אוטובוסים, רכבות, עבודה בסביבה רועשת (אבל יותר רעש של מכונות, מזגן, מקרר וכאלה) - הן מצויינות.
כסתם אוזניות ביתיות ב-300$, יש יותר טובות מהן.
לטיסות, אוטובוסים, רכבות, עבודה בסביבה רועשת (אבל יותר רעש של מכונות, מזגן, מקרר וכאלה) - הן מצויינות.
כסתם אוזניות ביתיות ב-300$, יש יותר טובות מהן.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
ראה כאן -- >
הסך הכולל מאד מאוזן לטעמי האישי. סינון הרעשים הוא בוודאי גולת הכותרת אך גם מבחינה סונית הן לא רעות כלל ועיקר.
יחד עם זאת - במקרה ואתה לא מרבה לטוס או להאזין בסביבה "רועשת" (למשל תחבורה ציבורית), אני מסכים עם המגיבים שלפני - יש אלטרנטיבות טובות יותר
הסך הכולל מאד מאוזן לטעמי האישי. סינון הרעשים הוא בוודאי גולת הכותרת אך גם מבחינה סונית הן לא רעות כלל ועיקר.
יחד עם זאת - במקרה ואתה לא מרבה לטוס או להאזין בסביבה "רועשת" (למשל תחבורה ציבורית), אני מסכים עם המגיבים שלפני - יש אלטרנטיבות טובות יותר
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !