שלום,
התקנתי אתמול כרטיס PVR 150 הידועה.
הדגם שלי זה ה Low Profile כך שאין את כל הכניסות כמו בכרטיס הרגיל.
השאלה שלי היא שאני חיברתי את היציאה s video ל RCA של הממיר (עם מחבר קטן שהופך מ S ל RCA , קיבלתי בחבילה).
הממיר של יס, אני לא זוכר את הדגם אבל זה האחד היותר טובים לפלזמה שיש לי (כך אמרו לי ביס) , זה הממיר הקטן בצבע זהוב כזה.
יש לא יצאת SCART אחת , SPDIF אופטי וקואקסלי, והשאר בננות רגילות שאליהם חיברתי את הS VIDEO לכרטיס PVR.
עכשיו אני רואה דרך MCE 2005 בשחור לבן בלבד.
מאחר והפלזמה כבר תפסה את ה SCART שהוא החיבור היותר טוב איך אני יכול לחבר את הכרטיס בצורה היעילה ביותר?
אני לא רוצה לראות כל הזמן דרך המחשב לכן מעדיף להשאיר החיבור הישיר לפלזמה.
האם מפצר SCART יעשה את העבודה?
האם אני ממש יאבד איכות מהחיבור לפלזמה?
בנוסף איזה כבל אני צריך לקול של היס לחיבור ה PVR, יש לכרטיס PVR רק חיבור כזה כמו של אוזניות.
תודה על העזרה.
PVR 150 שאלות
על סמך PVR רגיל האודיו מתחבר בשני RCA לכבל האודיו סטריאו של אוזניות. הינו צריך כבל RCA וממיר SCART לRCA אם אין לך יציאות RCA
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
תתחיל מלנסות לחבר את ה scart למחשב עם מעביר scart-s.video (עולה כמה שקלים)
זה יתן לך תשובה איפה הבעיה לגבי התמונה - בממיר או במחשב. אם הבעיה במחשב לך בשיטה הרגילה: דרייברים, התקנה מחדש, החלפת הכרטיס אצל המוכר...
אם הבעיה בממיר (כלומר קיבלת תמונה צבעונית בחיבור scart למחשב) אז צריך לשחק עם ההגדרות של הממיר בתפריט האיתוחל שלו. אני לא זוכר בעל פה אבל יש שם כמה הגדרות ליציאת scart וכנראה אחת מהם תתן לך תמונה צבעונית גם ב scart ובמקביל גם ב RCA.
זה יתן לך תשובה איפה הבעיה לגבי התמונה - בממיר או במחשב. אם הבעיה במחשב לך בשיטה הרגילה: דרייברים, התקנה מחדש, החלפת הכרטיס אצל המוכר...
אם הבעיה בממיר (כלומר קיבלת תמונה צבעונית בחיבור scart למחשב) אז צריך לשחק עם ההגדרות של הממיר בתפריט האיתוחל שלו. אני לא זוכר בעל פה אבל יש שם כמה הגדרות ליציאת scart וכנראה אחת מהם תתן לך תמונה צבעונית גם ב scart ובמקביל גם ב RCA.
Enjoy the Silence