טלוויזיה 55 או 65 אינץ׳ עירומה וזולה
היי, מחפש טלוויזיה חדשה לשנים הקרובות עד שה OLED יהיו זולות מספיק. עד אז לא מעוניין להשקיע יותר מדי כסף.
שוקל את ה- H6400 המדוברת ביבוא במקביל ב-4500 שח. השאלה היא האם יש טלוויזיות באיכות תמונה דומה אך ללא סמארט ודי וי טי? יש לי סטרימר, כרומקאסט וממיר עידן +, אם אוכל לחסוך 400-500 שח זה יהיה מצויין.
מה שכן, לא מעוניין להתפשר על איכות התמונה.
שוקל את ה- H6400 המדוברת ביבוא במקביל ב-4500 שח. השאלה היא האם יש טלוויזיות באיכות תמונה דומה אך ללא סמארט ודי וי טי? יש לי סטרימר, כרומקאסט וממיר עידן +, אם אוכל לחסוך 400-500 שח זה יהיה מצויין.
מה שכן, לא מעוניין להתפשר על איכות התמונה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כרגע h6400 נותנת הכי הרבה איכות לשקל.
אם פלאזמה באה בחשבון... H5000 גודל 60 תעלה 5k אבל איכות התמונה שלה טובה יותר מהראשונה.
אם פלאזמה באה בחשבון... H5000 גודל 60 תעלה 5k אבל איכות התמונה שלה טובה יותר מהראשונה.
- טלHD
- גורו

נסה להתקשר ל שופרסל ולבדוק.
היה גם בגרופון ואזל.
נסה להוציא אותה ב 5k מכאן
http://www.hotprice.co.il/shop/%d7%98%d ... 6-full-hd/
היה גם בגרופון ואזל.
נסה להוציא אותה ב 5k מכאן
http://www.hotprice.co.il/shop/%d7%98%d ... 6-full-hd/
חסרונות: פוטנציאל לצריבות בהצגת דברים סטטיים לאורך זמן (שימושי מחשב, לוגו של ערוצים), בהירות מקסימלית נמוכה מ-LCD (משנה בעיקר בחדרים מוארים מאוד), צריכת חשמל גבוהה יותר, יותר משקל, אולי מארז גדול יותר יחסית.edoson כתב:למה ״אם פלזמה באה בחשבון..״ ? מה החסרונות של פלזמה?...
יתרונות: שחורים טובים מ-LCD (חוץ מכמה דגמי פלזמה נחותים), אין תלות בזווית צפיה.
אם גם 3D לא מעניין אותך אז יכול להיות ש-55H6203 תתאים לך.edoson כתב: האם יש טלוויזיות באיכות תמונה דומה אך ללא סמארט ודי וי טי? יש לי סטרימר, כרומקאסט וממיר עידן +, אם אוכל לחסוך 400-500 שח זה יהיה מצויין.
...
מקריאה ברשת (ולא מניסיון אישי) התמונה של די דומה ל-H6400 אך ללא תלת מימד, סמארט חלש מאוד, ופחות חיבורים.
- טלHD
- גורו

·edoson כתב:@טלHD
·
החברה הזו מוזרה. מנסה להשיג אותם בטלפון כבר שלושה ימים ומגיע כל פעם לשירות הודעות....
לא מכיר אותם... רק נתקלתי בפרסום שלהם.
אתה משאיר הודעות ולא חוזרים אליך?
נותני השירות בארץ... על הפנים.