עדכון CUBOX ל OPENELEC 6 - עזרה
-
Freakalik
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- שם מלא: שימי ממוקה-שיין
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי כולם,
כמה שאלות:
1. משהו לא ברור לי - גרסה 6 של OPENELEC שוחררה והיא כוללת בתוכה את KODI 15.2? כלומר, ברגע שאעדכן את ה CUBOX ל OPENELEC 6 זה יעדכן אוטומטית גם את גרסת הקודי?
2. אני על CUBOX עם KODI 14.2 - האם כדאי לעדכן (מעדיף) או להתקין מחדש? אין לי כח להתקין ולסדר הכל מחדש. מישהו ניסה עדכון כזה ועבד לו כמו שצריך? ואם לעדכן, איך אני מבצע את העדכון ככה שכל הסורסים, ההרחבות, וההגדרות לא ימחקו? האם מספיק לשים את קובץ ה TAR בתיקיית ה UPDATE ולאתחל את המכשיר?
תודה מראש לכל העוזרים,
כמה שאלות:
1. משהו לא ברור לי - גרסה 6 של OPENELEC שוחררה והיא כוללת בתוכה את KODI 15.2? כלומר, ברגע שאעדכן את ה CUBOX ל OPENELEC 6 זה יעדכן אוטומטית גם את גרסת הקודי?
2. אני על CUBOX עם KODI 14.2 - האם כדאי לעדכן (מעדיף) או להתקין מחדש? אין לי כח להתקין ולסדר הכל מחדש. מישהו ניסה עדכון כזה ועבד לו כמו שצריך? ואם לעדכן, איך אני מבצע את העדכון ככה שכל הסורסים, ההרחבות, וההגדרות לא ימחקו? האם מספיק לשים את קובץ ה TAR בתיקיית ה UPDATE ולאתחל את המכשיר?
תודה מראש לכל העוזרים,
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
1. OPENELEC מכילה בתוכה את KODI, ולכן שדרוג לOE 6 ישדררג לך את הקודי גם כן.
2.
http://www.hometheater.co.il/vt225079.html
בעיקרון תמיד מומלץ לגבות, אבל זריקה של ה TAR והפעלה מחדש מעדכנת.
2.
http://www.hometheater.co.il/vt225079.html
בעיקרון תמיד מומלץ לגבות, אבל זריקה של ה TAR והפעלה מחדש מעדכנת.
-
Freakalik
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- שם מלא: שימי ממוקה-שיין
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 0
@tomer953
·
תודה רבה, תומר.
רק לוודא - ראיתי בכל מיני מקומות ששדרוג משמעותי (כמו מגרסה 14 ל-15 למשל) שמבוצע ע"י עדכון ולא התקנה מחדש יכול יצור בעיות ולכן עדיף להתקין מחדש. האם יש דברים בגו או שאין ממה לחשוש?
·
תודה רבה, תומר.
רק לוודא - ראיתי בכל מיני מקומות ששדרוג משמעותי (כמו מגרסה 14 ל-15 למשל) שמבוצע ע"י עדכון ולא התקנה מחדש יכול יצור בעיות ולכן עדיף להתקין מחדש. האם יש דברים בגו או שאין ממה לחשוש?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
יש דברים בגו,
אך זה כמו כל שדרוג (למשל של ווינדוס, תמיד עדיף התקנה נקייה על שדרוג, אבל זה לא אומר שזה לא עובד..)
אני חושב שעדיף לנסות לשדרג, ואם נכשל תמיד אפשר לבצע התקנה נקייה.
אך זה כמו כל שדרוג (למשל של ווינדוס, תמיד עדיף התקנה נקייה על שדרוג, אבל זה לא אומר שזה לא עובד..)
אני חושב שעדיף לנסות לשדרג, ואם נכשל תמיד אפשר לבצע התקנה נקייה.
- shayefrati
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם