CES2007 רמקולים אלחוטיים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78859
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
כבר הופעל והוצג לפני יותר משנה.
עדיין צריך כבלי חשמל, אבל זה בפירוש עושה את החיים פשוטים יותר.
לגבי מרימי כבלים, אפשר לשים ולדמיין כבלי WIFI שמונחים עליהם (כמו הקולר של הכלב בלי הכלב), זה יעזור באותה מידה שזה עוזר עם כבלים אמיתיים...
עדיין צריך כבלי חשמל, אבל זה בפירוש עושה את החיים פשוטים יותר.
לגבי מרימי כבלים, אפשר לשים ולדמיין כבלי WIFI שמונחים עליהם (כמו הקולר של הכלב בלי הכלב), זה יעזור באותה מידה שזה עוזר עם כבלים אמיתיים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני רואה וואחד כבל מאחור.......
אני אישית מעדיף שירוצו לי כבלי רמקולים מאשר כבלי חשמל.
אגב, מה יותר זול (בהנחה שאתה מסתפק בכבלים סבירים שלא ירוששו מדינה קטנה באפריקה)?
להריץ כבלי רמקולים או להוסיף נקודות חשמל?
אני אישית מעדיף שירוצו לי כבלי רמקולים מאשר כבלי חשמל.
אגב, מה יותר זול (בהנחה שאתה מסתפק בכבלים סבירים שלא ירוששו מדינה קטנה באפריקה)?
להריץ כבלי רמקולים או להוסיף נקודות חשמל?
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
נו באמת,
יש כל כך הרבה בעיות בסטאפ כזה של רמקולים אלחוטיים שאני לא יודע איפה להתחיל:
1. ניתוקים רגעיים בגלל בעיות קליטה
2. הפרשי פאזה בין הרמקולים (כל רמקול כולל מקלט WiFi נפרד עם עיבוד משלו ואין שום סיכוי שבעולם שהם יהיו באותה פאזה, הרי כל רמקול מקבל שידור נפרד. גם אם מבוצע broadcast והאינפורמציה של כל הרמקולים (2? 4? 5? 6?) מעורבבת באותו שידור (כדי להקטין את הפרשי הפאזה), ההפרשים יהיו בכמה סדרי גודל יותר מכל jitter שחובבי הטרנספורטים היעודיים יעשו ממנו ענין.
3. האם ישנו באמת מגבר רציני בכל רמקול? מה איכות ה-D/A בתוך רמקול? לא לשכוח שכל רמקול חייב להכיל D/A ומגבר אנלוגי או פשוט מגבר דיגיטלי.
הטכנולוגיה מתאימה הרבה יותר לקולנוע ביתי ולרמקולים קטנים, לקהל שהיום קונה Bose.
יש כל כך הרבה בעיות בסטאפ כזה של רמקולים אלחוטיים שאני לא יודע איפה להתחיל:
1. ניתוקים רגעיים בגלל בעיות קליטה
2. הפרשי פאזה בין הרמקולים (כל רמקול כולל מקלט WiFi נפרד עם עיבוד משלו ואין שום סיכוי שבעולם שהם יהיו באותה פאזה, הרי כל רמקול מקבל שידור נפרד. גם אם מבוצע broadcast והאינפורמציה של כל הרמקולים (2? 4? 5? 6?) מעורבבת באותו שידור (כדי להקטין את הפרשי הפאזה), ההפרשים יהיו בכמה סדרי גודל יותר מכל jitter שחובבי הטרנספורטים היעודיים יעשו ממנו ענין.
3. האם ישנו באמת מגבר רציני בכל רמקול? מה איכות ה-D/A בתוך רמקול? לא לשכוח שכל רמקול חייב להכיל D/A ומגבר אנלוגי או פשוט מגבר דיגיטלי.
הטכנולוגיה מתאימה הרבה יותר לקולנוע ביתי ולרמקולים קטנים, לקהל שהיום קונה Bose.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני גם לא יודע אם הייתי רוצה *עוד* מכשירים פולטי קרינה בבית, ועוד כאלו שמקיפים אותי מכל עבר (בק"ב)..
מסיבה זו גם אין לי טלפון אלחוטי ואני ממעט ביותר להשתמש בסלולרי.
מסיבה זו גם אין לי טלפון אלחוטי ואני ממעט ביותר להשתמש בסלולרי.
לגבי הפרשי פאזה לכן יש לרוב רמקולים אלחוטיים אחוריים עם מגבר קולט משותף כך שלפחות אחורה יהיו מסונכרנים למשל של סוני. חוץ מזה יש אפשרות סינכרון זמן בצורה כלשהי בהתחלה על ידי שידור חזרה וסינכרון הפער על ידי תשובה חזרה וכך לפצות הפרשי פאזה! (מדידית פעמים הדרך וחלוקה בשניים) כפתרון אלטרטיבי. לגבי ניתוקים זה נכון לכל WIFI אבל המרחק פה קצר באותו חדר למשל.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -