קניית LG באילת ..
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
שתי החנויות בדיוק אותו הדבר. ההבדל רק בשם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
האמת שהשירות של אייבורי לפחות ממה שאני נתקלתי בו בכמה מקרים שבהם יצרתי קשר היה מעל ומעבר לעומת KSP שעושים את המינימום שבמינימום שהם חייבים , אבל במקרים כאלה בהם החנות עושה בעיות אפשר לפנות ליבואן ככה שזה לא הכי משפיע .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
במקרה הזה ספציפית דווקא לא נראה שיש בעיה , אם אתה לוקח מכשיר מיבואן זה לא משנה כי אפשר לפנות ליבואן ,גם מערכת ניהול המלאי של KSP זה אחד הבונוסים הגודלים שלהם , יוצא לי לקנות הרבה בשתי הרשתות , אייבורי נוח לי יותר מבחינה גיאוגראפית כי יש סניף במרחק כמה דקות הליכה מהבית ,מצד שני מערכת ניהול המלאי חוסכת לי להתקשר כל פעם ולחכות רבע שעה על הקו רק בשביל לבדוק זמינות של מוצר במלאי ,ככה שיש פלוסים ומינוסים ,מן הסתם שאני מעדיף ללכת לאייבורי גם בגלל שאני יודע שאני אקבל יותר שירות וגם בגלל המיקום ,אבל במקרים מסויימים יצא לי לקנות מKSP פשוט כי לא היה לי את הזמן הפנוי הזה של להתקשר ולחכות על הקו עד שאיזה מישהו יענה כדי לא לנסוע סתם לסניף ולגלות שאין מלאי ,אני באמת מקווה שיום מין הימים אייבורי יבינו כמה הדבר הזה שווה השקעה ויביא להם הרבה לקוחות מKSP.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2