התלבטות בין שלושה רואטרים
שלום
אני מעוניין לעבור ל018 ולקנות רואטר פרטי
עכשיו אני מתלבט בין שלושה ראוטרים יש לציין שאחד מהמחשבים נימצא בקומה השניה של הבית וחשוב לי שהיה קליטה טובה וגלישה יציבה בלי ניתוקים
הראוטר הראשון TP-Link Archer C2
השני TP-Link W-DR4300
והשלישי D-Link AC1200 Dual Band DIR-825/AC
תודה מראש ברק!
אני מעוניין לעבור ל018 ולקנות רואטר פרטי
עכשיו אני מתלבט בין שלושה ראוטרים יש לציין שאחד מהמחשבים נימצא בקומה השניה של הבית וחשוב לי שהיה קליטה טובה וגלישה יציבה בלי ניתוקים
הראוטר הראשון TP-Link Archer C2
השני TP-Link W-DR4300
והשלישי D-Link AC1200 Dual Band DIR-825/AC
תודה מראש ברק!
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שים-לב שכל שלושת הנתבים שציינת לא כוללים מודם DSL מובנה, ככה שתצטרך גם מודם, שגם ככה מגיע עם נתב משולב, אז התשובה היא אף-אחד מהם. אני אישית ממליץ על TP-Link TD-W9980 (אני יודע שיש כאלה שחולקים עליי) - אלא אם כבר יש לך מודם שמאיזושהי סיבה אתה לא מעוניין להשתמש בו גם בתור נתב.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

כמו שאמרתי, קודם תגיד אם יש לך מודם, אחרת כל נתב שלא כולל מודם מובנה לא רלוונטי בשבילך.Barak-j כתב:@NegativeIQ
תודה אחי על העזרה
יש לך עוד כמה שאתה יכול להמליץ לי עליהם בסכום של עד 400 פלוס מינוס
אני עובד עם 3 מחשבים בבית וקודי על 2 טלויזיות...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אז מומלץ שתסתכל ברשימת המודמים באתר של NetCHIEF ותבחר.Barak-j כתב:@NegativeIQ
אין לי מודם...
אני אישית עובד עם ה-TD-W9980 אבל לא עם הקושחה המקורית שלו, אז אני יכול להגיד לך שלפחות החומרה שלו נהדרת, אבל תחפור פה בפורום היו המון דיונים על מודמים ואנשים נתנו את ההערות שלהם. אם יש דגם מסויים שאתה מתעניין בו תמצא מישהו שכתב עליו ביקורת ואם יש לך שאלות שלך לו בהודעה פרטית.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
ה-9980 כמעט ואינו זמין יותר ויש קושי למצוא אותו בחנויות. כרגע מחליף אותו ה-9970 (שנחות בתכונות שלו מה-9980). אפשרות אחרת היא לרכוש מודם VDSL עצמאי משומש ב-EBAY (סביב 100 שקל) ולרכוש נתב אוניברסלי - אחד מאלה שציינת.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

כן, בהנחה שהוא בכלל יגיע. סיכוי סביר שהוא ייתפס במכס ולא יוכנס לארץ, כמו כל נתב דואלי.Barak-j כתב:@NetCHEIF
תודה רבה חברים
במידה ואני מזמין מחול את הרואטר TD-W9980 הוא יהיה מתאים גם לארץ?...