שדרוג מחשב ישן או סטרימר
תודה להתייחסותך.
אפשר לשאול למה עדיף סטרימר?
שמעתי על משתמשים במחשב נייח עם קודי מותקן בתוכו ,ואז גם אשמיש את המחשבים הישנים.
אולי בגלל שעוצמת הסטרימר גדולה יותר וחשובה יותר ממחשב יישן?! מס' ליבות וכו? האם זה משמעותי מאד לתפעול וצפייה?
התואיל ליידע אותי
מצ"ב בדיקת מצב המחשבים לברור אפשרות התקנת וינדויס 7 עליהם.
אפשר לשאול למה עדיף סטרימר?
שמעתי על משתמשים במחשב נייח עם קודי מותקן בתוכו ,ואז גם אשמיש את המחשבים הישנים.
אולי בגלל שעוצמת הסטרימר גדולה יותר וחשובה יותר ממחשב יישן?! מס' ליבות וכו? האם זה משמעותי מאד לתפעול וצפייה?
התואיל ליידע אותי
מצ"ב בדיקת מצב המחשבים לברור אפשרות התקנת וינדויס 7 עליהם.
רוצה כאמור להתפטר מטריפל הוט ולשלב עידן+ יש קליטה טובה.קניתי כבר 2 אנטנות. יש ב 2 טלויזיות עידן מובנה.תכנים עממי: מיין סטרים סרטים סדרות ספורט..בספורט חשוב אונליין. יש כמה עמדות בבית. האם צריך להגדיל מ100 מגה ל 200 למשל? אפשרי בהוט..העידן נועד לשחרר לחץ מאינטרנוט מכל החדרים(6).
תודה .כל הסטרימר מתהדרים במספר ליבות ובעוד תכונות של מחשבים חדשים דווקא. אז השאלה מה עם מחשב נייח ישן. אם מהירות התגובה למקלדת אלחוטית לא טובה וכו' אז עדיף שלא. הלא כן?
בסלון אציב סטרימר ואודה לך אם תכתוב לי מה אופטימילי.. לא רק לסלון.
בסלון אציב סטרימר ואודה לך אם תכתוב לי מה אופטימילי.. לא רק לסלון.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אתה קצת מתפזר... קשה לענות על כל שאלה, בלי להסתמך על התשובה לשאלה שלפניה...
דבר ראשון: תתקין על הנייח ישן שאתה רוצה להפוך ל HTPC את התוכנה (KODI). תבדוק אם היא עובדת כמו שצריך, כי כמו שציינתי, לא בטוח שהיא נתמכת ב XP.
אם אמצעי השליטה שלך זה מקלדת אלחוטית, חבר למחשב ותראה איך הוא מגיב (לדעתי אין בעיה).
דבר שני: אם אתה מחליט לרכוש סטרימר/מיני PC, כדאי שתגדיר תקציב, איזה פורמטים אתה מריץ ואיזה ציוד אתה הולך לחבר אליו?
לגבי ההבדל בין HTPC לסטרימר על רגל אחת, לרוב סטרימרים לא מריצים KODI ופועלים על תצורה אחרת. יותר מוגבלת אך יותר פשוטה ויעודית להרצת מדיה מקומית בלבד. פחות התעסקות עם תאימות והגדרות.
דבר ראשון: תתקין על הנייח ישן שאתה רוצה להפוך ל HTPC את התוכנה (KODI). תבדוק אם היא עובדת כמו שצריך, כי כמו שציינתי, לא בטוח שהיא נתמכת ב XP.
אם אמצעי השליטה שלך זה מקלדת אלחוטית, חבר למחשב ותראה איך הוא מגיב (לדעתי אין בעיה).
דבר שני: אם אתה מחליט לרכוש סטרימר/מיני PC, כדאי שתגדיר תקציב, איזה פורמטים אתה מריץ ואיזה ציוד אתה הולך לחבר אליו?
לגבי ההבדל בין HTPC לסטרימר על רגל אחת, לרוב סטרימרים לא מריצים KODI ופועלים על תצורה אחרת. יותר מוגבלת אך יותר פשוטה ויעודית להרצת מדיה מקומית בלבד. פחות התעסקות עם תאימות והגדרות.