שרשור תגובות: והזוכה בהגרלת Minix Z64A הוא oris74!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תתחדש ותהנה אורי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה רבה לכולם על הברכות ותודה לזיו והצוות על המתנה
פעם ראשונה שאני זוכה בהגרלה כלשהיא אז אני מקווה שזה יהיה סיפתח ושנקבל בקרוב איזה טלפון מ אראלה ממפעל הפיס
חייב לציין שלאחר שעתיים של התעסקות עם המכשיר (בעיקר עם קודי) - אני מעריך עוד יותר את הבוקסי בוקס שלי (יבדה לחיים ארוכים...)
פעם ראשונה שאני זוכה בהגרלה כלשהיא אז אני מקווה שזה יהיה סיפתח ושנקבל בקרוב איזה טלפון מ אראלה ממפעל הפיס
חייב לציין שלאחר שעתיים של התעסקות עם המכשיר (בעיקר עם קודי) - אני מעריך עוד יותר את הבוקסי בוקס שלי (יבדה לחיים ארוכים...)
- oris74
- חבר במועדון HT

עוד מוקדם מדי למסקנות ובכל מקרה כל צעצוע שמקבלים בחינם הוא כיפי...
אני מאמין שאילו חבלי לידה (שלי) עם עולם האנדרואיד והקודי - עוד כמה ימים אהיה יותר חכם.
אני מאמין שאילו חבלי לידה (שלי) עם עולם האנדרואיד והקודי - עוד כמה ימים אהיה יותר חכם.
- oris74
- חבר במועדון HT

אני בכלל לא ניסיתי את כל נושא הצפייה ישירה כי זה לא מענין אותי. היום בערב נבדוק אותו עם המקרן כדי להשוות איכות תמונה
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
·תמלא לוטו למחרoris74 כתב:תודה רבה לכולם על הברכות ותודה לזיו והצוות על המתנה![]()
פעם ראשונה שאני זוכה בהגרלה כלשהיא אז אני מקווה שזה יהיה סיפתח ושנקבל בקרוב איזה טלפון מ אראלה ממפעל הפיס![]()
חייב לציין שלאחר שעתיים של התעסקות עם המכשיר (בעיקר עם קודי) - אני מעריך עוד יותר את הבוקסי בוקס שלי (יבדה לחיים ארוכים...)...
סוף סוף זוכה שם שרואים בפורומים כל יום
·oris74 כתב:תודה רבה לכולם על הברכות ותודה לזיו והצוות על המתנה![]()
פעם ראשונה שאני זוכה בהגרלה כלשהיא אז אני מקווה שזה יהיה סיפתח ושנקבל בקרוב איזה טלפון מ אראלה ממפעל הפיס![]()
חייב לציין שלאחר שעתיים של התעסקות עם המכשיר (בעיקר עם קודי) - אני מעריך עוד יותר את הבוקסי בוקס שלי (יבדה לחיים ארוכים...)...
אם אתה לא מרוצה...
אתה יכול לשלוח את המכשיר אלי
- oris74
- חבר במועדון HT

חלילה - לא טענתי שאני לא מרוצה - איך אפשר לא להיות מרוצה ממתנה איכותית?
רק אמרתי שאני מעריך עכשיו יותר את הבוקסי המזדקן שלי
רק אמרתי שאני מעריך עכשיו יותר את הבוקסי המזדקן שלי
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אורי, תתחדש ומזל טוב.
מכיוון שאני לא זכיתי ישר אני חושד בקונספירציה....
ותדע לך שגם אני עדיין עם הבוקסי! סוס זקן, אבל סוס חזק שיבדה לחיים אורכים. (טפו טפו, מלח-שום-בצל)
מכיוון שאני לא זכיתי ישר אני חושד בקונספירציה....
ותדע לך שגם אני עדיין עם הבוקסי! סוס זקן, אבל סוס חזק שיבדה לחיים אורכים. (טפו טפו, מלח-שום-בצל)
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- oris74
- חבר במועדון HT

טוב אז לאחר שבוע של שימוש במכשיר כסטרימר בלבד, חיברתי בחזרה את הבוקסי... 3 סיבות עיקריות:
1. חוסר תמיכה בפורמטי אודיו HD. אני לא אודיופיל והמערכת שלי די צנועה אבל אם כבר היא תומכת בזה אז זה נראה לי חבל לוותר על האפשרות. בנוסף, ואולי אני מדמיין, כן הבחנתי בהבדל באיכות הסאונד
2. לא הצלחתי לגרום לו לעדכן את התמונה ל 24p למרות כל מה שניסיתי. האופציה האחרונה היתה ליצור קובץ advanced settings אבל החלטתי שעד כאן כמה שאני מוכן להשקיע בקינפוג (אחרי שעות שכבר השקעתי בהגדרות ראשוניות)
3. לא יודע למה אבל בכל פעם שצפיתי בטורנטים של נבא שהיו על המחשב, בכל 3 שניות התמונה היתה קופצת לאלפית שנייה וזה הטריף אותי (זה לא קרה בבוקסי ולא דרך הנגן הפנימי של הטלויזיה)
אין ספק שהמכשיר מאד מהיר והכל טס עליו אבל בסופו של יום מה שהכי חשוב לי זו איכות תמונה וסאונד ולכן אני אחכה לראות אם יהיו עדכוני תוכנה שיפתרו את הבעיות שציינתי ואז ננסה שוב
1. חוסר תמיכה בפורמטי אודיו HD. אני לא אודיופיל והמערכת שלי די צנועה אבל אם כבר היא תומכת בזה אז זה נראה לי חבל לוותר על האפשרות. בנוסף, ואולי אני מדמיין, כן הבחנתי בהבדל באיכות הסאונד
2. לא הצלחתי לגרום לו לעדכן את התמונה ל 24p למרות כל מה שניסיתי. האופציה האחרונה היתה ליצור קובץ advanced settings אבל החלטתי שעד כאן כמה שאני מוכן להשקיע בקינפוג (אחרי שעות שכבר השקעתי בהגדרות ראשוניות)
3. לא יודע למה אבל בכל פעם שצפיתי בטורנטים של נבא שהיו על המחשב, בכל 3 שניות התמונה היתה קופצת לאלפית שנייה וזה הטריף אותי (זה לא קרה בבוקסי ולא דרך הנגן הפנימי של הטלויזיה)
אין ספק שהמכשיר מאד מהיר והכל טס עליו אבל בסופו של יום מה שהכי חשוב לי זו איכות תמונה וסאונד ולכן אני אחכה לראות אם יהיו עדכוני תוכנה שיפתרו את הבעיות שציינתי ואז ננסה שוב