שרשור תגובות: OpenELEC: גרסה 6.0 שוחררה
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
בוקר טוב לכולם.
גירסה 6.0.0 של OpenELEC שוחררה.
http://openelec.tv/news/22-releases/172 ... 0-released
כל בעלי הפאי\קיובוקס ושאר המכשירים של OPENELEC - תבצעו את השדרוג.
כמובן השינוי הכי מהותי מהגירסה היציבה הקודמת הוא מעבר לגירסת 15.2 של קודי.
גירסה 6.0.0 של OpenELEC שוחררה.
http://openelec.tv/news/22-releases/172 ... 0-released
כל בעלי הפאי\קיובוקס ושאר המכשירים של OPENELEC - תבצעו את השדרוג.
כמובן השינוי הכי מהותי מהגירסה היציבה הקודמת הוא מעבר לגירסת 15.2 של קודי.
שרשור תגובות: OpenELEC: גרסה 6.0 שוחררה
למאמר: OpenELEC: גרסה 6.0 שוחררה

הגרסה היציבה של מערכת ההפעלה הפופולרית ל־HTPC המבוססת על Kodi 15.2 זמינה כעת להורדה ועדכון

הגרסה היציבה של מערכת ההפעלה הפופולרית ל־HTPC המבוססת על Kodi 15.2 זמינה כעת להורדה ועדכון
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בשעה טובה.
גירסה 15.2 של קודי, לפחות על ווינדוס, יציבה מאוד, ונראה שנפתרו שם בעיות קריסה ו-Freeze שהיו בגירסאות קודמות.
תודה על הידיעה!
גירסה 15.2 של קודי, לפחות על ווינדוס, יציבה מאוד, ונראה שנפתרו שם בעיות קריסה ו-Freeze שהיו בגירסאות קודמות.
תודה על הידיעה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
@alon24
להוסיף לזאת אף המלצה להיצמד דווקא ל־MySQL הנתמכת באופן רשמי.
לדוגמה לפחות בעת פיתוח גרסה 16.0 היתה (וייתכן שעדיין קיימת) תקלה חמורה בעת שימוש ב־MariaDB שקורסת טוטאלית.
להוסיף לזאת אף המלצה להיצמד דווקא ל־MySQL הנתמכת באופן רשמי.
לדוגמה לפחות בעת פיתוח גרסה 16.0 היתה (וייתכן שעדיין קיימת) תקלה חמורה בעת שימוש ב־MariaDB שקורסת טוטאלית.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
תקיעות בגירסה החדשה
יש לי Cubox. ניסיתי את הגרסה הזאת של OpenElec כמה פעמים בשלבי הבטא שלו, ותמיד היתה לי בעיה שהמכשיר שלי קפא ללא כל סיבה. אי אפשר היה לראות סרט בלי לפחות שתי תקיעות של המכשיר. בכל פעם נאלצתי לנתק את כבל המתח ולחבר מחדש. המכשיר שלי היה נתקע אפילו אם הוא סתם היה דלוק בלי לעשות שום דבר. בכל פעם שחזרתי לגרסה הקודמת של OpenElec התקיעות נעלמו.
חיפשתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש עוד אנשים עם בעיה דומה. התרעתי על הבעיה בכמה מקומות, למשל בפורום של OpenElec ובפורום המפתחים ב-github. מישהו ענה לי שזה באג ידוע. הנחתי שהתקיעות מתרחשות רק בגירסאות הבטא, ועד שתצא הגירסה הרישמית הבעיה תיפתר.
אבל היום התאכזבתי לגלות שהבעיה עדיין קיימת גם בגירסה הרישמית. מעצבן.
האם יש עוד אנשים כאן שנתקלו בבעיה הזאת? האם, במקרה, מישהו הצליח להתגבר על הבעיה?
חיפשתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש עוד אנשים עם בעיה דומה. התרעתי על הבעיה בכמה מקומות, למשל בפורום של OpenElec ובפורום המפתחים ב-github. מישהו ענה לי שזה באג ידוע. הנחתי שהתקיעות מתרחשות רק בגירסאות הבטא, ועד שתצא הגירסה הרישמית הבעיה תיפתר.
אבל היום התאכזבתי לגלות שהבעיה עדיין קיימת גם בגירסה הרישמית. מעצבן.
האם יש עוד אנשים כאן שנתקלו בבעיה הזאת? האם, במקרה, מישהו הצליח להתגבר על הבעיה?
Re: תקיעות בגירסה החדשה
·PolarBear1 כתב:יש לי Cubox. ניסיתי את הגרסה הזאת של OpenElec כמה פעמים בשלבי הבטא שלו, ותמיד היתה לי בעיה שהמכשיר שלי קפא ללא כל סיבה. אי אפשר היה לראות סרט בלי לפחות שתי תקיעות של המכשיר. בכל פעם נאלצתי לנתק את כבל המתח ולחבר מחדש. המכשיר שלי היה נתקע אפילו אם הוא סתם היה דלוק בלי לעשות שום דבר. בכל פעם שחזרתי לגרסה הקודמת של OpenElec התקיעות נעלמו.
אבל היום התאכזבתי לגלות שהבעיה עדיין קיימת גם בגירסה הרישמית. מעצבן.![]()
האם יש עוד אנשים כאן שנתקלו בבעיה הזאת? האם, במקרה, מישהו הצליח להתגבר על הבעיה?...
אני ממש לא מופתע שזה קורה ב Cubox
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

nirfun:
אני כ"כ רגיל ל-OpenElec שקשה לי לחשוב על מעבר למערכת הפעלה אחרת. אבל אם לא ימצא פיתרון לבעיה בקרוב, כניראה שאשמע בעצתך.
M2:
אין בעיה ב-Cubox. הוא עבד יפה מאוד בכל הגירסאות הקודמות של OpenElec. רק בגירסה האחרונה התחילו הבעיות.
אני כ"כ רגיל ל-OpenElec שקשה לי לחשוב על מעבר למערכת הפעלה אחרת. אבל אם לא ימצא פיתרון לבעיה בקרוב, כניראה שאשמע בעצתך.
M2:
אין בעיה ב-Cubox. הוא עבד יפה מאוד בכל הגירסאות הקודמות של OpenElec. רק בגירסה האחרונה התחילו הבעיות.
כשאתה אומר נתקע? הסרט לא ממשיך אחרי כמה שניות?
אני עם chromebox, ניסיתי פעמיים את הבטא, וזה היה נתקע לי בזמן ניגון לכמה שניות, הסאונד היה ממשיך רגיל, ואחרי כצה שניות הוידאו רץ צהר עד שהדביק את הסאונד ומשם המשיך לנגן רגיל.
ניסיתי את הבטא עם עדכון או התקנה נקייה, בשני המקרים אותה תוצאה.
אתמול התקנתי את הגרסה הסופית בעזרת עדכון, ונתקלתי באותה הבעיה.
בדקתי את ההגדרות של האצת החומרה vappi היה מכובה, הדלקתי אותו
ואז צפיתי קרוב ל 30 דק' ולא הייתה את הבעיה הזו...
יכול להיות שסרט באורך מלא יחשוף שוב את הבעיה... לא יודע
אבדוק לעומק יותר בהמשך השבוע.
אכן מעצבן הדבר
אני עם chromebox, ניסיתי פעמיים את הבטא, וזה היה נתקע לי בזמן ניגון לכמה שניות, הסאונד היה ממשיך רגיל, ואחרי כצה שניות הוידאו רץ צהר עד שהדביק את הסאונד ומשם המשיך לנגן רגיל.
ניסיתי את הבטא עם עדכון או התקנה נקייה, בשני המקרים אותה תוצאה.
אתמול התקנתי את הגרסה הסופית בעזרת עדכון, ונתקלתי באותה הבעיה.
בדקתי את ההגדרות של האצת החומרה vappi היה מכובה, הדלקתי אותו
ואז צפיתי קרוב ל 30 דק' ולא הייתה את הבעיה הזו...
יכול להיות שסרט באורך מלא יחשוף שוב את הבעיה... לא יודע
אבדוק לעומק יותר בהמשך השבוע.
אכן מעצבן הדבר
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

כשאני אומר נתקע אני מתכוון ש-OpenElec תקוע עם מסמרי 10. שום דבר לא יזיז אותו. הסרט לא ממשיך אחרי כמה שניות וגם לא אחרי כמה ימים. השלט הרגיל לא מגיב. השלט של yatse כותב שהמכשיר לא מקוון. אין שום אפשרות להתחבר עם SSH או SMB או כל דבר אחר. PING לא מוצא את המכשיר. הקוביה שלי פשוט במצב של מוות קליני. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לנתק את כבל החשמל ולחבר מחדש. אפילו כשהמכשיר לא עושה שום דבר הוא נתקע.CaTz כתב:כשאתה אומר נתקע? הסרט לא ממשיך אחרי כמה שניות?...
באחד משלבי הבטא האחרונים של OpenElec ניסיתי לעשות התקנה נקייה, כדי לשלול אפשרות של תוסף דפוק וכיוצ"ב שגורם לבעיה. גם אז זה היה נתקע. מסקנה היא שהבעיה אכן ב-OpenElec.
@PolarBear1
·ניסית לראות אם Jarvis אולי עובד?
http://forum.solid-run.com/kodi-xbmc-pl ... t2694.html
·ניסית לראות אם Jarvis אולי עובד?
http://forum.solid-run.com/kodi-xbmc-pl ... t2694.html
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

@Cleaner
תודה על הלינק. אני לא אוהב להתקין גירסאות אלפא, אבל הפעם אני אנסה בכל-זאת.
תודה על הלינק. אני לא אוהב להתקין גירסאות אלפא, אבל הפעם אני אנסה בכל-זאת.