לכמה ערוצים לקנפג את KODI כאשר אני שומע ישירות מהטלויזיה?
שלום לכולם ,
יש לי סטרימר שמחובר ישירות למגבר , כאשר אני צופה בתכנים אני לפעמים שומע מהרמקולים של הטלויזיה ולפעמים ממערכת הסראונד.
המסך הוא של LG מדגם 55LF650Y.
השאלה שלי היא האם יש צורך לעבור ל 2.0 ערוצים כאשר אני שומע מהרמקולים של הטלויזיה או שאני יכול להשאיר את זה תמיד על 5.1? יתרה מזאת , האם בכלל עדיף להשאיר את זה תמיד על 5.1?
אפשר לצאת מנק' הנחה שהמעבר בין הקונפיגורציות היא באמצעות לחיצה על כפתור אחד במכשיר הסמרטפון שלי כך שזו לא טרחה.
אני שואל בהתבסס על טכנולוגיה שנקראת Virtual Surround Plus שמוצהרת בדף היצרן(LG)
תודה רבה.
יש לי סטרימר שמחובר ישירות למגבר , כאשר אני צופה בתכנים אני לפעמים שומע מהרמקולים של הטלויזיה ולפעמים ממערכת הסראונד.
המסך הוא של LG מדגם 55LF650Y.
השאלה שלי היא האם יש צורך לעבור ל 2.0 ערוצים כאשר אני שומע מהרמקולים של הטלויזיה או שאני יכול להשאיר את זה תמיד על 5.1? יתרה מזאת , האם בכלל עדיף להשאיר את זה תמיד על 5.1?
אפשר לצאת מנק' הנחה שהמעבר בין הקונפיגורציות היא באמצעות לחיצה על כפתור אחד במכשיר הסמרטפון שלי כך שזו לא טרחה.
אני שואל בהתבסס על טכנולוגיה שנקראת Virtual Surround Plus שמוצהרת בדף היצרן(LG)
תודה רבה.
- YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אהלן,
נתקלתי במדריך הזה לפני מספר ימים. טרם ניסיתי בעצמי כי אני עדיין מחכה שהרסיבר יגיע. בגדול ההמלצה שם היא לקנפג תמיד ל-2.0 ולאפשר PASSTHROUGH וככה הרסיבר יפענח בעצמו את הערוצים כאשר פורמט הסרט תומך.
משום מה הפורום לא נותן לי להכניס כאן קישור כמו שצריך לאתר, אבל חפש בגוגל "מדריך סראונד לקודי" וכנס לתוצאה הראשונה.
תנסה לפעול בהתאם למדריך ואשמח אם תדווח את התוצאות
נתקלתי במדריך הזה לפני מספר ימים. טרם ניסיתי בעצמי כי אני עדיין מחכה שהרסיבר יגיע. בגדול ההמלצה שם היא לקנפג תמיד ל-2.0 ולאפשר PASSTHROUGH וככה הרסיבר יפענח בעצמו את הערוצים כאשר פורמט הסרט תומך.
משום מה הפורום לא נותן לי להכניס כאן קישור כמו שצריך לאתר, אבל חפש בגוגל "מדריך סראונד לקודי" וכנס לתוצאה הראשונה.
תנסה לפעול בהתאם למדריך ואשמח אם תדווח את התוצאות
עשיתי את מה שמתואר במדריך , אמנם עליתי על כך שישנה בעיה מסוימת בקונפיגורציה שלי אבל זה לא נכון שזה צריך להיות תמיד על 2.0 , כאשר אני מכוון ל 2.0 הרמקולים האחוריים שלי לא פועלים .YoniFridman כתב:אהלן,
תנסה לפעול בהתאם למדריך ואשמח אם תדווח את התוצאות...
עם כל זה , סרטון היוטיוב שמוצע שם לבדיקה לא עובד אצלי טוב , בכל פעם שמנגנים סאונד מהרמקולים האחוריים מתנגן הסאונד גם בקדמיים. (למשל ברמקול האחורי הימני ובקדמי הימני בו זמנית). בנוסף , אין צליל מהסאב בעוד שאני בטוח שהוא תקין ועובד.
צריך למצוא דרך אחרת לבדוק את הקונפיגורציה.
- YoniFridman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בעוד כשבוע (בתקווה) אני מקבל את הרסיבר (Pioneer vsx-930) ואז אוכל לעזור יותר.
כמה שאלות כדי שאולי גם אחרים יוכלו בנתיים לעזור לך:
- הסטרימר הוא אנדרואיד או חלונות?
- עם איזה חיבור הוא מחובר לרסיבר - HDMI?
- האם בתצורה של 5.1 שקבעת בקודי הסראונד עובד?
- ממקורות אחרים הסראונד עובד תקין? למשל מנגן DVD/BLURAY?
- איזה רסיבר יש לך?
·הסטרימר הוא לינוקס (רספברי פאי 2 עם OSMC ) , מחובר לרסיבר ב HDMI , ב 5.1 יש סאונד גם מהאחוריים אבל לא מצאתי דרך טובה לבדוק שהוא אכן עובד כמו שצריך ובסרטון הדוגמא בלינק כאשר אמור לצאת סאונד רק מהאחוריים יוצא גם מהקדמיים .YoniFridman כתב:בעוד כשבוע (בתקווה) אני מקבל את הרסיבר (Pioneer vsx-930) ואז אוכל לעזור יותר.
- הסטרימר הוא אנדרואיד או חלונות?
- עם איזה חיבור הוא מחובר לרסיבר - HDMI?
- האם בתצורה של 5.1 שקבעת בקודי הסראונד עובד?
- ממקורות אחרים הסראונד עובד תקין? למשל מנגן DVD/BLURAY?
- איזה רסיבר יש לך?
...
למען האמת ה source היחיד שמחובר כרגע לרסיבר הוא ה RPI2.
הרסיבר הוא denon x2100w