שלום לכולם,
ברשותי ראטור של בזק, כרגע יש לי את הN600 של DLINK ולפני כן היה לי עוד אחד שלהם..
יש לי 2 מחשבים במשרד שמחוברים רק דרך WIFI,
המהירות ב5GHZ עומדת על סביבות ה50 MB שזה נהדר לי יחסית. אבל... כל הזמן הרשת נופלת, זאת אומרת שפתאום אני מנותק מהאינטרנט והרשת 5GHZ לא נמצאת ברשתות. זה קורה לי ב2 המחשבים. החלפתי ראוטר מהקודם לDLINK וזה עדיין קורה כל הזמן..
אני צריך מהירות גבוהה (50 זה נהדר) ויציבה.. מה עושים? חשבתי אולי להפוך את הראטור שלהם למודם ולקנות אחד אחר.. השאלה אם הוא יהיה יציב? (מה שאומר שהציוד של בזק ***?).
בקיצור, המלצה לראטור איכותי אחר..
חברים אני צריך המלצה על ראטור יציב ב5GHZ. הראוטרים של בזק - בדיחה. תחליף?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
קודם וודא שהבעייה לא קשורה לתשתית.
באשר לנתב עצמו - המלצה אישית Apple !
http://www.htmobile.co.il/article06799.html
באשר לנתב עצמו - המלצה אישית Apple !
http://www.htmobile.co.il/article06799.html
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
אם הניתוקים חוזרים בכל ראוטר, כנראה שיש בעיה אחרת, אולי בתשתית
האם הראוטר מחובר לנק' בזק עם פילטר לשקע adsl?
האם כל המוצרים האחרים שמחוברים לקו הטלפון בבית מחוברים דרך פילטר, ולשקע הנכון של הפילטר (לא adsl) ?
רק לאחרונה פתרתי בעיית ניתוקים ארוכת ימים אצל משפחה, האזעקה הייתה מותקנת על הקו ללא פילטר.
האם הראוטר מחובר לנק' בזק עם פילטר לשקע adsl?
האם כל המוצרים האחרים שמחוברים לקו הטלפון בבית מחוברים דרך פילטר, ולשקע הנכון של הפילטר (לא adsl) ?
רק לאחרונה פתרתי בעיית ניתוקים ארוכת ימים אצל משפחה, האזעקה הייתה מותקנת על הקו ללא פילטר.
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
זה התחיל רק לאחרונה... במודם הלפני אחרון הוא עבד נהדר תקופה ואז פתאום התחרפן והמודם הנוכחי בדיוק יומיים אצלי.. מה שמוזר זה שזה קורה רק לרשת 5GHZ. ה2.4 ממשיכה לעבוד ולא נעלמת אבל המהירות מאוד איטית...
לגבי הראטור של אפל - למרות שהמחשבים במשרד הם איימקים עדיין זו השקעה מאוד גדולה בראטור שכזה למשרד.
המלצה אחרת לאחר שתומך ב5GHZ?
אגב מתוך סקרנות, ממתי הראוטר של אפל מתחיל להימכר פה? אולי באמת אשקיע 1000 ש"ח בשקט נפשי של רשת יציבה...
לגבי הראטור של אפל - למרות שהמחשבים במשרד הם איימקים עדיין זו השקעה מאוד גדולה בראטור שכזה למשרד.
המלצה אחרת לאחר שתומך ב5GHZ?
אגב מתוך סקרנות, ממתי הראוטר של אפל מתחיל להימכר פה? אולי באמת אשקיע 1000 ש"ח בשקט נפשי של רשת יציבה...