האם עדכוני גרסאות מאפשרים לשמור נתונים
-
barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום אנשים,
בסלון המערכת שלי עדיין בגירסת xbmc. הבעיה שלי אינה רשימות הסרטים/סדרות והפרטים שלהם. כאן הכל מגובה בקבצי NFO.
אני כן חרד לכל ההגדרות / הרחבות שעצבתי עם הזמן, בין היתר בעודי מנדנד לחלקכם. (אפשרות לשליטה על כפתורים בשלט. סקינים. הרחבות לעידן פלוס/ ערוצי נישה לפוטבול אמריקאי וכו')
האן יש דרך לצלם מצב קיים, ולהגיד לקודי לשדרג עצמו לגירסה החדשה, אבל להמשיך להפעיל את אותן הרחבות/כלים/נתוני ספריה אישיים ?
בסלון המערכת שלי עדיין בגירסת xbmc. הבעיה שלי אינה רשימות הסרטים/סדרות והפרטים שלהם. כאן הכל מגובה בקבצי NFO.
אני כן חרד לכל ההגדרות / הרחבות שעצבתי עם הזמן, בין היתר בעודי מנדנד לחלקכם. (אפשרות לשליטה על כפתורים בשלט. סקינים. הרחבות לעידן פלוס/ ערוצי נישה לפוטבול אמריקאי וכו')
האן יש דרך לצלם מצב קיים, ולהגיד לקודי לשדרג עצמו לגירסה החדשה, אבל להמשיך להפעיל את אותן הרחבות/כלים/נתוני ספריה אישיים ?
-
barako2012
-
- חבר פעיל

יש דרך לגבות הרחבות וכלים ייעודיים, או שהכוונה היא לשמור את השמות שלהם ולהתקין אותם מחדש?
-
barako2012
-
- חבר פעיל

קראתי המון שרשורים. ראיתי שיש הרחבות גיבוי. אחרים טענו שמספיק להעתיק את התיקיות של הגירסה הנוכחית, ולצרף אותן אחרי ההתקנה החדשה. ויש גם תיזה שאפשר פשוט לדרוס את ההתקנה הקודמת. פשוט להוריד ולהתקין את הגירסה החדשה, ושזה כבר ישמור את ההגדרות.
למען הסר ספק, אני מתייחס אך ורק לשדרוג גירסה, ולא לכלי גיבוי למקרה חירום
למען הסר ספק, אני מתייחס אך ורק לשדרוג גירסה, ולא לכלי גיבוי למקרה חירום
-
barako2012
-
- חבר פעיל

ועכשיו יש לי גם תשובה. (לפחות נכון למחשב שלי)
על פניו, אין צורך לגבות שום דבר. הורדת גירסה חדשה והתקנתה עשתה את העבודה. אחרי ההתקנה הוא מזהה שכבר מותקנת גירסה ישנה, ושואל בנימוס אם אני מעוניין להשתמש בהגדרות הקודמות שלי. עניתי שכן. כל ההגדרות נשמרו. כל ההרחבות נשמרו. גם הסיסמאות והספריה, והסימונים הפנימיים של סרטים שראיתי וכאלה שלא.
לשמושכם. אם וכאשר.
על פניו, אין צורך לגבות שום דבר. הורדת גירסה חדשה והתקנתה עשתה את העבודה. אחרי ההתקנה הוא מזהה שכבר מותקנת גירסה ישנה, ושואל בנימוס אם אני מעוניין להשתמש בהגדרות הקודמות שלי. עניתי שכן. כל ההגדרות נשמרו. כל ההרחבות נשמרו. גם הסיסמאות והספריה, והסימונים הפנימיים של סרטים שראיתי וכאלה שלא.
לשמושכם. אם וכאשר.