מצאנו במחסן רמקולי GOODMANS
היי
במהלך השבוע האחרון מצאנו מספר דברים במחסן אצל סבתי,
מצאנו זוג רמקולים של GOODMANS
צירפתי תמונות שלהם, לא מצאתי עוד כיתוב על הרמקולים למעט מה שרואים בתמונות.
אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי לנתונים עליהם, האם הם שווים משהו (איכות, שווי כספי) ואיך מחברים אותם לרסיבר?
תודה
במהלך השבוע האחרון מצאנו מספר דברים במחסן אצל סבתי,
מצאנו זוג רמקולים של GOODMANS
צירפתי תמונות שלהם, לא מצאתי עוד כיתוב על הרמקולים למעט מה שרואים בתמונות.
אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי לנתונים עליהם, האם הם שווים משהו (איכות, שווי כספי) ואיך מחברים אותם לרסיבר?
תודה
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
חברים לפי הבנייה של הטרמינלים האחוריים זו עשוייה להיות תיבה מקורית או בנייה סבירה ביותר.
הנקודות הלבנות אינן נראות פתיתי קלקר אלא רסיסי צבע לבן. כנראה צבעו קיר או תיקרה ליד הרמקולים והם רוססו בצבע.
הסרת רסיסי צבע מהתיבות:
ניתן להסיר את רוב המפגעים מהתיבה עצמה עם הרבה סבלנות, מים חמים, וטיפה סבון כלים. אלו בד"כ עושים את העבודה.
צבע עיקש יותר יש לגרד בזהירות עם מכשיר כהה (שפרכטל או סכין מטבח) ורק לאחר שרוב החומר הוסר לחזור על הפעולה עם מטלית ומים חמים.
הסרת רסיסי צבע מה"גרילים".
הבד שממנו עשויים ה"גרילים" עשוי מבד לא-צפוף ולפיכך יתכן שהצבע "נספג" בין הסיבים ובהם עצמם.
ניתן לנסות להספיג (איזורית) בעדינות במים חמים, ולאחר מכן לשפשף עם מברשת קטנה כמו מברשת שיניים. גם טיפה נוזל כביסה של "קליה" יכול לעזור.
אם תתפתח "דהייה" של הבד במקומות בהם היה צבע, ניתן לתקן עם צבע שחור בטוש "Permanent" (כמו-ארטליין) או בספרי צבע בהתזה עדינה.
החלופה תהייה להחליף את הבד שמצפה את ה"גרילים" גם לא סיפור גדול. בואו נשמע התפתחויות.
הנקודות הלבנות אינן נראות פתיתי קלקר אלא רסיסי צבע לבן. כנראה צבעו קיר או תיקרה ליד הרמקולים והם רוססו בצבע.
הסרת רסיסי צבע מהתיבות:
ניתן להסיר את רוב המפגעים מהתיבה עצמה עם הרבה סבלנות, מים חמים, וטיפה סבון כלים. אלו בד"כ עושים את העבודה.
צבע עיקש יותר יש לגרד בזהירות עם מכשיר כהה (שפרכטל או סכין מטבח) ורק לאחר שרוב החומר הוסר לחזור על הפעולה עם מטלית ומים חמים.
הסרת רסיסי צבע מה"גרילים".
הבד שממנו עשויים ה"גרילים" עשוי מבד לא-צפוף ולפיכך יתכן שהצבע "נספג" בין הסיבים ובהם עצמם.
ניתן לנסות להספיג (איזורית) בעדינות במים חמים, ולאחר מכן לשפשף עם מברשת קטנה כמו מברשת שיניים. גם טיפה נוזל כביסה של "קליה" יכול לעזור.
אם תתפתח "דהייה" של הבד במקומות בהם היה צבע, ניתן לתקן עם צבע שחור בטוש "Permanent" (כמו-ארטליין) או בספרי צבע בהתזה עדינה.
החלופה תהייה להחליף את הבד שמצפה את ה"גרילים" גם לא סיפור גדול. בואו נשמע התפתחויות.
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
תודה לכולם על התגובות
@harel
היי הראל,
אני לא יכול לפתוח את הגרילים בלי להרוס שם איזה משהו, נראה שהם ממוסמרים לתיבה.
הנקודות הנקודות הם קלקר.
@raniburg
הדרך היחידה היא לראות את איכות הבניה היא לפתוח את הרמקול?
@harel
היי הראל,
אני לא יכול לפתוח את הגרילים בלי להרוס שם איזה משהו, נראה שהם ממוסמרים לתיבה.
הנקודות הנקודות הם קלקר.
@raniburg
הדרך היחידה היא לראות את איכות הבניה היא לפתוח את הרמקול?