NVIDIA SHIELD TV בהנחה, שווה?
-
Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
באמזון מציעים את השילד TV ב-50$ הנחה, יש לי מישהו שיכול להביא אותו שבוע הבא.
האם שווה?
כרגע יש בסלון Xtreamer Ultra שמריץ Win7 עם קודי עליו, מחובר ל-Pioneer VSX-329k ומשם לטלוויזיית Hitachi עם פאנל פלזמה שקר-כלשהו שהוא 1080X1024 אם אומר לכם משהו (ALiS Panel)
במרתף יש ATV2 פרוץ עם XBMC 13 שקורס בכל סרט מעל איכות מסוימת שמחובר לפזמה FHD של LG ולרסיבר דנון AVR-1601 לרמקולים Peerless שקרכלשהו.
האם הרסיבר של פיוניר בכלל יתמוך ב-4K? (זה רשום עליו, אבל לא מוזכר בהרבה מקומות, הבנתי שיש פשרה בעומק צבע כדי לקבל 40K60P)
מישהו פה התקין עליו קודי ישראל? איך הוא עובד איתו?
יש לי גם מחשב אישי עם כרטיס GTX 780 ככה שגם Gamestream רלוונטי לי.
האם שווה?
כרגע יש בסלון Xtreamer Ultra שמריץ Win7 עם קודי עליו, מחובר ל-Pioneer VSX-329k ומשם לטלוויזיית Hitachi עם פאנל פלזמה שקר-כלשהו שהוא 1080X1024 אם אומר לכם משהו (ALiS Panel)
במרתף יש ATV2 פרוץ עם XBMC 13 שקורס בכל סרט מעל איכות מסוימת שמחובר לפזמה FHD של LG ולרסיבר דנון AVR-1601 לרמקולים Peerless שקרכלשהו.
האם הרסיבר של פיוניר בכלל יתמוך ב-4K? (זה רשום עליו, אבל לא מוזכר בהרבה מקומות, הבנתי שיש פשרה בעומק צבע כדי לקבל 40K60P)
מישהו פה התקין עליו קודי ישראל? איך הוא עובד איתו?
יש לי גם מחשב אישי עם כרטיס GTX 780 ככה שגם Gamestream רלוונטי לי.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
באיזה דגם מדובר שמוצע בהנחה? ובאיזה אמזון? מעיון זריז לא ראיתי שם הנחה כלשהיא.
בכל אופן המכשיר עצמו כרגע בסדר. nVidia בשבועות האחרונות קידמו אותו משמעותית והניחו שם את התשתית ל-Prime Time (קצב רענון של 23.976Hz ביציאת ה-HDMI, אפשרות ל-refresh rate switching דרך ה-API וכן Bitstream ל-DTS-HD ו-Dolby TrueHD). כרגע מחכים שמפתחי האפליקציות (בעיקר KODI) יממשו את הנושא באפליקציות שלהם.
בכל אופן המכשיר עצמו כרגע בסדר. nVidia בשבועות האחרונות קידמו אותו משמעותית והניחו שם את התשתית ל-Prime Time (קצב רענון של 23.976Hz ביציאת ה-HDMI, אפשרות ל-refresh rate switching דרך ה-API וכן Bitstream ל-DTS-HD ו-Dolby TrueHD). כרגע מחכים שמפתחי האפליקציות (בעיקר KODI) יממשו את הנושא באפליקציות שלהם.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
·MarioMan כתב:באיזה דגם מדובר שמוצע בהנחה? ובאיזה אמזון? מעיון זריז לא ראיתי שם הנחה כלשהיא.
בכל אופן המכשיר עצמו כרגע בסדר. nVidia בשבועות האחרונות קידמו אותו משמעותית והניחו שם את התשתית ל-Prime Time (קצב רענון של 23.976Hz ביציאת ה-HDMI, אפשרות ל-refresh rate switching דרך ה-API וכן Bitstream ל-DTS-HD ו-Dolby TrueHD). כרגע מחכים שמפתחי האפליקציות (בעיקר KODI) יממשו את הנושא באפליקציות שלהם....
האם זה אומר שבקרוב יהיה תמיכה בפורמטי הסאונד המתקדמים ב shield הנוכחי או בדגם חדש שאמור לצאת ?
-
Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
קיבלתי קופון במייל, אני לא יודע אם הוא אישי או יעבוד לכולם.
אבל כבר הזמנתי ואין לי מה להפסיד אז תתפרעו:
8GEC-HTFLD5-UYNR69
לשני הדגמים (16GB או 500GB ומוריד 50$, ככה שהם יוצאים 150 ו-250 בהתאמה)
יצא לי 188 דולר כולל משלוח ומס בקנדה או 555 שקלים (חמסה חמסה חמסה
)
מקווה לטוב, אני רואה ש-GameStream עובד חצי קלאץ'
עריכה:
רגע אחד, כרגע KODI בשילד לא תומך ב-DTS או דולבי?
אבל כבר הזמנתי ואין לי מה להפסיד אז תתפרעו:
8GEC-HTFLD5-UYNR69
לשני הדגמים (16GB או 500GB ומוריד 50$, ככה שהם יוצאים 150 ו-250 בהתאמה)
יצא לי 188 דולר כולל משלוח ומס בקנדה או 555 שקלים (חמסה חמסה חמסה
מקווה לטוב, אני רואה ש-GameStream עובד חצי קלאץ'
עריכה:
רגע אחד, כרגע KODI בשילד לא תומך ב-DTS או דולבי?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
כבר בנוכחי יש אפשרות למתכנתים להעביר Bitstream של DTS-HD ושל Dolby TrueHD - עכשיו רק צריך תוכנות שיממשו את האופציה הזו.
לגבי תמיכה ב-DTS או דולבי הסטנדרטיים - לא ממש זוכר. מבחינתי הפורמטים המתקדמים יותר זה בגדר חובה כך שלא טרחתי בכלל לבדוק מה לגבי הפורמטים הישנים.
לגבי תמיכה ב-DTS או דולבי הסטנדרטיים - לא ממש זוכר. מבחינתי הפורמטים המתקדמים יותר זה בגדר חובה כך שלא טרחתי בכלל לבדוק מה לגבי הפורמטים הישנים.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.