מה הסיבה שחבילת הטלויזיה לא הוזלה,למרות המתחרים סלקום וtake
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
???
המתחרים נתנו מחיר רצפתי ולמרות זאת הוט ויס גובות מחירים נוספים ,על שדרוג קווטרו ומולטי בוקס,
כך שלמעשה הוסיפו שיפורים טכנולוגים.
אך מחיר החבילה צנח למעלה בגלל שדרוג הממירים.
מה דעתכם?
המתחרים נתנו מחיר רצפתי ולמרות זאת הוט ויס גובות מחירים נוספים ,על שדרוג קווטרו ומולטי בוקס,
כך שלמעשה הוסיפו שיפורים טכנולוגים.
אך מחיר החבילה צנח למעלה בגלל שדרוג הממירים.
מה דעתכם?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
מהסיבה שסלקום ו take לא מתחרות באמת....
זה כמו שתגיד למה מחירי האופנועים לא יורדים יש אופניים יותר זול
גילוי נאות - אני מנוי לעידן פלוס בלבד
זה כמו שתגיד למה מחירי האופנועים לא יורדים יש אופניים יותר זול
גילוי נאות - אני מנוי לעידן פלוס בלבד
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- benco6
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
- שם מלא: בני
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ועידן + בכלל לא יציב בחודשי הקיץ במיוחד וכד
סלקום tv רחוק כנראה מלהיות מתחרה
התקווה היחידה שיכלה להיות זה של גולן טלקום עם הגולן בוקס שלו
אבל זה גם נראה חלום רחוק כרגע במיוחד שכנראה סלקום הולכת לרכוש אותם
סלקום tv רחוק כנראה מלהיות מתחרה
התקווה היחידה שיכלה להיות זה של גולן טלקום עם הגולן בוקס שלו
אבל זה גם נראה חלום רחוק כרגע במיוחד שכנראה סלקום הולכת לרכוש אותם
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@זורו44
·
לגבי יס- אומנם דוח רבעון 3 לשנת 2015 טרם פורסם (אמור לצאת במהלך השבוע הקרוב) אך 9 רבעונים קודם לכן הם מצויים בגידול מצבת הלקוחות, החברה מצטיירת כבעלת התוכן האיכותי בארץ והגדילה את היקף שעות הVOD לקראת יציאת המתחרות - כאשר הדוחות מלמדים על גידול במספר הלקוחות אין סיבה להוריד מחיר.
לגבי הוט - חד משמעית טעות בשיקול הדעת! החברה מדממת , רבעון 2 איבדו 18,000 לקוחות וברבעון האחרון כ-30,000 לקוחות
במשך שנים הם ישבו על משבצת ה"זול" במשק והיחידים שמשווקים טריפל, בהתאם לדוח האחרון לראשונה הם במגמת ירידה גם במספר לקוחות הטריפל שהוא מנוע הצמיחה הכי משמעותי לחברה
ראה כאן: התייחסות אתר גלובס ודה-מרקר לדוח הוט שפורסם בסוף השבוע שעבר
הוט ממשיכה לדמם - איבדה 28 אלף לקוחות ברבעון האחרון
·
לגבי יס- אומנם דוח רבעון 3 לשנת 2015 טרם פורסם (אמור לצאת במהלך השבוע הקרוב) אך 9 רבעונים קודם לכן הם מצויים בגידול מצבת הלקוחות, החברה מצטיירת כבעלת התוכן האיכותי בארץ והגדילה את היקף שעות הVOD לקראת יציאת המתחרות - כאשר הדוחות מלמדים על גידול במספר הלקוחות אין סיבה להוריד מחיר.
לגבי הוט - חד משמעית טעות בשיקול הדעת! החברה מדממת , רבעון 2 איבדו 18,000 לקוחות וברבעון האחרון כ-30,000 לקוחות
במשך שנים הם ישבו על משבצת ה"זול" במשק והיחידים שמשווקים טריפל, בהתאם לדוח האחרון לראשונה הם במגמת ירידה גם במספר לקוחות הטריפל שהוא מנוע הצמיחה הכי משמעותי לחברה
ראה כאן: התייחסות אתר גלובס ודה-מרקר לדוח הוט שפורסם בסוף השבוע שעבר
הוט ממשיכה לדמם - איבדה 28 אלף לקוחות ברבעון האחרון
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הסיבה היא פשוטה מאוד.
הצרכן הישראלי לא יודע להצביע ברגליים.
אתה שואל אנשים, למה אתם נשארים ביס\הוט עם המחירים האלה? הם אומרים לך: התרגלנו, אני לא מבין במחשבים, אין לי זמן, "כולה" 250-300 שקל, אישתי\סבתא\ הילדים הטילו וטו ועוד.
מענים אותו, סוחטים אותו, מאמללים אותו....אבל הוא יגיד לעצמו שאין ברירה אחרת ושהוא חייב לסבול למרות הכל.
בעצם, זה הנרטיב של כלל היהדות.
אתה שואל אנשים, למה אתם נשארים ביס\הוט עם המחירים האלה? הם אומרים לך: התרגלנו, אני לא מבין במחשבים, אין לי זמן, "כולה" 250-300 שקל, אישתי\סבתא\ הילדים הטילו וטו ועוד.
מענים אותו, סוחטים אותו, מאמללים אותו....אבל הוא יגיד לעצמו שאין ברירה אחרת ושהוא חייב לסבול למרות הכל.
בעצם, זה הנרטיב של כלל היהדות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
·shraga007 כתב:הסיבה היא פשוטה מאוד.
בעצם, זה הנרטיב של כלל היהדות....
לצערי - יש משהו בדבריך לגבי ה"עצלנות" ו"חוסר ההצבעה ברגליים" .
- shraga007
- חבר מכור קשה

@ariesjer
·
אם תשים לב תראה שאפשר גם אפשר.
רוב המשחקים המרכזיים משודרים בערוצים פתוחים: המשחק המרכזי בליגת העל בכדורגל וכדורסל ומכבי ביום חמישי.
לגבי הליגות האירופאיות יש פתרונות שעולים אפילו על מה שיס והוט מציעים.
פתרונות יש, אולי פחות נוחים, אבל יש.
·
אם תשים לב תראה שאפשר גם אפשר.
רוב המשחקים המרכזיים משודרים בערוצים פתוחים: המשחק המרכזי בליגת העל בכדורגל וכדורסל ומכבי ביום חמישי.
לגבי הליגות האירופאיות יש פתרונות שעולים אפילו על מה שיס והוט מציעים.
פתרונות יש, אולי פחות נוחים, אבל יש.
- shraga007
- חבר מכור קשה

אני הייתי מכור לספורט ולטלוויזיה.
אבל הבנתי בסופו של יום שזה "nice to have" ולא "מוצר צריכה בסיסי".
ספורט ישראלי מהו? כדורגל? התייגעתי אתמול מול המסך על מנת לראות את המחצית השניה של הדרבי, זה ספורט זה?
הכדורסל הישראלי משודר ברובו(משחק מרכזי בליגה ומכבי ביורוליג).
עם כל השאר אפשר להתסתדר אם רוצים.
הפניות לחברת יס במקרה שלי לתבוע מחיר הוגן ושירות כמו שצריך עלה לי בהרבה יזע ועצבים.
אני מחשיב עצמי כצרכן נכון, וגם יכול לעמוד בעלות של 250 שקל ואף יותר.
אותי מקומם העניין שלא ניתן לצרוך תוכן על פי צריכה, אלא אני מחוייב לקנות תוכן שאינני רוצה רק על מנת שאוכל להוסיף עליו תוכן שאני כן רוצה(ספורט).
להגיד אין, אי אפשר, אין אלטרנטיבה זה הכי קל.
היום אחרי 4 שנים ללא ספק תוכן טלוויזיוני אני אומר לכם השד לא נורא בכלל ואפילו הרווחתי.
אני עושה יותר ספורט בעצמי וגם סוף סוף אני יכול להגיד שאני לא רק בוכה ומתלונן אלא גם עושה בנושא.
אני התנתקתי, הוריי התנתקו, הורי אישתי התנקתו וגם עוד חברים שהצלחתי לשכנע.
כמו עם המילקי והקוטג', אם נמשיך להגיד שאין אלטרנטיבה ואין מה לעשות, שום דבר לא יזוז.
אבל הבנתי בסופו של יום שזה "nice to have" ולא "מוצר צריכה בסיסי".
ספורט ישראלי מהו? כדורגל? התייגעתי אתמול מול המסך על מנת לראות את המחצית השניה של הדרבי, זה ספורט זה?
הכדורסל הישראלי משודר ברובו(משחק מרכזי בליגה ומכבי ביורוליג).
עם כל השאר אפשר להתסתדר אם רוצים.
הפניות לחברת יס במקרה שלי לתבוע מחיר הוגן ושירות כמו שצריך עלה לי בהרבה יזע ועצבים.
אני מחשיב עצמי כצרכן נכון, וגם יכול לעמוד בעלות של 250 שקל ואף יותר.
אותי מקומם העניין שלא ניתן לצרוך תוכן על פי צריכה, אלא אני מחוייב לקנות תוכן שאינני רוצה רק על מנת שאוכל להוסיף עליו תוכן שאני כן רוצה(ספורט).
להגיד אין, אי אפשר, אין אלטרנטיבה זה הכי קל.
היום אחרי 4 שנים ללא ספק תוכן טלוויזיוני אני אומר לכם השד לא נורא בכלל ואפילו הרווחתי.
אני עושה יותר ספורט בעצמי וגם סוף סוף אני יכול להגיד שאני לא רק בוכה ומתלונן אלא גם עושה בנושא.
אני התנתקתי, הוריי התנתקו, הורי אישתי התנקתו וגם עוד חברים שהצלחתי לשכנע.
כמו עם המילקי והקוטג', אם נמשיך להגיד שאין אלטרנטיבה ואין מה לעשות, שום דבר לא יזוז.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כלכלה בסיסית - לא מעניין אותך כמה לקוחות יש לך, מעניין אותך כמה כסף אתה מרוויח. אם תוריד את המחיר מ-300₪ ל-100₪ וכתוצאה מכך יהיו לך כפול לקוחות, בסופו של דבר עדיין הפסדת. המקרה היחיד שבו תראה ירידת מחירים הוא באמת נטישת המונים דראסטית, כזו שתגרום לכך שבאמת רק הורדת מחיר תיתן לחברה שורה סופית יותר טובה.
האם זה אי-פעם יקרה? לדעתי לא בזמן הקרוב, בגלל לא מעט סיבות -
האם זה אי-פעם יקרה? לדעתי לא בזמן הקרוב, בגלל לא מעט סיבות -
- טכנופובים - כאלה שממש מפחדים מכל דבר שונה, ויש לא מעט כאלה. להזכירך היו כאלה שהזמינו מהוט ממיר דיגיטלי רק אחרי שהוט סגרה להם את האנלוגי והם לא יכלו לצפות בטלויזיה בכלל.
- האלה ש"אוהבים לזפזפ" ולא באמת אכפת להם מה הם רואים, כי הם ממילא נמצאים על כל ערוץ 5 שניות. היה לנו בדיוק שרשור כזה בפורום, וזה לא משהו שאתה תקבל בשירותים החדשים, כי העולם יחסית עובר ל-VOD.
- המכורים קשה לספורט, ובמיוחד ישראלי, שתכלס לדעתי חלקם באמת יחסית פראייר ומוכן לשלם הון תועפות, אחרת לך תסביר את צ'ארלטון, שזאת כבר תופעה שעוברת את המחירים הרגילים של הוט ויס.
- היעדר רצון של הממשלה לבצע רפורמות כלשהן כי תכלס היום קשרי הון-שלטון מעולם לא היו קרובים יותר ויש לך ראש ממשלה שהוא גם שר התקשורת שהוא BFF עם הטייקון של בזק, שהיא הבעלים של יס, ואין לו שום רצון לעשות משהו שיפגע בהם (ושלא תהיה לך טעות - הסיבה שעידן פלוס בכלל קיים היא בעיקר שהוא יותר זול מהשידור האנלוגי שהקדים אותו ושהורדה שלו בלי פתרון חלופי המאפשר לצפות בערוצים הממומנים מכסף ציבורי בחינם לא היתה עומדת במבחן בג"ץ).
- shraga007
- חבר מכור קשה

@nati-va
·
אם תראה את החתימה שלי, היא בדיוק מתארת אנשים כמוך.
אם חסכנות ו\או צרכנות נכונה היא מילת גנאי עבורך לא נותר לי אלא לאחל לך רפואה שלמה.
מציע לך לשמור את דעותיך עליי לעצמך, אני לא מכריח אף אחד לקבל את העצות שלי.
אבל מרגיש להציע אותן לכל אלה שחושבים שאין דרך או פתרון אחר.
קפיש?
·
אם תראה את החתימה שלי, היא בדיוק מתארת אנשים כמוך.
אם חסכנות ו\או צרכנות נכונה היא מילת גנאי עבורך לא נותר לי אלא לאחל לך רפואה שלמה.
מציע לך לשמור את דעותיך עליי לעצמך, אני לא מכריח אף אחד לקבל את העצות שלי.
אבל מרגיש להציע אותן לכל אלה שחושבים שאין דרך או פתרון אחר.
קפיש?
אני חושב שהירידה תהייה ירידה ברווחיות של כל לקוח, ולאו דווקא בירידה בכמות המנויים.
אנשים ימשיכו להיות מחוברים ליס/הוט, אבל יעברו מחבילות יקרות (שכוללות המון ערוצים) לחבילות בסיסיות יותר. את השאר משלימים באמצעות התכנים באינטרנט.
כלומר, בשורה התחתונה כן תהייה ירידה, אבל לא בכמות המנויים אלא ברווחיות של כל לקוח.
לא רואה היום כל סיבה מדוע להזמין סרט ב VOD, למשל, או להוסיף כסף עבור ערוצי סרטים או סדרות. כן רואה סיבה מדוע אנשים ממשיכים להיות מחוברים לכבלים בשביל ערוצי הספורט או הילדים (וכדי לקלוט את ערוצי הבסיס בצורה יציבה).
אנשים ימשיכו להיות מחוברים ליס/הוט, אבל יעברו מחבילות יקרות (שכוללות המון ערוצים) לחבילות בסיסיות יותר. את השאר משלימים באמצעות התכנים באינטרנט.
כלומר, בשורה התחתונה כן תהייה ירידה, אבל לא בכמות המנויים אלא ברווחיות של כל לקוח.
לא רואה היום כל סיבה מדוע להזמין סרט ב VOD, למשל, או להוסיף כסף עבור ערוצי סרטים או סדרות. כן רואה סיבה מדוע אנשים ממשיכים להיות מחוברים לכבלים בשביל ערוצי הספורט או הילדים (וכדי לקלוט את ערוצי הבסיס בצורה יציבה).
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שזאת בדיוק הנקודה שלי - אין הרבה לקוחות חדשים שמתחברים להוט ויס בגלל ה-VOD כי יש חלופות שמספקות את אותו שירות או אפילו שירות עדיף במחיר נמוך יותר: יש את סלקום, כמובן שיש את הדברים הלא-חוקיים למי שזה לא מטריד אותו, ובקרוב זה אמור אפילו להפוך ליותר תוסס עם הכניסה המתוכננת של נטפליקס לישראל. כן, יש אנשים שמשתמשים ב-VOD כי הם כבר מנויים ואין להם כוח להחליף, אבל במצב של התמקדות ב-VOD אפשר לצפות לירידה במספר המנויים של הוט ויס עם נטישה פרוגרסיבית של מנויים ואי-הצטרפות מנויים חדשים במקומם.intengo כתב:אני חושב שהירידה תהייה ירידה ברווחיות של כל לקוח, ולאו דווקא בירידה בכמות המנויים.
לא רואה היום כל סיבה מדוע להזמין סרט ב VOD, למשל, או להוסיף כסף עבור ערוצי סרטים או סדרות. כן רואה סיבה מדוע אנשים ממשיכים להיות מחוברים לכבלים בשביל ערוצי הספורט או הילדים (וכדי לקלוט את ערוצי הבסיס בצורה יציבה)....
מנויים חדשים, כפי שאמרת, מעוניינים בעיקר בנישות מסויימות שלא ניתן להשיג נכון להיום בפלטפורמות אחרות - בעיקר ספורט וילדים. כמובן, לחברות הטלויזיה יש אינטרס להרוויח כמה שניתן ולכן כדי להיות בכלל לקוח ולהזמין את הערוץ המעניין אותך אתה צריך קודם כל חבילת בסיס שעולה כמעט 200₪ ורק אז נדבר. כל עוד יש מספיק אנשים שמוכנים לשלם סכומים כאלה בשביל ערוץ הספורט כנראה שלא נראה הוזלה כלשהי במחיר.
שינוי כזה יכול להתרחש רק בשני מקרים - במידה ומספיק אנשים מחליטים שעד כמה שהם אוהבים את ערוץ הספורט וערוץ הילדים, זה לא שווה הוצאה של 250₪ בחודש ונוטשים, בצורה שמספר המנויים יירד באופן שישתלם לחברה להוריד מחירים, שאני לא רואה את זה קורה כי אם לציבור בארץ באמת היתה נכונות להתנהלות כלכלית נבונה אז זה היה משליך על בעיות כלכליות הרבה יותר קשות (דיור לדוגמה) - או לחילופין שידור של אותם ערוצים בפלטפורמות מתחרות (לדוגמה Live Streaming בסלקום), שזה גם לא יקרה כי לזכייניות של הערוצים הרלוונטיים אין שום אינטרס להורדה של מחירי החבילות, שיגרמו באופן טבעי גם לירידה בתשלום אליהן - אלא במקרה של התערבות רגולטורית - שכבר אמרתי שאני לא רואה את זה קורה בתקופת הממשלה הנוכחית.
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אף אחד לא התיחס ל"עקיצה" שזה תוספת על שדרוג ממיר מטוטאל לקוואטרו בתוספת 20 שקלים,או מולטי בוקס ב10 שח נוספים.
תכפילו בכמות הממירים בבית ותראו שהמנוי החודשי על ב15-30 אחוז רק בגלל טכנולוגיה=4 ערוצי הקלטה במקום 2,ואפשרות וויפי והקלטה מכל ממיר בבית.
מילא משלמים ,אבל על טכנלוגיה משופרת ,זה הריי מחיר מופרז ומופקע בשביל 2 ערצי הקלטה נוספים או הקלטה וצפיה מכל ממיר בבית.
מחיר המנוי במקום להיות קפוא רק עלה באחוזים די גבוהים.
תקנו אותי אם שגיתי,זה לא להשוות שדרוג מסך לתלת מימד או סמארט, או 4K
זה בסך הכל "פיצרים" יחסית קטנים.
תכפילו בכמות הממירים בבית ותראו שהמנוי החודשי על ב15-30 אחוז רק בגלל טכנולוגיה=4 ערוצי הקלטה במקום 2,ואפשרות וויפי והקלטה מכל ממיר בבית.
מילא משלמים ,אבל על טכנלוגיה משופרת ,זה הריי מחיר מופרז ומופקע בשביל 2 ערצי הקלטה נוספים או הקלטה וצפיה מכל ממיר בבית.
מחיר המנוי במקום להיות קפוא רק עלה באחוזים די גבוהים.
תקנו אותי אם שגיתי,זה לא להשוות שדרוג מסך לתלת מימד או סמארט, או 4K
זה בסך הכל "פיצרים" יחסית קטנים.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד