המלצה למכונה אוטומטית
היי,
מחפש המלצה למכונה אוטומטית בתקציב של סביבות 2000 ש״ח
פונקציית ההקצפה אינה חשובה, אני משתמש במקציף חיצוני
חשוב לי קפה טעים ואמינות המכונה
היום אני עובד עם ידנית Gaggia Evolution
האם תהליך הניקוי למכונה אוטומטית מסובך יותר ממכונה ידנית?
האם כל סתימה באוטומטית דורשת מעבדה או שניתן לפירוק יחיסית קל כמו ידנית (מפרק את הרשת ועוד חלק פנימי יותר בתהליך ניקיון)?
תודה מראש לעונים,
מחפש המלצה למכונה אוטומטית בתקציב של סביבות 2000 ש״ח
פונקציית ההקצפה אינה חשובה, אני משתמש במקציף חיצוני
חשוב לי קפה טעים ואמינות המכונה
היום אני עובד עם ידנית Gaggia Evolution
האם תהליך הניקוי למכונה אוטומטית מסובך יותר ממכונה ידנית?
האם כל סתימה באוטומטית דורשת מעבדה או שניתן לפירוק יחיסית קל כמו ידנית (מפרק את הרשת ועוד חלק פנימי יותר בתהליך ניקיון)?
תודה מראש לעונים,
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
הייתי הולך הפוך (לא הקפה, התהליך).
הייתי מתחיל מלחפש מקום ולטעום בכלל אם בכלל טעים לי אספרסו ממכונה אוטומטית, אם כן מאיזה, ואז בודק איפה אפשר לקנות.
יש מכונות שנמכרות באמאזון באירופה (גרמניה/איטליה/צרפת) ונמצאות סביב המחיר שהזכרת.
הייתי מתחיל מלחפש מקום ולטעום בכלל אם בכלל טעים לי אספרסו ממכונה אוטומטית, אם כן מאיזה, ואז בודק איפה אפשר לקנות.
יש מכונות שנמכרות באמאזון באירופה (גרמניה/איטליה/צרפת) ונמצאות סביב המחיר שהזכרת.
בפורום הזה תמצא בעיקר אנשים שנמנעים ממכונות אוטומטיות 
היה לי פעם את ה Saeco Xsmall , אפשר למצוא אותה בסביבות ה 2300
יחסית נוחה לתפעול ותחזוקה
הטעם קצת יותר טעים מקפסולות, אבל רחוק שנות אור ממכונה ידנית
לא יודע איך זה לעומת אוטומטיות אחרות
מבחינתי זה כמו לשתות מעדן בטעם קפה
היה לי פעם את ה Saeco Xsmall , אפשר למצוא אותה בסביבות ה 2300
יחסית נוחה לתפעול ותחזוקה
הטעם קצת יותר טעים מקפסולות, אבל רחוק שנות אור ממכונה ידנית
לא יודע איך זה לעומת אוטומטיות אחרות
מבחינתי זה כמו לשתות מעדן בטעם קפה
טוב אז ירדתי מרעיון המכונה האוטומאטית ומחפש גם מכונה ידנית "לשלב הבא"
אבל בכל זאת מחפש לשדרג את ה GAGGIA EVOLUTION שלי
האם יש המלצות למכונה טובה לשלב הבא (מתכנן לרכוש באירופה - ברצלונה / אמאזון, אבל כדאי שיהיה מישהו שיוכל לתת שירות בארץ)
תקציב בסיביות ה 2000 ש"ח
יש לי מטחנה של KRUPS אבל אולי עדיף מכונה גם מטחנה מובנית
המקציף פחות חשוב כיוון שיש לי מקציץ של נספרסו
תודה!!
אבל בכל זאת מחפש לשדרג את ה GAGGIA EVOLUTION שלי
האם יש המלצות למכונה טובה לשלב הבא (מתכנן לרכוש באירופה - ברצלונה / אמאזון, אבל כדאי שיהיה מישהו שיוכל לתת שירות בארץ)
תקציב בסיביות ה 2000 ש"ח
יש לי מטחנה של KRUPS אבל אולי עדיף מכונה גם מטחנה מובנית
המקציף פחות חשוב כיוון שיש לי מקציץ של נספרסו
תודה!!
·אתה יכול לספר עליה ? כוללת מקציף? היא טוחנת הקפה? האם היא מנקה את עצמה/קשה לנקות אותה? וטעם הקפה לדעתך מ 1 עד 10Engineer כתב:ברור שלקנות!
קניתי אחת כזו אצלי . קיבלתי החזרי מיסים מאמזון אפילו. של 500 שח....
מה יותר טוב מביקורות של גולשים באמזון
http://www.amazon.de/Melitta-950-222-Ka ... litta+solo
אכן טוחנת בעצמה,מנקה את עצמה (היא מזרימה פשוט מים- בהפעלה ובכיבוי, אבל נדרשת הוצאת יחידת החליטה פעם בשבוע וניקוי שאריות הקפה בתוך המכונה. אני אישית מקפיד על זה. כדאי שככה יקפיד כל אחד.) וללא מקציף.
יש צורך לקנות טבליות ייעודיות לניקוי המכונה (כמו בכל מכונה אוטומטית),
מבחינת הטעם (לא משתווה למכונות HX,SB,DB, לי אישית יש מכונת SB נוספת.) אבל היא סבבה לגמרי בהתחשב שאתה מקבל כאן נוחות גבוהה בתמורה. כל מה שנשאר זה רק לבחור את הפולים המתאימים לך.
http://www.amazon.de/Melitta-950-222-Ka ... litta+solo
אכן טוחנת בעצמה,מנקה את עצמה (היא מזרימה פשוט מים- בהפעלה ובכיבוי, אבל נדרשת הוצאת יחידת החליטה פעם בשבוע וניקוי שאריות הקפה בתוך המכונה. אני אישית מקפיד על זה. כדאי שככה יקפיד כל אחד.) וללא מקציף.
יש צורך לקנות טבליות ייעודיות לניקוי המכונה (כמו בכל מכונה אוטומטית),
מבחינת הטעם (לא משתווה למכונות HX,SB,DB, לי אישית יש מכונת SB נוספת.) אבל היא סבבה לגמרי בהתחשב שאתה מקבל כאן נוחות גבוהה בתמורה. כל מה שנשאר זה רק לבחור את הפולים המתאימים לך.
אני רכשתי את ה Delonghi 2600. זהה למודל 2200 רק בצבע אחר. אפשר להשיג במחיר של 2000 שקל כולל שנתיים אחריות. לדוגמה:
http://www.coffeeman.co.il/product.asp? ... &Cat2ID=17
בלי להכנס ליתרונות וחסרונות - יופי של מכונה. אחרי כיוון מדוייק של רמת הטחינה, טעם הקפה המתקבל יותר טוב מכמה מכונות ידניות או אוטומטיות אחרות שאני מכיר.
http://www.coffeeman.co.il/product.asp? ... &Cat2ID=17
בלי להכנס ליתרונות וחסרונות - יופי של מכונה. אחרי כיוון מדוייק של רמת הטחינה, טעם הקפה המתקבל יותר טוב מכמה מכונות ידניות או אוטומטיות אחרות שאני מכיר.
מוטי