חבילת 100מגה בפועל נותנת 50 מגה על תשתית של בזק
היי לכולם.
ברצוני לשתף אותכם בתופעה מעצבנת ואולי גם לקבל כמה תשובות ודעות שלכם בעיניין.
לאחרונה החלטתי שאני רוצה לעבור מהטריפל של הוט ליס (הממירים והשירות ממש גרועים בהוט וים של תקלות).
עכשיו שעברתי ליס הייתי כמובן צריך לתחבר לשירות חדש גם לאינטרנט. ביס נתנו לי הצעה לעבור ל012 בחבילת ספק+תשתית וזה יוצא מבחינת מחיר משתלם אז למה לא. התחברתי למהירות של 100 מגה בדיוק כמו שהיה לי בהוט.
הבעיה שלאחר שחיברו אותי ליס ולתשתית של בזק וספק 012. הייתי בטוח שיש לי 100 מגה כמו שהיה לי בהוט (תשתית) , אבל בכל זאת עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי תוצעה אחרת לגמרי. מהירות ההורדה הייתה על 48 מגה (בדקתי מספר פעמים ובמצב שאין שום שימוש אחר ברוחב הפס).
כמובן שהתקשרתי מיד ל012 (גם שעה וחצי המתנה לא שברה אותי) ענתה לי נציגה (מאוד נחמדה יש לציין) ואמרה לי שכנראה התשתית של בזק באזור שלי לא נותנת יותר מ48 מגה.
ממש מעצבן שאף אחד לא חשב לומר לי שזה המצב לפני שאני בכלל מתחבר לשירות. מעצבן שאני משלם מחיר על אינטרנט של 100 ובעצם מקבל אינטרנט של 50 מגה. וכמובן מי שלא עושה בדיקת מהירות בכלל לא יודע שבעצם הוא יכול לשלם פחות ולקבל אותו דבר.
ההתלבתות שלי עכשיו מה לעשות. לי חשובה מהירות האינטרנט כי אני צופה המון בסרטים/סדרות בצפייה ישירה ומוריד טורנטים (ממוצע מהירות אמיתית 3 מגה). אמרו לי ב012 שההבדל במהירות (בפועל) לא כל כך משמעותית כי גם ככה לא מנצלים את ה100 מגה באמת. זה קצת נשמע לי מוזר. לקבל פחות 50% אבל עדיין לא להרגיש הבדל עשיתי בדיקה והורדתי סרט ממקורות שהיו לי גם לפני המעבר. ובגדול באמת המהירות הייתה דומה.
מה אתם אומרים האם באמת אני לא ירגיש בהבדל בין 100 מגה של הוט לבין ה50 של בזק? כי בסופו של דבר אולי בנתונים של בדיקת המהירות הוט נתנו 100 ובזק 50 אבל בפועל אף פעם לא ניצלתי בכלל את ה100?.
פשוט מעצבן שמוכרים משהו שלא ניתן לספק ואף אחד לא חושב שצריך לידע את הלקוח. ואני בטוח שרוב הלקוחות בכלל לא בודקים את המהירות ובכלל לא מודעים לכך שהם משלמים יותר סתם בלי סיבה על חבילה שבכלל לא מסופקת.
מה דעתכם??
מה אתם ממליצים??
האם התפעה מוכרת לכם??
שתפו??
ברצוני לשתף אותכם בתופעה מעצבנת ואולי גם לקבל כמה תשובות ודעות שלכם בעיניין.
לאחרונה החלטתי שאני רוצה לעבור מהטריפל של הוט ליס (הממירים והשירות ממש גרועים בהוט וים של תקלות).
עכשיו שעברתי ליס הייתי כמובן צריך לתחבר לשירות חדש גם לאינטרנט. ביס נתנו לי הצעה לעבור ל012 בחבילת ספק+תשתית וזה יוצא מבחינת מחיר משתלם אז למה לא. התחברתי למהירות של 100 מגה בדיוק כמו שהיה לי בהוט.
הבעיה שלאחר שחיברו אותי ליס ולתשתית של בזק וספק 012. הייתי בטוח שיש לי 100 מגה כמו שהיה לי בהוט (תשתית) , אבל בכל זאת עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי תוצעה אחרת לגמרי. מהירות ההורדה הייתה על 48 מגה (בדקתי מספר פעמים ובמצב שאין שום שימוש אחר ברוחב הפס).
כמובן שהתקשרתי מיד ל012 (גם שעה וחצי המתנה לא שברה אותי) ענתה לי נציגה (מאוד נחמדה יש לציין) ואמרה לי שכנראה התשתית של בזק באזור שלי לא נותנת יותר מ48 מגה.
ממש מעצבן שאף אחד לא חשב לומר לי שזה המצב לפני שאני בכלל מתחבר לשירות. מעצבן שאני משלם מחיר על אינטרנט של 100 ובעצם מקבל אינטרנט של 50 מגה. וכמובן מי שלא עושה בדיקת מהירות בכלל לא יודע שבעצם הוא יכול לשלם פחות ולקבל אותו דבר.
ההתלבתות שלי עכשיו מה לעשות. לי חשובה מהירות האינטרנט כי אני צופה המון בסרטים/סדרות בצפייה ישירה ומוריד טורנטים (ממוצע מהירות אמיתית 3 מגה). אמרו לי ב012 שההבדל במהירות (בפועל) לא כל כך משמעותית כי גם ככה לא מנצלים את ה100 מגה באמת. זה קצת נשמע לי מוזר. לקבל פחות 50% אבל עדיין לא להרגיש הבדל עשיתי בדיקה והורדתי סרט ממקורות שהיו לי גם לפני המעבר. ובגדול באמת המהירות הייתה דומה.
מה אתם אומרים האם באמת אני לא ירגיש בהבדל בין 100 מגה של הוט לבין ה50 של בזק? כי בסופו של דבר אולי בנתונים של בדיקת המהירות הוט נתנו 100 ובזק 50 אבל בפועל אף פעם לא ניצלתי בכלל את ה100?.
פשוט מעצבן שמוכרים משהו שלא ניתן לספק ואף אחד לא חושב שצריך לידע את הלקוח. ואני בטוח שרוב הלקוחות בכלל לא בודקים את המהירות ובכלל לא מודעים לכך שהם משלמים יותר סתם בלי סיבה על חבילה שבכלל לא מסופקת.
מה דעתכם??
מה אתם ממליצים??
האם התפעה מוכרת לכם??
שתפו??
בבזק אתה תלוי במרחק מהמרכזיה ויש הרבה כאלו שמקבלים 50 אני נגיד מקבל 73
ברור שתרגיש בהבדל בין 50 ל 100 של הוט. לכל חברה יש את היתרונות והחסרונות שלה כאשר לפי דעתי בזק יותר יציבה אך פחות מהירה מהוט
והוט מהירה אך פחות יציבה
ברור שתרגיש בהבדל בין 50 ל 100 של הוט. לכל חברה יש את היתרונות והחסרונות שלה כאשר לפי דעתי בזק יותר יציבה אך פחות מהירה מהוט
והוט מהירה אך פחות יציבה
יציבות בתשתית של הוט זה תלוי באיזור
אצלינו למשל בבאר שבע הוט החליפה את
כל התשתית שלה לסיבים עד המרכזיות שלהם
אני מנוי בטריפל של הוט כמעט שנה ולא היה
לי בעיות בכלל היה לי גם 200 וגם 100 מגה
וההורדות היו טסות לדוגמה כשהיה לי 200 מגה
היתי מוריד טורנטים מ TL על 22-23 מגה בשניה
אצלינו למשל בבאר שבע הוט החליפה את
כל התשתית שלה לסיבים עד המרכזיות שלהם
אני מנוי בטריפל של הוט כמעט שנה ולא היה
לי בעיות בכלל היה לי גם 200 וגם 100 מגה
וההורדות היו טסות לדוגמה כשהיה לי 200 מגה
היתי מוריד טורנטים מ TL על 22-23 מגה בשניה
תודה על התגובות.
עצוב לשמוע שזה המצב ובזק לא מסוגלת לתת אינטרנט מהיר.
עדיין מעצבן שהנציגה חיברה אותי ל100 מגה בלי לומר מילה על כך שכנראה ואני יקבל פחות.
יש לי אפשרות להתחבר חזרה לתשתית של הוט ולקבל עדיין את המחיר של 012 ספק+ תשתית ב100 שח? או שזה עדיין רק עובד עם תשתית של בזק?
עצוב לשמוע שזה המצב ובזק לא מסוגלת לתת אינטרנט מהיר.
עדיין מעצבן שהנציגה חיברה אותי ל100 מגה בלי לומר מילה על כך שכנראה ואני יקבל פחות.
יש לי אפשרות להתחבר חזרה לתשתית של הוט ולקבל עדיין את המחיר של 012 ספק+ תשתית ב100 שח? או שזה עדיין רק עובד עם תשתית של בזק?
אתה נאיבי?
תסתכל בשירשורים כמה טענות יש על בזק ועל המהירות האיטית שלהם.
בזק שווה לנזק.

צריך לקחת את החברה הזאת ולפרק אותה. מונופול דורסני שלא בוחל בשום אמצעים.
אני נמצא באנלימטד ומרוצה עד הגג.
עד שיגיעו אליך. כדאי שתבחר את הוט.
תסתכל בשירשורים כמה טענות יש על בזק ועל המהירות האיטית שלהם.
בזק שווה לנזק.
צריך לקחת את החברה הזאת ולפרק אותה. מונופול דורסני שלא בוחל בשום אמצעים.
אני נמצא באנלימטד ומרוצה עד הגג.
עד שיגיעו אליך. כדאי שתבחר את הוט.
בעבר הייתי מקבל בבזק 85-95 מגה (יש לי 2 קוים), אחרי כל כמה חודשים המהירות הייתה יורדת, הייתי מתקשר להתלונן ולעמוד על זה שישלחו טכנאי לסדר את הבעיה, הוא היה מחדש את הכבלים/כרטיס בארון שלהם והמהירות הייתה חוזרת להיות טובה. לפני כמה שבועות התקשרתי אליהם עם אותה סיבה, המהירות כבר ירדה לאיזור ה- 60 מגה, הם סירבו לסדר את הבעיה בטענה שזה תקין, באותו היום התקשרתי להוט והזמנתי 2 קוים ושבוע אח"כ התנתקתי מבזק. מאז אני על 102 מגה קבוע, מקבל בהורדת טורנטים 11MB/s בעוד שבבזק מעולם לא עברתי את ה- 7MB/s (וגם מהירות זו הייתה נדירה בד"כ עומד על 4-5MB/s).
אז אני מבין שדי עשיתי טעות שעברתי לבזק 
האמת שממה שראיתי כאן בתגובות אנשים מורידים סרטים על מהירות של 11mb או אפילו 20mb.
ווהאמת שבחיים לא הורדתי במהירות כזו. לא ב100 מגה של הוט ולא ב100 מגה בבזק עכשיו. אולי גם התשתית של הוט וגם התשתית של בזק באזור שלי במצב גרוע.
אגב. מה אתם אומרים על המודם/נתב/מתאם שיחות שמכרו לי audiocode mp 264
האמת שממה שראיתי כאן בתגובות אנשים מורידים סרטים על מהירות של 11mb או אפילו 20mb.
ווהאמת שבחיים לא הורדתי במהירות כזו. לא ב100 מגה של הוט ולא ב100 מגה בבזק עכשיו. אולי גם התשתית של הוט וגם התשתית של בזק באזור שלי במצב גרוע.
אגב. מה אתם אומרים על המודם/נתב/מתאם שיחות שמכרו לי audiocode mp 264
שמע הייתי במצבך. התלוננתי לבזק ונשלחו אלי טכנאים
·החבר,ה האלו היו קוסמים. הם נקטו בפעולות לא יאמנו. למשל הם מצאו שהמרחק לארון התקשורת ארוך אז הם הזמינו את מחלקת ההנדסה והללו סללו קו חדש במסלול מקוצר. הם נתנו לי שקע קיר חדש והוא הוסיף 10 מגה לגלישה. הם נתנו לי כבל בין הקיר למודם, כבל איכותי עם גידים מתאימים וזה הוסיף עוד 15 מגה. לא נתנו לי רגע דל עד שהגיעו ל 90 מגה מהירות גלישה. הכל בתודעת שירות מלאה מולם ומול הממונים.Pubh כתב:אז אני מבין שדי עשיתי טעות שעברתי לבזק
אגב. מה אתם אומרים על המודם/נתב/מתאם שיחות שמכרו לי audiocode mp 264...
זה די סטנדרט שאתה פונה בתלונה לבזק על המהירות ונשלח אליך צוות טכני שנותן תמונת מצב ופתרון או תמונה מה ששהתשתית לא מאפשרת.
תזכור שבעבודה עם wifi אתה מוגבל ל 30-40 מגה לא יותר אפילו שבקווי מול הראוטר יש לך 100 מגה
אז ממה שכתבת shoki222 אני מבין שיש תקווה ושאני צריך לנדנד להם כדי שישפרו את המהירות תשתית.
אני בתשתית שלהם דרך 012. אז דרכם אני צריך לנדנד?
אם תוכל לפרט כיצד גרמת להם לבוא אני ישמח. כדי שלי יהיה פשוט וברור מה אני צריך לבקש מהם כדי שהבעיה תסתדר
אני בתשתית שלהם דרך 012. אז דרכם אני צריך לנדנד?
אם תוכל לפרט כיצד גרמת להם לבוא אני ישמח. כדי שלי יהיה פשוט וברור מה אני צריך לבקש מהם כדי שהבעיה תסתדר
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
Re: שמע הייתי במצבך. התלוננתי לבזק ונשלחו אלי טכנאים
מההההההההshoki222 כתב:·החבר,ה האלו היו קוסמים. הם נקטו בפעולות לא יאמנו. למשל הם מצאו שהמרחק לארון התקשורת ארוך אז הם הזמינו את מחלקת ההנדסה והללו סללו קו חדש במסלול מקוצר. הם נתנו לי שקע קיר חדש והוא הוסיף 10 מגה לגלישה. הם נתנו לי כבל בין הקיר למודם, כבל איכותי עם גידים מתאימים וזה הוסיף עוד 15 מגה. לא נתנו לי רגע דל עד שהגיעו ל 90 מגה מהירות גלישה. הכל בתודעת שירות מלאה מולם ומול הממונים.......
זה די סטנדרט שאתה פונה בתלונה לבזק על המהירות ונשלח אליך צוות טכני שנותן תמונת מצב ופתרון או תמונה מה ששהתשתית לא מאפשרת.
תזכור שבעבודה עם wifi אתה מוגבל ל 30-40 מגה לא יותר אפילו שבקווי מול הראוטר יש לך 100 מגה...
אני מקבל 60 בלחץ והם טוענים שאני ק"מ מה-MSAG שבפועל יש שניים 150 מטר מהבית שלי (לכל כיוון)
התלוננתי ואמרו לי שאני צריך להגיד תודה (במילים יותר יפות) ושאין מה לעשות.
תיאמתי התקנה של פילטר מרכזי (ללא עלות, זה כלול בהעתקת שקע שהייתי צריך בלאו הכי) וזה ישפר לי מקסימום 5 מגה.
אתה רוצה להגיד לי שאשכרה סללו לך קו כדי שתגיע ל-90? תקשר אותי לנציג הקסום שעשה זאת.
Re: שמע הייתי במצבך. התלוננתי לבזק ונשלחו אלי טכנאים
·בבקשה גלה לנו את הסוד. אך מגיעים למצב שבו בזק באים ומשפרים תן לנו יותר פרטים. כדי שגם אנחנו נוציא את מה שמגיע לנו מבזקshoki222 כתב:
·החבר,ה האלו היו קוסמים. הם נקטו בפעולות לא יאמנו. למשל הם מצאו שהמרחק לארון התקשורת ארוך אז הם הזמינו את מחלקת ההנדסה והללו סללו קו חדש במסלול מקוצר. הם נתנו לי שקע קיר חדש והוא הוסיף 10 מגה לגלישה. הם נתנו לי כבל בין הקיר למודם, כבל איכותי עם גידים מתאימים וזה הוסיף עוד 15 מגה. לא נתנו לי רגע דל עד שהגיעו ל 90 מגה מהירות גלישה. הכל בתודעת שירות מלאה מולם ומול הממונים.......
תזכור שבעבודה עם wifi אתה מוגבל ל 30-40 מגה לא יותר אפילו שבקווי מול הראוטר יש לך 100 מגה...
לא היה מאמץ מיוחד כדי לקבל טיפול אישי מיוחד מבזק
אני התלוננתי במוקד השירות. הכל התחיל ממבצע שדרוג תשתית חינם ללקוחות למהירות 100 מגה מלפני כמה חודשים. שהם העלו למהירות 100 בתשתית היה לי בפועל 40-45 מגה. ואז התלוננתי מה קורה. לאחר בדיקה אוטומטית במכשור שלהם הנציגה אמרה שלפי תנאי הקו יהיה מקסימום 50 ואין טעם בשדרות לתשית 100 מגה. אבל הם קבעו לי שטכנאי יגיע הביתה לבדוק. שהטכנאי בא הוא ירד לארון הסעף ברחוב ומשם הכל התחיל להתגלגל. בכל הפעילות שהתפרסה על פני כמה ימים, כל הזמן מתקשרת נציגת שירות מבזק במגדלי עזריאלי וגם הטכנאי שהגיע לביתי והם כל הזמן מפדרים אותי ומפנקים אותי.
אני גר במתחם שבו שני מגדלי מגורים קו בזק נסלל מארון הסעף אל ביתי דרך המגדל מגורים הראשון. מחלקת ההנדסה של בזק סללו מחדש את הקו למגדל המגורים שלי ישירות וקצרו את הקו.
האמת שהייתי המום לגמרי מהסיפור אבל באמת מגיע להם שאפו. אין מושג אך להסביר את זה פרט לברור מאליו שבזק נותנים שרות טוב ומקצועי.
לצערי אין אתהטלפון של טכנאי הבזק
אני גר במתחם שבו שני מגדלי מגורים קו בזק נסלל מארון הסעף אל ביתי דרך המגדל מגורים הראשון. מחלקת ההנדסה של בזק סללו מחדש את הקו למגדל המגורים שלי ישירות וקצרו את הקו.
האמת שהייתי המום לגמרי מהסיפור אבל באמת מגיע להם שאפו. אין מושג אך להסביר את זה פרט לברור מאליו שבזק נותנים שרות טוב ומקצועי.
לצערי אין אתהטלפון של טכנאי הבזק
Re: לא היה מאמץ מיוחד כדי לקבל טיפול אישי מיוחד מבזק
·תודה רבה על המידע. אני גם התקשר בהקדם וידבר איתם. אולי גם במקרה שלי הם יבואוshoki222 כתב:אני התלוננתי במוקד השירות. הכל התחיל ממבצע שדרוג תשתית חינם ללקוחות למהירות 100 מגה מלפני כמה חודשים. שהם העלו למהירות 100 בתשתית היה לי בפועל 40-45 מגה. ואז התלוננתי מה קורה. לאחר בדיקה אוטומטית במכשור שלהם הנציגה אמרה שלפי תנאי הקו יהיה מקסימום 50 ואין טעם בשדרות לתשית 100 מגה. אבל הם קבעו לי שטכנאי יגיע הביתה לבדוק. שהטכנאי בא הוא ירד לארון הסעף ברחוב ומשם הכל התחיל להתגלגל. בכל הפעילות שהתפרסה על פני כמה ימים, כל הזמן מתקשרת נציגת שירות מבזק במגדלי עזריאלי וגם הטכנאי שהגיע לביתי והם כל הזמן מפדרים אותי ומפנקים אותי.
לצערי אין אתהטלפון של טכנאי הבזק...
·תודה רבה על המידע. אני גם התקשר בהקדם וידבר איתם. אולי גם במקרה שלי הם יבואוshoki222 כתב:אני התלוננתי במוקד השירות. הכל התחיל ממבצע שדרוג תשתית חינם ללקוחות למהירות 100 מגה מלפני כמה חודשים. שהם העלו למהירות 100 בתשתית היה לי בפועל 40-45 מגה. ואז התלוננתי מה קורה. לאחר בדיקה אוטומטית במכשור שלהם הנציגה אמרה שלפי תנאי הקו יהיה מקסימום 50 ואין טעם בשדרות לתשית 100 מגה. אבל הם קבעו לי שטכנאי יגיע הביתה לבדוק. שהטכנאי בא הוא ירד לארון הסעף ברחוב ומשם הכל התחיל להתגלגל. בכל הפעילות שהתפרסה על פני כמה ימים, כל הזמן מתקשרת נציגת שירות מבזק במגדלי עזריאלי וגם הטכנאי שהגיע לביתי והם כל הזמן מפדרים אותי ומפנקים אותי.
מה שאני כתבתי ו- @shoki222 כתב היה נכון לפעם, היום הם לא מתאמצים. אם זאת אין מה להפסיד בלנסות.
אומנם כרגע אני מקבל את מה שאני משלם עליו בהוט, אבל ברגע שחברת החשמל תגיע לאזור שלי (אם אני עדיין אגור כאן, אי אפשר לדעת בקצב האיטי שלהם), אני אהיה הראשון להזמין התקנה.
אומנם כרגע אני מקבל את מה שאני משלם עליו בהוט, אבל ברגע שחברת החשמל תגיע לאזור שלי (אם אני עדיין אגור כאן, אי אפשר לדעת בקצב האיטי שלהם), אני אהיה הראשון להזמין התקנה.