איך fiberbox בתור ראוטר עובד טוב?
·ונראה לך בקליטה הוא יותר טוב מ tp link 1043nd v2? ובכלל כמהMrYair כתב:היום התקינו לי פייברבוקס ביחד אם המיניבוקס
עובד מעולה קליטה חמישה קווים בכל הבית
אני מנוי על 30/1.5 ובאלחוטי מקבל 30/1.5 מגה תקין בכל הבית
בנתיים אני מרוצה משניהם...
אנטנות יש ל פייברבוקס? ובכלל יש הבדל בין 2 אנטנות ל3 מבחינת קליטה
וביצועים באינטרנט אלחוטיים
חבר אתה לא יכול להשוות ראוטר של חברה מובילה לבין ראוטר של חברת כבלים מקומי... הפייברבוקס בתור ממיר וראוטר יש לו טווח סבבה במיטחד אם מיניבוקס שהוא מגדיל טווח שלו רשת אחת בכל חדר שיש מיניבוקס .. מצריך רק רשת אלחוטית מאובטחת זה מעל ומעבר משצריך רשת בבית אם יכולות ניהול רשת רחבות יותר יקנה ראוטר פרטי ... כמה רנטנות יש לפייברבוקס אין לי מושג אבל אצלי קליטה מלאה בכל הביתsatellite כתב:·ונראה לך בקליטה הוא יותר טוב מ tp link 1043nd v2? ובכלל כמה......
אנטנות יש ל פייברבוקס? ובכלל יש הבדל בין 2 אנטנות ל3 מבחינת קליטה
וביצועים באינטרנט אלחוטיים...
·הבעיה שיש לי הרבה בעיות ב wifi אם הראוטר של tp link וקראתי גם בביקורות שהרבה אנשים אמרו שהם סובלים מבעיות של ניתוקים ב wifi ודברים דומים ואפילו החלפתי ל gargoyle ועדיין יש ככה שאני יותר מאוכזב מ tp link ומחפש משהו אחר שיעשה את העבודהMrYair כתב:חבר אתה לא יכול להשוות ראוטר של חברה מובילה לבין ראוטר של חברת כבלים מקומי... הפייברבוקס בתור ממיר וראוטר יש לו טווח סבבה במיטחד אם מיניבוקס שהוא מגדיל טווח שלו רשת אחת בכל חדר שיש מיניבוקס .. מצריך רק רשת אלחוטית מאובטחת זה מעל ומעבר משצריך רשת בבית אם יכולות ניהול רשת רחבות יותר יקנה ראוטר פרטי ... כמה רנטנות יש לפייברבוקס אין לי מושג אבל אצלי קליטה מלאה בכל הבית.........
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=748292 תסתכל שם ב2 התגובות הכי חדישות הם מתכוונין ל v2 והם אומרים
בפירוש שיש להם בעיות ב wifi ואני גם סובל מבעיות ב wifi ככה זה נראה לי מהראוטר
ה WI FI של הפייבר בוקס עובד טוב מאד בדירה 4 חדרים 120 מטר ואף יותר .
שימו לב !!!
כל מי שאומר גרוע מעולם לא היה לו את המוצר, אנשים סתם מלכלכים מקנאה או מהסיבה שתקנו ראוטר .
מה גם שעכשיו יש גם את ה HOT MULTI זה אומר שכל ממיר הוא גם ראוטר ,
אבל בכל מקרה אני לא צריך עוד קרינה בבית ,
מי שיש לו בעיה נגיד בממד או חדר רחוק , שייקח את מיני פייבר הוא ממיר וגם ראוטר .
שימו לב !!!
כל מי שאומר גרוע מעולם לא היה לו את המוצר, אנשים סתם מלכלכים מקנאה או מהסיבה שתקנו ראוטר .
מה גם שעכשיו יש גם את ה HOT MULTI זה אומר שכל ממיר הוא גם ראוטר ,
אבל בכל מקרה אני לא צריך עוד קרינה בבית ,
מי שיש לו בעיה נגיד בממד או חדר רחוק , שייקח את מיני פייבר הוא ממיר וגם ראוטר .
אכן אם יש לך ממיר מיני
הוא עובד גם כי רשת אלחוטית
משיפה זה שכל הממירים משדרים
את אותה רשת אלחוטית ולא כל ממיר
רשת נפרדת ככה לא משנה באיזה חדר
אתה נמצא אתה נשאר מחובר באלחוטי
זה נקרא wifi roaming יש את זה רק
בנקודות גישה של חברות כמו סיסקו
אם הסדרת aironet שלהם ועוד כמה חברות
הוא עובד גם כי רשת אלחוטית
משיפה זה שכל הממירים משדרים
את אותה רשת אלחוטית ולא כל ממיר
רשת נפרדת ככה לא משנה באיזה חדר
אתה נמצא אתה נשאר מחובר באלחוטי
זה נקרא wifi roaming יש את זה רק
בנקודות גישה של חברות כמו סיסקו
אם הסדרת aironet שלהם ועוד כמה חברות
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1185
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
·עובד טוב מאד כבר כמעט שנתיים (יש לי ברשת מעל 8 מכשירים גולשים בו זמנית קווית ואלחוטית).satellite כתב:הוא עובד טוב בתור wifi אין אצלו בעיות? כי יש לי tp link 1043nd v2 ואני סובל מבעיות ב wifi הרבה פעמים לא יציב אז איך ה
fiberbox לעומתו?...
אין בעיות קליטה והקצב טוב.