Kodi 15.2 ו OpenELEC
-
jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אז קיבלתי הודעה שמומלץ לעדכן את קודי ל 15.2
אני קצת חדש בכל התחום. רץ אצלי(על הנוק) 14.2 אם אני זוכר נכון שהותקן עםההתקנה של TheWiz.
אז מה מומלץ כיום, להוריד מערכת הפעלה חדשה? איזו? היא מכילה את 15.2? גם הדיסק של TheWiz מכיל את הגירסאות האחרונות?
תודה מראש על העזרה.
אני קצת חדש בכל התחום. רץ אצלי(על הנוק) 14.2 אם אני זוכר נכון שהותקן עםההתקנה של TheWiz.
אז מה מומלץ כיום, להוריד מערכת הפעלה חדשה? איזו? היא מכילה את 15.2? גם הדיסק של TheWiz מכיל את הגירסאות האחרונות?
תודה מראש על העזרה.
כרגע יש גירסה 15.1 שרצה על ה- openELEC - בקרוב אמורה לצאת גירסה 15.2.
לדעתי אם אתה מתכוון לשדרג, אין בעיה להתקין את הגירסה הנוכחית ולשדרג לאחר מכן לגירסה הבאה בקלות.
אני עובד עם הגירסה הנוכחית על RPi2 והיא עובדת מעולה.
לדעתי אם אתה מתכוון לשדרג, אין בעיה להתקין את הגירסה הנוכחית ולשדרג לאחר מכן לגירסה הבאה בקלות.
אני עובד עם הגירסה הנוכחית על RPi2 והיא עובדת מעולה.
שלום רב, מותקן אצלי openelec 5.95.5 עם kodi 15.1 גם על RPi2 וגם windows7. ביומיים האחרונים הסאונד בערוצי הטלויזיה החיה גם בצפיה דרך התוסף לא טובה, נשמע כאילו זה לא שידור ישיר אלא כאילו זה בתוך חלל.
בנוסף, רק חלק מהערוצים בטלויזיה החיה מתנגנים.
אשמח לקבל עזרה
בנוסף, רק חלק מהערוצים בטלויזיה החיה מתנגנים.
אשמח לקבל עזרה
@jagheadg
·בהחלט כן!
רוב העדכונים הם מאחורי הקלעים של עדכוני גרסאות ו- codecs, ניקויים שונים ועוד. לא תראה הרבה שינויים "ויזואלים" אם זה מה שאתה מחפש.
הגירסה הנוכחית אפילו עובדת בצורה הרבה יותר יציבה ומהירה מהגירסה הקודמת (14.2) - ואני מדבר על 15.1 על openELEC שעדיין כביכול גירסת בטא.
ככה זה אצלי לפחות, לא יודע לומר לך על אחרים.
·בהחלט כן!
רוב העדכונים הם מאחורי הקלעים של עדכוני גרסאות ו- codecs, ניקויים שונים ועוד. לא תראה הרבה שינויים "ויזואלים" אם זה מה שאתה מחפש.
הגירסה הנוכחית אפילו עובדת בצורה הרבה יותר יציבה ומהירה מהגירסה הקודמת (14.2) - ואני מדבר על 15.1 על openELEC שעדיין כביכול גירסת בטא.
ככה זה אצלי לפחות, לא יודע לומר לך על אחרים.