האם יש שינוי במדיניות האבטחה של גוגל ?
מזה כחודש אולי חודשיים עבור אפליקציות (לא אתרים בדפדפן) שונות שבעבר שם המשתמש והסיסמא היו שמורים אוטו' וכל שעלי היה לעשות זה ללחוץ על התחבר, כעת נדרש ממני למלא שוב את הפרטים (שם משתמש וסיסמא) בכל פעם מחדש
מדובר ב ios 9 באייפון 6
