+ הפתעה השבוע ביום חמישי.
לאחר שנתיים ,מיום ראשון ימי השידור של הזכייניות מתחלפים
בימים א,ב,ג-זכיינית רשת
בימים ד,ה,ו,ויום שבת זכיינית קשת.
ולכן התוכנית בית ספר למוסיקה תשודר בשבוע הבא גם בימים שישי ושבת(אני לא יודע למה זה יוצא דוקא ביום שישי שזה שבת השידור הקבוצה של מי שרוצה לראות את המתמודד עוזיה צדוק מהמגזר הדתי)
לדעתי היה עדיף לגוון ולא לשדר יום אחרי יום את אותה תוכנית, נראה לי שזה פעם ראשונה שזכיינית קשת משדרת את אותה תוכנית ריאלטי יום אחרי יום.
ונראה לי שזאת פעם ראשונה שבהמשך זכיינית השידור קשת תשדר בשבוע אחד גם את התוכנית האח הגדול גרסה לא vip,וגם את התוכנית הכוכב הבא. אני משער כי גם הפעם לאור ההצלחה היחסית טובה של ישראל באירווזיון והקושי של רשות השידור(בינתים רשות השידור, אחר כך השם שלה צריך להשתנות לתאגיד השידור הציבורי, נראה לי בסוף חודש מרץ הקרוב) לשלם לא מעט כסף למה שנקרא קדם אירוויזיון או משהו כזה אז כדי שיהיה זמן גם לדעת מי המנצח בתוכנית וגם כדי להכין אותו לאירווזיון אז מעדיפים בקשת שלא לחכות עם זה.
השבוע הזה
ביום רביעי שידור של זכיינית רשת
ביום חמישי יהיה שידור של זכיינית קשת בניגוד למה שהיה קודם.בתמורה להסכמתה לדחות את התוכנית ריאלטי שלה אמזונס
לקריאה נוספת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4699299,00.html
אם כל הכבוד לרשות השניה ההחלטה הזאת ללא מעט אנשים עלולה להשמע מגוחכת שעדיין ישדרו תוכניות ריאלטי 4 ימים בשבוע ובחודש דצמבר יהיה תקדים לחובבי הריאלטי 6 תוכניות ריאלטי בשבוע
הישרדות יומיים-ריאלטי הרפתקאות
האח הגדול יומיים-ריאלטי איפוק
הכוכב הבא יומיים.-ריאלטי מוסיקה
ורק סדרת דרמה אחת של כפולים, ממש איזון מושלם (NOT).
ובימי שישי ושבת יהיה שידור של זכיינית רשת.