הודעת script error לאחר התקנת IsraelLive
היי,
כחלק מהתקנה של OPENELEC , התקנתי את התוסף IsraelLive וישר לאחר ההתקנה מתקבלת הודעת script error.
התוסף עובד תקין אך בכל פעם שה-Raspberry עולה, ההודעה קופצת מחדש, ברגע שמנטרלים את התוסף, ההודעות מפסיקות.
אני לא יודע אם זה קשור, אך "טלויזיה" לא מתווספת למסך הראשי לאחר הפעלת הטלויזיה החיה+PVR IPTV.
נתיב ה-M3U ריק ומן הסתם זה קשור, יחד עם זה בעבר לא חוויתי תקלה כזו. "טלויזיה" הייתה נטענת ישר לאחר הפעלת הנ"ל.
מישהו נתקל בתופעה הזו? כי במצב הנוכחי אני צריך להיכנס ישירות להרחבה על מנת לצפות בשידורי עידן+ .
אני משער שבני יוכל לשפוך אור בנושא.
צירפתי צילום של השגיאה.
תודה לעונים.
כחלק מהתקנה של OPENELEC , התקנתי את התוסף IsraelLive וישר לאחר ההתקנה מתקבלת הודעת script error.
התוסף עובד תקין אך בכל פעם שה-Raspberry עולה, ההודעה קופצת מחדש, ברגע שמנטרלים את התוסף, ההודעות מפסיקות.
אני לא יודע אם זה קשור, אך "טלויזיה" לא מתווספת למסך הראשי לאחר הפעלת הטלויזיה החיה+PVR IPTV.
נתיב ה-M3U ריק ומן הסתם זה קשור, יחד עם זה בעבר לא חוויתי תקלה כזו. "טלויזיה" הייתה נטענת ישר לאחר הפעלת הנ"ל.
מישהו נתקל בתופעה הזו? כי במצב הנוכחי אני צריך להיכנס ישירות להרחבה על מנת לצפות בשידורי עידן+ .
אני משער שבני יוכל לשפוך אור בנושא.
צירפתי צילום של השגיאה.
תודה לעונים.
תודה על המידע
@avigdork
·
או שהשעה נותנת את אותותיה או שאני לא מצליח להבין מהיכן לבצע את העדכון.
אשמח אם תוכל לעזור בנ"ל.
·
או שהשעה נותנת את אותותיה או שאני לא מצליח להבין מהיכן לבצע את העדכון.
אשמח אם תוכל לעזור בנ"ל.
·avigdork כתב:כנס למערכת -> הרחבות.
אם גירסת הקודי היא 15, בתפריט שנפתח משמאל, האופציה האחרונה היא: "חיפוש עדכונים".
אם גירסת הקודי היא 14, האופציה הראשונה ברשימה היא חיפוש עדכונים....
ומי שרוצה בינתים להיות בגרסת הנסיון של קודי 16 , איפה שם זה החיפוש עידכונים? או שאין שם בינתים את האפשרות הזאת?
גרסת Monthly snapshot a3 של Jarvis.