אהלן,
החלטתי לפני כמה זמן להשתדרג בראוטר חדש וכבר לעבור למהירויות גבוהות יותר, בזמנו, רציתי לקנות את 9980 של TP-Link.
עבר קצת זמן, ופתאום כבר לא מוכרים את הדגם הזה בארץ...
קצת על המצב רשת אצלי:
יש לי דירת 2 חדרים באיזור מלא ברשתות wifi. כיום, עם ה D-Link DIR-615 שיש לי, נראה שיש קצת בעיות, בעיקר נגיד עם קליטה של האייפון בחדר השני (הגלקסי לעומת זאת עובד סבבה), אבל אני גם חושד שהבעיות סטרימינג מהמחשב ל chromecast נובעות מהראוטר.
חוץ מזה, יש לי מלא מכשירים שיושבים על הרשת האלחוטית.
אז בזמנו חשבתי שה 9980 יהיה סבבה, אבל עכשיו יש את ה 9970 שאני חושד שהוא יהיה חלש מידי ואת ה VR200v שאני חושד שהוא יהיה קצת overkill.
האם זה באמת נכון? יש אולי ראוטר אחר ששווה לבדוק?
תודה!
התלבטויות בבחירת ראוטר VDSL
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
D-Link DIR-615 זה ראוטר בלבד, ללא מודם.
הבעיה שאתה מתאר נובעת מכך שהדילינק הזה לא נותן רשת אלחוטית טובה במיוחד.
מומלץ לקנות ראוטר שתומך ב-5GHZ כמו ה-WDR4300 או ה-DIR-825/AC ככה אתה משתמש בתדר הרבה פחות עמוס, ובגלל שהדירה קטנה, הטווח המופחת לא ישפיע עליך (כל עוד הראוטר ימוקם כראוי)
חבל לבזבז כסף על מודם משולב ראוטר, לא רק שהמוצרים מהסוג הזה יותר יקרים, הם גם נחותים בדרך כלל ממוצר ייעודי.
הבעיה שאתה מתאר נובעת מכך שהדילינק הזה לא נותן רשת אלחוטית טובה במיוחד.
מומלץ לקנות ראוטר שתומך ב-5GHZ כמו ה-WDR4300 או ה-DIR-825/AC ככה אתה משתמש בתדר הרבה פחות עמוס, ובגלל שהדירה קטנה, הטווח המופחת לא ישפיע עליך (כל עוד הראוטר ימוקם כראוי)
חבל לבזבז כסף על מודם משולב ראוטר, לא רק שהמוצרים מהסוג הזה יותר יקרים, הם גם נחותים בדרך כלל ממוצר ייעודי.