בוקר טוב,
איזה כיף לקרוא את התגובות, אכן שמחתי מאוד לשמוע את דעת הרופא לגבי גורם הבעיה וצפי ההחלמה.
אתמול חזרתי הביתה והחלטתי לשמוע מוזיקה - הרגשתי שהצפופים באוזן פחתו מספיק.
זו הייתה השמיעה הראשונה מזה שלושה שבועות, ויחסית לכמות שאני רגיל לשמוע - זה די הרבה. נראה שהפעם האחרונה שלא שמעתי פרק זמן דומה היה בטיול למזרח - חסרון גדול.
הבית היה שקט - נירית בנסיעה ללימודים, רעשי רקע של רוחות מנשבות בחוזקה.
אני לא מבין גדול במדעי האטמוספרה, אבל אתמול היתה לי תחושה שהאוויר לחוץ וכבד, פרמטר שאני די מרגיש כאשר אני שומע מוזיקה.
הדיסק שנבחר - היה שוברט - אין ספק מלחין גדול, ושילוב בין ויצירותיו לפסנתר ויום סגרירי מסוג זה שהיה אתמול יכולות לגרום לי תחושת "אושר גדול בלתי תלוי בזמן ובמקום".
לשיפור האווירה כיביתי את כלל המנורות בבית, הדלקתי מספר נרות בסלון - הקשבתי בכיף גדול ליצירות המקסימות מהמערכת.
פתאום ברק גדול - רעש פששש - המערכת נדמה.
הלב בתחתונים ואני כמעט מחוסר הכרה, התעשתי , קפצתי אל המערכת כיביתי אותה וניתקתי אותה מרשת החשמל. ברעד, אני הולך לכיוון מפסקי המנורות לבדוק את מצב המערכת - האם אין חשמל בכל הבית או שמה ישנה פגיעה במערכת. מדליק את המפסק התאורה - אין אור - הלב חוזר לפעום.
לאחר שיחת טלפון עם נירית נקבע ואין זה הגיוני שמערכת יוקרתית ברמה הזו תטוגן עקב חוסר במגן ברקים הגון - ולכן נקבע לקנות במיידי אל פסק ומגן ברקים.
חברת אדוויס אלקטרוניקה הישראלית מפרסמת מזה כחודש בחוצות הערים מערכות אל פסק
מסדרת PRTNER DIGITAL בעלי התכונות הבאות :
עבודה בשיטת Line Interactive .
• מייצב מתח רב דרגתי
• מערכת בקרה חכמה- מבוקר מיקרו מחשב
• מערכת Green Mode לחיסכון בחשמל
• מערכת טעינת מצברים חכמה להארכת אורך חיי המצברים
• הדלקה קרה
• הגנה בפני קצר ועומס יתר
• טעינת מצברים גם כשהאל פסק כבוי
• חיווי LCD למתח מוצא ומצב מצברים
• תקשורת USB .
• מסנן EMI/RFI
• עיצוב מרהיב וחדשני

החברה ממוקמת מעבר לכביש מהמקום בו אני עובד - פארק תעשיה אפק ראש העין.
אשמח לדעת את דעתכם על המוצר / חברה , שכן חשבתי שאל פסק זה יכול להתקנה בסלון בבית כהגנה על המערכת בנוגע לחשמל.
http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=631
תודה,
צפיר.