סיכום קצרצר אחרי שבוע עם הנגן KI עם DVB
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
הדבר המטריד ביותר הוא החום. לא נראה לי שהמכשיר ישרוד אם לא אטפל בזה.
ולעניינו,
הטיונר עובד בסדר עם חתיכת חוט בחוץ (מערב ת"א -קומה אמצעית) אבל...
EPG בעברית אבל בשעון ישראל+7 , למרות שפעמיים ריססטטתי את הטיונר ואפילו סריקה ידנית לא גרמה לו להסתנכרן אם השעון של הOS.
בעיה (או לא) היא העובדה שהטיונר עולה ראשון בבוט' של המכשיר. ניסיתי לבטל את זה ולא הצלחתי, הוא מתעקש.
המערכת היא 4.4.2 , מתוך זכרון 1GB , לשימוש יש רק כ750 . מתוך 8GB אכסון , לשימוש יש רק 5GB. בנגן השני שלי (ובטאב) "הגזלה" יותר קטנה.
דבר ראשון התחלתי בהסרת כל הישומים שלא רלוונטים לי , לאחר ימים מספר של התעצבנות על הלאנצ'ר , התקנתי נובה 2.2.3 .
ההתנהגות הכללית של האנדרואיד היא איטית משהו, הוא לא זריז כפי שאני חווה בנגן השני עם 4.2.2 . אני לא יודע עדין למה ואני חוקר. ישומים שעובדים פתאום מפסיקים וצריכים הזנקה מחדש.
בעיה מוזרה בקודי 14.2 , אם הוא נעצר לבפרינג הפריז נשאר גם לאחר שהסאונד מתחיל מחדש , יתכן וזו הגדרה בקודי שאני לא מכיר , אבל זה לא קיים בנגן השני. ( הפתרון כרגע, עצירה ולחיצת פליי חדשה)
- עידכונים נוספים בהמשך.
ולעניינו,
הטיונר עובד בסדר עם חתיכת חוט בחוץ (מערב ת"א -קומה אמצעית) אבל...
EPG בעברית אבל בשעון ישראל+7 , למרות שפעמיים ריססטטתי את הטיונר ואפילו סריקה ידנית לא גרמה לו להסתנכרן אם השעון של הOS.
בעיה (או לא) היא העובדה שהטיונר עולה ראשון בבוט' של המכשיר. ניסיתי לבטל את זה ולא הצלחתי, הוא מתעקש.
המערכת היא 4.4.2 , מתוך זכרון 1GB , לשימוש יש רק כ750 . מתוך 8GB אכסון , לשימוש יש רק 5GB. בנגן השני שלי (ובטאב) "הגזלה" יותר קטנה.
דבר ראשון התחלתי בהסרת כל הישומים שלא רלוונטים לי , לאחר ימים מספר של התעצבנות על הלאנצ'ר , התקנתי נובה 2.2.3 .
ההתנהגות הכללית של האנדרואיד היא איטית משהו, הוא לא זריז כפי שאני חווה בנגן השני עם 4.2.2 . אני לא יודע עדין למה ואני חוקר. ישומים שעובדים פתאום מפסיקים וצריכים הזנקה מחדש.
בעיה מוזרה בקודי 14.2 , אם הוא נעצר לבפרינג הפריז נשאר גם לאחר שהסאונד מתחיל מחדש , יתכן וזו הגדרה בקודי שאני לא מכיר , אבל זה לא קיים בנגן השני. ( הפתרון כרגע, עצירה ולחיצת פליי חדשה)
- עידכונים נוספים בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי מספיקלי ב 27/10/2015 10:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
בהנחה שהמכשיר ROOT
קח תתקין את זה: https://play.google.com/store/apps/deta ... ezonefixer
כמובן גבה דרך התוכנה את הקבצים הקיימים ולאחר כל הפעולה בצע הפעלה מחדש לקופסא...
זה אמור לסדר את הבעיה של החלון זמן.
קח תתקין את זה: https://play.google.com/store/apps/deta ... ezonefixer
כמובן גבה דרך התוכנה את הקבצים הקיימים ולאחר כל הפעולה בצע הפעלה מחדש לקופסא...
זה אמור לסדר את הבעיה של החלון זמן.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
איזו קופסה זו שוב?
לא הבנתי מה הדגם המדויק שמדברים עליו. אני מחפש קופסת אנדרואיד עם DVB מובנה (אנדרואיד, לא OE).