עזרה בקניית LCD FHD
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום לכולם,
לאחר שלא הצלחתי להשתכנע שקיים היום מקור טוב מספיק לשידורי טלויזיה והאופטימיסטים מדברים על 2007 כשנת הפרײצה של הHD לכבלים (אני סקפטי), החלטתי ללכת על כל הקופה. לאחרונה נרשמתי לאתר בשם TORRENTLEECH שמספק חומר HD ומביא אותי למהירויות של עד 350 קיי לשניה (לפחות זה מה שראיתי עד עכשיו), אז חשבתי, טלויזיה וDIVX נראה ***, DVD נראה סבבה ו HD נראה מצוין. התקציב שלי הוא בין 15000 ל 22000. אני כמובן מדבר אך ורק על LCD והגודל, כנראה אני אצטרך להתפשר על 42. אפשר לקבל המלצות ואם יש לכם משהו גם יותר גדול מ 42 אז אני אשמח מאוד. כמו כן אני אשמח גם לשמוע חוות דעת על האם כדאי לי להצטייד ב HTPC, סטרימר או DVD תומך HD.
תודה רבה
לאחר שלא הצלחתי להשתכנע שקיים היום מקור טוב מספיק לשידורי טלויזיה והאופטימיסטים מדברים על 2007 כשנת הפרײצה של הHD לכבלים (אני סקפטי), החלטתי ללכת על כל הקופה. לאחרונה נרשמתי לאתר בשם TORRENTLEECH שמספק חומר HD ומביא אותי למהירויות של עד 350 קיי לשניה (לפחות זה מה שראיתי עד עכשיו), אז חשבתי, טלויזיה וDIVX נראה ***, DVD נראה סבבה ו HD נראה מצוין. התקציב שלי הוא בין 15000 ל 22000. אני כמובן מדבר אך ורק על LCD והגודל, כנראה אני אצטרך להתפשר על 42. אפשר לקבל המלצות ואם יש לכם משהו גם יותר גדול מ 42 אז אני אשמח מאוד. כמו כן אני אשמח גם לשמוע חוות דעת על האם כדאי לי להצטייד ב HTPC, סטרימר או DVD תומך HD.
תודה רבה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אוקיי. תודה.
מה יש לך להגיד על המפרט הבא : http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4639#
איפה הקאטץ' פה ?
מה יש לך להגיד על המפרט הבא : http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4639#
איפה הקאטץ' פה ?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי אין catch. סוני תמיד תומכרו יותר יקר מחברות אחרות, בטח LG. אגב גם לטושיבה יש דגם 47 FHD, אבל התמונה שם בשידור טלוויזיה לא פחות ממחרידה.
ה LG הזה ממש חדש בארץ וכדאי במחיר כזה לעשות לו בדיקה יסודית.
ה LG הזה ממש חדש בארץ וכדאי במחיר כזה לעשות לו בדיקה יסודית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
בהתחלה חשבתי שזה פרסומת ל TL
אגב, תכני ה HD ב TL מצומצמים ביותר.
אגב, תכני ה HD ב TL מצומצמים ביותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הבעיה עם כל האתרים האלה זו רמת השירות. אי אפשר לסמוך עליהם שיוציאו כל פרק ששודר גם ב HD, ולפעמים זה מתעכב וכו'. ממש סקנדל!
האמת, הרשתות בארה"ב התחילו להציע הורדות חוקיות של תוכניות טלויזיה. זה כנראה יהיה הכיוון. חבל שזה זמין כרגע רק בארה"ב. סה"כ, כמו שאנשים מוכנים לשלם לג'יגהניוז, למה שלא ישלמו ישר ל HBO, נגיד?
האמת, הרשתות בארה"ב התחילו להציע הורדות חוקיות של תוכניות טלויזיה. זה כנראה יהיה הכיוון. חבל שזה זמין כרגע רק בארה"ב. סה"כ, כמו שאנשים מוכנים לשלם לג'יגהניוז, למה שלא ישלמו ישר ל HBO, נגיד?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש לך נסיון עם אתרי טורנט?
במספר האתרים שאני חבר בהם, רמת הנאמנות והמאמץ שמשקיעים החברים בהשגת תכנים חדשים גבוהה מאוד.
גם הדבקות בלהמשיך לשתף תכנים בעלי גיל של מעבר לשנה והצגת המון מידע רלוונטי על הטורנט לפני שאתה מחליט להוריד אותו (SNAPSHOTS, לא יותר מאות קבצים קטנים אלא 1 גדול שעבר כבר MPEG2REPAIR, הצגת מידע מלא על האודיו, וידאו, תרגומים מסונכרנים לאותם טורנטים ועוד...) ראוייה לשבח.
בסדרות שאני כן עוקב אחריהן, הפרקים מופיעים לפעמים לפני הופעתן ב NG.
במספר האתרים שאני חבר בהם, רמת הנאמנות והמאמץ שמשקיעים החברים בהשגת תכנים חדשים גבוהה מאוד.
גם הדבקות בלהמשיך לשתף תכנים בעלי גיל של מעבר לשנה והצגת המון מידע רלוונטי על הטורנט לפני שאתה מחליט להוריד אותו (SNAPSHOTS, לא יותר מאות קבצים קטנים אלא 1 גדול שעבר כבר MPEG2REPAIR, הצגת מידע מלא על האודיו, וידאו, תרגומים מסונכרנים לאותם טורנטים ועוד...) ראוייה לשבח.
בסדרות שאני כן עוקב אחריהן, הפרקים מופיעים לפעמים לפני הופעתן ב NG.
מכיר אתרי טורנט, וההשקעה באמת מדהימה (הרבה ילדים משועממים כנראה), אבל עדיין אין עקביות. אני מניח שככל שכרטיסי לכידה לHD משודר (בארה"ב, בבריטניה, וכו') יתרבו, יהיה יותר תוכן זמין ב HD. כרגע אפשר לסמוך רק על SD. מה שגם נחמד, שמדי פעם רואים/שומעים לוגו וקריינות של ערוצים שבד"כ אנחנו לא נחשפים אליהם, כמו קריין עם מבטא אירי בולט מספר על התוכנית הבאה ב BBC One Northern Ireland באנגלית ובגאלית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לגבי חומר ב HD, אני מדבר על HDBits ו bit-hdtv, שמה העקביות קיימת.
לא ברור לי למה אתה חושב שבאתרי טורנט יש ילדים משועממים.
לא ברור לי למה אתה חושב שבאתרי טורנט יש ילדים משועממים.