התקנה של הסטרימר KII Amlogic S812 Quad Core Android TV Box XBMC

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
astarwalker פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
שם מלא: M Henis
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל החברים ומומחים כאן בפורום!
קניתי את המכשיר הנ"ל והצלחתי להתקין אותו לטלויזיה. אבל לצערי, על אף שזה נראה נחמד לא מצליחה לצפות בשום ערוץ!! :מבולבל: מה אני עושה לא נכון?? יש לי 2 חיבורי HDMI, אחד מחובר לממיר העידן פלוס ואחד למכשיר עצמו. יש גם HDMI שלישי שמחובר למחשב הנייד. עם העידן פלוס אני רואה את הערוצים הרגילים ללא בעיה. ממש אשמח לעזרה עם הנחייות כדי שאני אוכל סוף סוף להנות מהKODI הזה.. דרך אגב המכשיר בא עם KODI מותקן גירסה HELIX ולא הISENGARD. האם זו הסיבה??

גם מאד אשמח לעזרה בהתקנה התוספנים השונים לצפיה בערוצים הישראלים כמובן!! תודה מראש לכולכם!!

ערב נעים לכולם

cluber77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

תוכלי לאמר תוך כמה זמן מרגע המשלוח המוצר הגיע ואיך ההתרשמות שלך ממנו? חוץ מהבעיה בקודי

astarwalker פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בקשר למכשיר

שליחה #3 

@cluber77
·

לקח בערך כחודש והתרשמתי לטובה. המכשיר מאד נחמד, קטן ומגיע עם כבל HDMI ושלט (ללא בטריות
AAAָ
למזלי היו לי בבית.
חוץ מהקושי שלי שכנראה שזה איזה גליץ קטן, הכל נראה בסדר גמור.. ב67 דולר לא רע בכלל! בחרתי בו ספציפית לאחר שקראתי המלצות כאן בפורום!

שלום

מירי

cluber77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

היי מירי, שאלתי כי גם אני הזמנתי אותו לפני כמה ימים.
אני מניח שלא שילמת מס עליו...האם חווית בעיות התחממות איתו?

לגבי הבעיה שלך, היא נפתרה?

astarwalker פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@cluber77
·לא יודעת על התחממות.. זה עומד על שידת הטלויזיה בדיוק מתחת למסך כך שאיני בודקת כל רגע.. זה יקח חודש בערך..
לא עדיין לא קיבלתי מענה לשאלות שלי.. ואני עדיין לא מצליחה לצפות... לא יודעת מה הבעיה... הכל מותקן, כל הריפו, כל התוספנים, כולל הריפו הישראלי ועדיין לא יכולה לצפות בטלויזיה לייב... אם לא אקבל מענה כאן, אקרא לטכנאי שיגיעה.. הבעיה זה שזה ענין של תוכנה של מכשיר שלא כל הטכנאים מכירים עדיין... נראה מה אעשה.. אמשיך לפרסם בפורומים ולראות אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה לבד..
בהצלחה עם המכשיר שלך..

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #6 

למה לא להסיר את הגירסא שקיבלת מהם ולהתקין את KODI (גירסא אחרונה) מהאתר הרשמי ולהתחיל מאפס?
הנה הלינק להורדת ה-APK של קודי: http://mirrors.kodi.tv/releases/android ... bi-v7a.apk
תמחקי קודם את הגירסא שקיבלת עם הקופסא ורק לאחר מכן תתקיני את מה שנתתי.
לאחר מכן את מתקינה את המקור הרשמי של קיוביקל לכל התוספים הישראלים (ראי לינק בחתימה שלי למדריך להתקנת ישראלייב לצפייה בשידורים מכל העולם כאשר במדריך יש לינק להורדת המקור הרשמי).

לאחר מכן נתקדם.

אלונסו69
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
נתן תודות: 0

שליחה #7 

גם אני קניתי את המוצר הנל, מחכה לו, בינתיים הורדתי את גירסת הקודי 15.2 שמופיעה בלינק למעלה.
שאלותיי:.
1 כיצד אני מסיר את הגירסה שמגיעה עם המכשיר?
2.את כל ההתקנות הראשוניות אני עושה עם עכבר ומקלדת? יש חיבורי USB?
3. האם יש מדריך כיצד להתקין את גירסת 15.2 על אנדרואיד?

תודה

dotan_shai
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

@אלונסו69
·
1. מסיר דרך מנהל ישומים של אנדרואיד. כמו כל אליקציה
2. אתה יכול עם מקלדת ועכבר (לא בדקתי אבל זה תומך). אתה גם יכול עם השלט המצורף .יש 4 חיבורי USB.
3. יש מדריכים , חפש סרטונים בעיברית בגוגל. אבל הכי פשוט זה להוריד מהחנות, להתקין, להוריד the wiz ולהתקין ולהריץ. אח"כ אפשר להפעיל קודי הרב כבר מקונפג, רק להוסיף תוספים.

ziko2009
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

שלום לכולם וסליחה על הטרמפ בשרשור זה :)
גם אני נתקלתי במספר תקלות במכשיר
1-תקיעת סרטים בגנסיס
2- בעיית בחירת כתוביות בסרגל הנגן אע"פ שהתקנתי הרחבות וביצעתי הגדרות
כפי שעשיתי ב 2 מחשבים אחרים בווידוס
benny
אני רוצה גם לבצע הסרה של כל הקודי מהמכשיר , מה עוד שהוא עמוס לעייפה מבחינת מאגר התקנות
1- הלינק שהוא רשום למטה זוהי התקנה מיוחדת של קודי או מחנות גוגל ?
2-למה הכוונה המקור הרשמי של קיוביקל?

תודה וסליחה

@benny123
למה לא להסיר את הגירסא שקיבלת מהם ולהתקין את KODI (גירסא אחרונה) מהאתר הרשמי ולהתחיל מאפס?
הנה הלינק להורדת ה-APK של קודי: http://mirrors.kodi.tv/releases/android ... bi-v7a.apk
תמחקי קודם את הגירסא שקיבלת עם הקופסא ורק לאחר מכן תתקיני את מה שנתתי.
לאחר מכן את מתקינה את המקור הרשמי של קיוביקל לכל התוספים הישראלים (ראי לינק בחתימה שלי למדריך להתקנת ישראלייב לצפייה בשידורים מכל העולם כאשר במדריך יש לינק להורדת המקור הרשמי).

לאחר מכן נתקדם.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”