אישור חשבון באמזון גרמניה
שלום אתמול הזמנתי מוצר מאמזון גרמניה(פעם ראשונה שלי)
וקבלתי את המייל הבא
Please send us a recent credit card statement stating the following:
- The cardholder
- The credit card number
- The stored billing address
והם רצו שאני אפקסס להם את הפרטים (שלחתי את פירוט האשראי שלי שהוא בעברית כמובן אבל ציינתי בפקס את הפרטים שלי)
ולאחר מכן קבלתי שוב פעם מייל שמה ששלחתי לא תקין
איזה מסמך אני צריך לשלוח להם?
תודה על העזרה!
וקבלתי את המייל הבא
Please send us a recent credit card statement stating the following:
- The cardholder
- The credit card number
- The stored billing address
והם רצו שאני אפקסס להם את הפרטים (שלחתי את פירוט האשראי שלי שהוא בעברית כמובן אבל ציינתי בפקס את הפרטים שלי)
ולאחר מכן קבלתי שוב פעם מייל שמה ששלחתי לא תקין
איזה מסמך אני צריך לשלוח להם?
תודה על העזרה!
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
@subi
·
חייב לציין שזה נשמע לגמרי כמו ניסיון גניבת פרטי אשראי, האם לא נתת את הפרטים באתר עצמו?
אני ביצעתי שם רכישה (ראשונה) לפני שבועיים והדבר היחידי שביקשו הוא את מספר הת"ז שלי עבור המכס
·
חייב לציין שזה נשמע לגמרי כמו ניסיון גניבת פרטי אשראי, האם לא נתת את הפרטים באתר עצמו?
אני ביצעתי שם רכישה (ראשונה) לפני שבועיים והדבר היחידי שביקשו הוא את מספר הת"ז שלי עבור המכס
מסכים לחלוטין עם GalZilberman .
אני רוכש מאמזון הרבה ולעולם לא נתבקשתי לשלוח להם דבר במייל, במידה ויש לך ספקות אתה יכול ליצור קשר עם אמאזון דרך הצ'ט או מייל בכדי לברר האם המייל נשלח מהם.
אבל שוב, לדעתי אמאזון לעולם לא יבקשו פרטים כאלה במייל.
אני רוכש מאמזון הרבה ולעולם לא נתבקשתי לשלוח להם דבר במייל, במידה ויש לך ספקות אתה יכול ליצור קשר עם אמאזון דרך הצ'ט או מייל בכדי לברר האם המייל נשלח מהם.
אבל שוב, לדעתי אמאזון לעולם לא יבקשו פרטים כאלה במייל.
מבקשים פרטים כאלה כשהם חושדים בחשבון שלך ומקפיאים אותו
קרה לי די מזמן עוד כשהיה לי מספר וייזה ג'נרי באמזון לטובת האפליקציות החינמיות לאנדרויד
בסופו של דבר נעלו את החשבון וביקשו גם כן פירוט חשבון או משהו דומה
בסופו של דבר בגלל שזה לא היה מספר אמיתי פתחו לי את החשבון ללא שום פירוטים כי הם לא קיימים
קרה לי די מזמן עוד כשהיה לי מספר וייזה ג'נרי באמזון לטובת האפליקציות החינמיות לאנדרויד
בסופו של דבר נעלו את החשבון וביקשו גם כן פירוט חשבון או משהו דומה
בסופו של דבר בגלל שזה לא היה מספר אמיתי פתחו לי את החשבון ללא שום פירוטים כי הם לא קיימים
תודה לכולם על העזרה,אכן מדובר באמזון ולא בנסיון לגנוב כרטיס אשראי אחרי בירור איתם בשירות לקוחות (הם מאוד אדיבים שם)
זה איזשהו אמצעי אבטחה שאמזון נוקטים בגלל שזו רכישה ראשונה שלי (ושל מוצר יקר),לא שלחתי שום דבר במייל הם דורשים רק בפקס שנמצא באתר של אמזון
*דרך אגב-הם שיחרור לי את החשבון ביום שני בערב והחבילה הגיעה אלי היום בבוקר אני בשוק מזה,מוצרים שאני מזמין בארץ לוקחים יותר זמן להגיע
זה איזשהו אמצעי אבטחה שאמזון נוקטים בגלל שזו רכישה ראשונה שלי (ושל מוצר יקר),לא שלחתי שום דבר במייל הם דורשים רק בפקס שנמצא באתר של אמזון
*דרך אגב-הם שיחרור לי את החשבון ביום שני בערב והחבילה הגיעה אלי היום בבוקר אני בשוק מזה,מוצרים שאני מזמין בארץ לוקחים יותר זמן להגיע
@alcd
המקור (גרמנית כי ההזמנה מאמזון גרמניה)
·Guten Tag,
um Ihre Bestellung weiter bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Unterstützung beim Abgleich Ihrer Zahlungsdaten. Der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist während dieser Prüfung vorübergehend nicht möglich. Bitte eröffnen Sie bis zum Abschluss der Überprüfung kein neues Kundenkonto.
Ihre Bestellung wird 3 Tage für den Datenabgleich aufrechterhalten. Nach Ablauf dieser Frist wird Ihre aktuelle Bestellung automatisch storniert.
Bitte lassen Sie uns eine aktuelle Kreditkartenabrechnung zukommen, aus der Folgendes hervorgeht:
- der Karteninhaber
- die Kreditkartennummer
- die gespeicherte Rechnungsadresse
Geben Sie bitte Ihre Bestellnummer und Ihre E-Mail-Adresse an, um die Bearbeitung innerhalb von 24 Stunden zu gewährleisten.
Unsere Faxnummer finden Sie auf der Hilfeseite von Amazon.de:
www.amazon.de/fax
Sollten Sie keinen Zugang zu einem Faxgerät haben, so können Sie uns die Kreditkartenabrechnung per Post an folgende Adresse senden:
Amazon.de GmbH
Abteilung: Adressen-Bestätigung
Gewerbepark D55
D-93059 Regensburg
Nach erfolgter Überprüfung benachrichtigen wir Sie per E-Mail.
Wir hoffen auf Ihr Verständnis für diese Sicherheitsmaßnahme, die zum Schutz unserer Kunden durchgeführt wird.
Freundliche Grüße
Amazon.de
http://www.amazon.de
====================
המקור (גרמנית כי ההזמנה מאמזון גרמניה)
·Guten Tag,
um Ihre Bestellung weiter bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Unterstützung beim Abgleich Ihrer Zahlungsdaten. Der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist während dieser Prüfung vorübergehend nicht möglich. Bitte eröffnen Sie bis zum Abschluss der Überprüfung kein neues Kundenkonto.
Ihre Bestellung wird 3 Tage für den Datenabgleich aufrechterhalten. Nach Ablauf dieser Frist wird Ihre aktuelle Bestellung automatisch storniert.
Bitte lassen Sie uns eine aktuelle Kreditkartenabrechnung zukommen, aus der Folgendes hervorgeht:
- der Karteninhaber
- die Kreditkartennummer
- die gespeicherte Rechnungsadresse
Geben Sie bitte Ihre Bestellnummer und Ihre E-Mail-Adresse an, um die Bearbeitung innerhalb von 24 Stunden zu gewährleisten.
Unsere Faxnummer finden Sie auf der Hilfeseite von Amazon.de:
www.amazon.de/fax
Sollten Sie keinen Zugang zu einem Faxgerät haben, so können Sie uns die Kreditkartenabrechnung per Post an folgende Adresse senden:
Amazon.de GmbH
Abteilung: Adressen-Bestätigung
Gewerbepark D55
D-93059 Regensburg
Nach erfolgter Überprüfung benachrichtigen wir Sie per E-Mail.
Wir hoffen auf Ihr Verständnis für diese Sicherheitsmaßnahme, die zum Schutz unserer Kunden durchgeführt wird.
Freundliche Grüße
Amazon.de
http://www.amazon.de
====================
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
@yst279
·
שלח להם מייל עם מספר הטלפון שלך (בלי פרטי אשראי)
הם חוזרים די מהר
·
שלח להם מייל עם מספר הטלפון שלך (בלי פרטי אשראי)
הם חוזרים די מהר
- ShlomiAshkenazi
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מה המייל של אמזון?
- ShlomiAshkenazi
- חבר פעיל

- תגובות: 50
ומה הפקס של אמזון גם לי קרה אותו מקרה
- help_please
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
היי וסליחה שאני מקפיץ את השרשור מחדש,
אני פשוט אובד עצות וחייב עזרה.
נתקלתי באותה הבעיה בדיוק עם אישור החשבון באמזון גרמניה.
מישהו יודע להגיד בבקשה איזה מסמך בדיוק יש לשלוח אליהם בפקס ?
האם צריך לספק להם מסמך רשמי מחברת כרטיס האשראי ?
תודה ענקית מראש
אני פשוט אובד עצות וחייב עזרה.
נתקלתי באותה הבעיה בדיוק עם אישור החשבון באמזון גרמניה.
מישהו יודע להגיד בבקשה איזה מסמך בדיוק יש לשלוח אליהם בפקס ?
האם צריך לספק להם מסמך רשמי מחברת כרטיס האשראי ?
תודה ענקית מראש