קיבלתי במתנה פטפון Leak Delta Turntable l75

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
jaguar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום קיבלתי במתנה פטפון Leak Delta Turntable l75 והרבה מאוד תקליטים

אבל לצערי הפטפון עבר קצת התעללות

וקרעו לו מהחוט חשמל את השקע

וגם הזרוע שנראת מקורית לפי התמונות שראיתי באינטרנט יש שם איזה חוט דייג לא ברור עם משהו מסולסל כזה

עכשיו ריציתי לדעת קודם כל אם אני לוקח את החוט חשמל ומחבר לו שקע אפשר להכניס את המכשיר לחשמל ולראות אם הפטפון עובד או שצריך לעשות משהו מיוחד איתו

וגם מה עושים עם הזרוע כדי להיא תהיה כמו שצריך

והעלתי את רשימת התקליטים שלי לאתר הזה סתם למי שמעוניין לראות חח

http://www.discogs.com/user/jaguar_/col ... order=desc

חוץ מזה אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הפטפון מהדגם הזה
וגם אם מישהו מכיר חנות טובה ומומלצת באזור חולון למקרה שאני אצטרך ללכת איתו לתיקון ומה העלויות בדרך כלל של זה

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #2 

איזה בעסה של פטיפון - עזוב אותך, אני אקח אותו...

:D

וברצינות:
לשים תקע על החוט ולהכניס לשקע כנראה יעבוד, אבל אם לא, תשרוף את המנוע, או תקצר לך תדע מה. לא הייתי עושה את זה בלי לפתוח ולהסתכל איך מחובר בפנים ולמה. לפני שהופכים את הפטיפון ופותחים צריך להסיר את הפלטה, אחרת הציר יתעקם ואפשר לזרוק את הפטיפון.

קשה מאוד לדעת מהתמונה שצירפת מה מצב הזרוע - זו אכן זרוע מקורית, וחוט הדייג וה"חלק המסולסל" צריכים להיות שם. אם הזרוע לא עברה טיפול, צריך להחליף לה את ה- V-Blocks - אלו קוביות גומי קטנות, בתוך הזורע, עליהן יושב המיסב. הן כולן, ללא יוצר מהכלל, נשחקו, אבל זול ופשוט להחליף אותן.

בקיצור. מדובר ביופי של פטיפון. הוא מצויין במצבו הבסיסי, ועם קצת ידע ועבודה אפשר להפוך אותו לאחד הפטיפונים הטובים בעולם (כך!). דרושה סבלנות, ומעט יכולת, אבל עיקר העבודה ממש לא בשמיים, וכל אחד יכול (f)

אני מציע שבשלב ראשון תקרא את המדריך למשתמש, ותבין מה צריך לעשות מה, ואיך.

אח"כ, כדאי מאוד שתכנס ל- Lenco Heaven, ותקרא שם מדריכים רלונטיים. אין שאלת Lenco שטרם נענתה שם, עם מדריך מצולם להבהרה.
באותה הזדמנות, תסתכל קצת על מה שאנשים עשו עם ה- Lenco שלהם. הנה - זה שלי :) שם מוסבר גם התהליך של חידוש בפטיפון.

לתת למישהו לתקן? אפשר בהחלט, אבל תמיד יהיה יקר מדי, ואתה תוכל לעשות עבודה טובה יותר (והרבה יותר מספקת) בעצמך (f)

תתחדש!

jaguar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

חחח מגניב תודה

אני אנסה לשבור את הראש היום ולראות מה זה מה בתקווה שאני יצליח לעבוד איתו קצת

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

פטפון בעל פוטנצייל מצויין
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

harel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
שם מלא: harel
נתן תודות: 559 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #5 

לחברינו RAMIRAMI יש פטיפון דומה מאוד אם לא זהה
מציע לפנות אליו יש לו ניסיון רב בפטיפונים ובדגם הספציפי הזה.
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”