בוקר טוב לכולם
אני מודה לכולכם על העזרה עד עכשיו ומקווה לקבל עזרה כזו גם בהמשך
אני מתעתד לרכוש רסיבר של YAMAHA RX V-2700 וסט של רמקולי מדבקה לבינתיים הכוללים 2 רצפתיים, סנטר, ושני אחוריים. הכוונה לשדרג את השני רצפתיים הקדמיים בעתיד ואת הנוכחיים הרצפתיים למקם כרמקולים אחוריים.
אני גם מעוניין בDVD אשר יודע לקרוא / לתת מוזיקה וסרטים באיכות טובה, שיודע להקליט באיכות צפייה טובה ו(אם קיים) שניתן לשדרג אותו כך שבעתיד אם יהיו פורמטים נוספים של קריאת מוזיקה או סרטים אזי אוכל לעדכנו בהתאם.
אני מעוניין להשתמש במערכת ל50% מוזיקה ו50% סרטים (עם נטייה ל40% סרטים ו60% מוזיקה).
רציתי לשאול / להתייעץ איתכם על
1. האם הרעיון של רמקולים רצפתיים אחוריים (כשאשתדרג עם קדמיים רצפתיים טובים) אכן יעיל?
2. איזה DVD (אם אפשר חברה ודגם) אתם מכירים שעומד בקריטריונים שאני רוצה אך עקב בעיית תקציב עולה לא יותר מ1000 - 1200ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת על הDVD מחברי פורום שיש להם אחד כזה?
בתודה מראש על העזרה
SKI FARM
זקוק לעצות וטיפים על סידור רמקולים ועל DVD מקליט
היי .. .
הרעיון שלך (בגלל מגבלת התקציב) הוא רעיון נכון בגדול . . .
לגבי די וי די אני לא מכיר כזה שעונה על הדרישות שרשמת וגם אם יש אתה יכול להיות בטוח שהוא יעלה הרבה יותר מ1200 . . .
אל תתאכזב . . .זה די קשה למצוא מכשיר שנותן גם תמונה טובה וגם צליל טוב(במחירים שאתה רשמת) , להוסיף לזה גם הקלטה .. . לא נראה לי קיים .בכל אופן יש לך את היממה 2700 אז אין לך צורך בדי וי די שמוציא צליל טוב(לפחות בינתיים) , תקנה די וי די שנכנס לך בתקציב (לדוגמא הOPPO החדש- הוא מעולה בתמונה ולא רע בסאונד, ונראה לי שגם אפשר לעדכן אותו)ותחבר אותו בכבל אופטי לרסיבר , ואז הרסיבר עושה עיבוד לצליל ויהיה לך אחלה צליל , וככה תפסת 2 ציפורים במכה .מה שכן . . .הוא לא מקליט . ..
הרעיון שלך (בגלל מגבלת התקציב) הוא רעיון נכון בגדול . . .
לגבי די וי די אני לא מכיר כזה שעונה על הדרישות שרשמת וגם אם יש אתה יכול להיות בטוח שהוא יעלה הרבה יותר מ1200 . . .
אל תתאכזב . . .זה די קשה למצוא מכשיר שנותן גם תמונה טובה וגם צליל טוב(במחירים שאתה רשמת) , להוסיף לזה גם הקלטה .. . לא נראה לי קיים .בכל אופן יש לך את היממה 2700 אז אין לך צורך בדי וי די שמוציא צליל טוב(לפחות בינתיים) , תקנה די וי די שנכנס לך בתקציב (לדוגמא הOPPO החדש- הוא מעולה בתמונה ולא רע בסאונד, ונראה לי שגם אפשר לעדכן אותו)ותחבר אותו בכבל אופטי לרסיבר , ואז הרסיבר עושה עיבוד לצליל ויהיה לך אחלה צליל , וככה תפסת 2 ציפורים במכה .מה שכן . . .הוא לא מקליט . ..