המחשב מיועד לשימושים כלליים ולא למשחקים.
האם יספיק מעבד G4400 או עדיף I3 שעולה כ300 שקלים יותר ?
בחירת מעבד למחשב ביתי
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני לא הכי מעודכן במה שקורה היום בעולם החומרה אז כדאי שתתייעץ עם מישהו קצת יותר מומחה (גם 300₪ זה לא המון יחסית למחיר של מחשב אבל אולי זה גם משליך על החומרה שמסביבו כמו לוח אם, אז שוב תבדוק עם אחרים)
אבל -
אם כל מה שאתה מחפש זה גלישה באינטרנט ושימושים משרדיים אז אני יכול להגיד לך שיש לי מחשב שהרכבתי בזמנו מרכיבים של שני מחשבים ישנים מקולקלים שהיו לי וכמה דברים שהזמנתי יד שניה, הוא מבוסס על מעבד AMD Athlon 64 x2, זיכרון DDR1, לוח אם Gigabyte GA-K8N וכרטיס גרפי Geforce 6600, או בקיצור, הרכיב הכי חדש בו הוא בן 10 שנים - והוא מריץ Windows 7 64-bit ואופיס וגלישה ואפילו פוטושופ חלק לגמרי. הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות זה לשדרג לו זיכרון ל-4GB.
אז בקיצור - אם אתה לא גיימר אתה ממש לא צריך את שיא הטכנולוגיה. מחשב ב-1000₪ זה די והותר לשימושך.
אבל -
אם כל מה שאתה מחפש זה גלישה באינטרנט ושימושים משרדיים אז אני יכול להגיד לך שיש לי מחשב שהרכבתי בזמנו מרכיבים של שני מחשבים ישנים מקולקלים שהיו לי וכמה דברים שהזמנתי יד שניה, הוא מבוסס על מעבד AMD Athlon 64 x2, זיכרון DDR1, לוח אם Gigabyte GA-K8N וכרטיס גרפי Geforce 6600, או בקיצור, הרכיב הכי חדש בו הוא בן 10 שנים - והוא מריץ Windows 7 64-bit ואופיס וגלישה ואפילו פוטושופ חלק לגמרי. הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות זה לשדרג לו זיכרון ל-4GB.
אז בקיצור - אם אתה לא גיימר אתה ממש לא צריך את שיא הטכנולוגיה. מחשב ב-1000₪ זה די והותר לשימושך.
אני אישית חושב שעדיף לך I3 ואם יש לך תקציב קצת יותר גדול אז אפשר לעבור I5
הכל תלוי בשימושים שלך במחשב וגם האם זה מחשב נייח או נייד. אני קניתי עכשיו מחשב חדש
http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9 ... -rd33-8446
אני די מפסוט עליו. דבר עם האנשים שם הם סבבה עזרו לי מאד.
הכל תלוי בשימושים שלך במחשב וגם האם זה מחשב נייח או נייד. אני קניתי עכשיו מחשב חדש
http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9 ... -rd33-8446
אני די מפסוט עליו. דבר עם האנשים שם הם סבבה עזרו לי מאד.
אפשר ללכת לאתר cpubenchmark ולראות את דירוג המעבד ,
זה האתר הכי רציני ברשת לבדיקת מעבדים , לא תמיד הם מדייקים לעיתים יש להם דירוגים קצת תמוהים אבל על פי רוב מראים תמונה ברורה לגבי הביצועים .
לפי האתר הפנטיום הזה מקבל ביצועים כמו phenom II X4
ככה שלשימוש אינטרט מסיבי הוא לא יעשה שום בעיה וירוץ חלק .
זה נכון להיום , ועם הזמן יש נטיה לאינטרנט להיות יותר כבד , ככה שאולי כדאי להתאמץ בשביל I3
אבל אם לא שמים חוסם פרסומות או לא מתפעלים טוב את המחשב אז קרוב לוודאי המעבד הזה יתאמץ הרבה .
זה האתר הכי רציני ברשת לבדיקת מעבדים , לא תמיד הם מדייקים לעיתים יש להם דירוגים קצת תמוהים אבל על פי רוב מראים תמונה ברורה לגבי הביצועים .
לפי האתר הפנטיום הזה מקבל ביצועים כמו phenom II X4
ככה שלשימוש אינטרט מסיבי הוא לא יעשה שום בעיה וירוץ חלק .
זה נכון להיום , ועם הזמן יש נטיה לאינטרנט להיות יותר כבד , ככה שאולי כדאי להתאמץ בשביל I3
אבל אם לא שמים חוסם פרסומות או לא מתפעלים טוב את המחשב אז קרוב לוודאי המעבד הזה יתאמץ הרבה .