שרשור תגובות: סטרימר Open Hour Gecko
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
מוצר חביב אך עם 1 ג"ב ראם יש הרבה מוצרים זהים בשוק עם מעבדי 4 ליבות ו-1 ג"ב ראם עם מחיר יותר אטרקטיבי בהרבה (סדרת מעבדי ה-S812).
היום להרצה כבדה מומלץ קופסא של 4 ליבות עם 2 ג"ב ראם, פה יש מקרה קלאסי של צוואר בקבוק... שיהיה להם בהצלחה.
היום להרצה כבדה מומלץ קופסא של 4 ליבות עם 2 ג"ב ראם, פה יש מקרה קלאסי של צוואר בקבוק... שיהיה להם בהצלחה.
-
mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא לא גרוע במיוחד. קודם כל כקופסת קודי הוא מתפקד טוב, והמעבד שלו מוציא תמונה באיכות מעולה.. טובה יותר מהמתחרים. כמכשיר עבור משימות אחרות באנדרואיד.. לא כל כך. אבל זה ממש לא אומר "*רא"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
ברכות ל- @mulderfox על המאמר הראשון שלו 
הרשמים שלי מה- Gecko די שלילים, כל הבשורה שלו לדברי החברה הייתה היכולת לנגן כותרי BD ISO 3D כאשר מעבד ה- Hisilicon 3798M אמור לתמוך בצורה תקינה ב- Seamless Branching, אך הבעיה שלא הגעתי אפילו לבדוק את יכולת ה- Seamless Branching מכיוון שכל הכותרים מגמגמים מה- LAN.
עבדתי די קרוב עם החברה על מנת להגדיר שיתוף NFS (כי מסתבר שזה לא כזה פשוט בסטרימר הזה יחד עם NAS של Synology), אך עדיין הבעיה קיימת.
אולי בסטרימר הבא...
הרשמים שלי מה- Gecko די שלילים, כל הבשורה שלו לדברי החברה הייתה היכולת לנגן כותרי BD ISO 3D כאשר מעבד ה- Hisilicon 3798M אמור לתמוך בצורה תקינה ב- Seamless Branching, אך הבעיה שלא הגעתי אפילו לבדוק את יכולת ה- Seamless Branching מכיוון שכל הכותרים מגמגמים מה- LAN.
עבדתי די קרוב עם החברה על מנת להגדיר שיתוף NFS (כי מסתבר שזה לא כזה פשוט בסטרימר הזה יחד עם NAS של Synology), אך עדיין הבעיה קיימת.
אולי בסטרימר הבא...
כשהמוצר חלש כל כך לעומת המתחרים (לא מכיר קופסאות אנדרואיד באופן אישי אבל כן בדקתי את ה-Ainol mini PC2 שהמחיר שלו באותו סד"ג) אז אני חושב שאפשר להיות נחרצים יותר באי-המלצה. לא תמיד צריך להיות מהאו"ם ולרשום "ממליץ? כן, אבל...."
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לא ברור לי מה היתרון של כל קופסאות האנדרואיד הללו (בהנחה שהמטרה היא קודי בלבד ולא מיני מחשב למשחקים\גלישה).
לא יותר פשוט קופסא פתוחה עם OPENELEC?
לא יותר פשוט קופסא פתוחה עם OPENELEC?
-
mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
קופסה פתוחה יקרה יותר בדרך כלל מקופסת קודי "פשוטה", פשוט כי אין המון דגמים כאלה, וגם.. הפתוחות הן יותר עבודה וידעStar-Blazer כתב:לא ברור לי מה היתרון של כל קופסאות האנדרואיד הללו (בהנחה שהמטרה היא קודי בלבד ולא מיני מחשב למשחקים\גלישה).
לא יותר פשוט קופסא פתוחה עם OPENELEC?...
·
באמת מאמר יפה ומקיף, אך השאלה היא איך הבחור קשור למאמר הנ״לziv_r כתב:ברכות ל- @mulderfox על המאמר הראשון שלו
אולי בסטרימר הבא......
http://www.eyalo.com/828/openhour-gecko-tv-box-review/
שנתקלתי בו לפני כשבוע בערך...
הם דיי זהים, גם מילולית וגם בתמונות ובשקפים.
אם הבחור שלנו לא קשור למחבר המקורי ראוי כי לפחות ייתן הפניה וקרדיט למאמר המקורי
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
·אוקיי אני מסכים עם נושא העבודה, פחות ברור לי התמחור.mulderfox כתב:קופסה פתוחה יקרה יותר בדרך כלל מקופסת קודי "פשוטה", פשוט כי אין המון דגמים כאלה, וגם.. הפתוחות הן יותר עבודה וידע......
·...
-
mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
·ממש לא מהאו"ם. אני חושב שאיכות הוידאו (עם כל הבעיות/מגבלות שנגן ייעודי עושה) היא יתרון משמעותי כאן. מעבר לכך, זה מכשיר עם אמא ואבא וקהילה גדולה ותומכת, שזה תמיד יתרון.Star-Blazer כתב:לא ברור לי מה היתרון של כל קופסאות האנדרואיד הללו (בהנחה שהמטרה היא קודי בלבד ולא מיני מחשב למשחקים\גלישה).
לא יותר פשוט קופסא פתוחה עם OPENELEC?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מאמר מעולה.
הערה קטנה - רצוי להפריד בין רשת קווית לאלחוטית - כי זה לא ברור מה הגורם ככה לבעייה, - הרשת/המעבד.
לפי מה שזיו כתב כאן כבר הבנתי שזה המכשיר עצמו.
חבל.
הערה קטנה - רצוי להפריד בין רשת קווית לאלחוטית - כי זה לא ברור מה הגורם ככה לבעייה, - הרשת/המעבד.
חבל.
-
mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
·תודה. הבעיה להבנתי היא הרשת. כאשר אני ניגנתי תכנים מכרטיס זכרון מקומי הם רצו ללא בעיה (חוץ מקבצי 10 ביט TS). רק בניגון מרשת (הן קווית והן אלחוטית) הייתה בעיה של אגירה (buffering) וגמגום.Itay_Pollak כתב:מאמר מעולה.
חבל....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני אפילו לא ניסיתי לנגן את מהתקן זכרון מקומי. אם אין ניגון ראוי מהרשת, המוצר לא ממש ראוי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רובנו - בטח מי שרוצה לנגן בקצבים גבוהים - נוהג להוריד לNAS או מחשב ולנגן רשתית.
המכשירים משמשים כנגנים.
קשה להאמין שמכשיר שנמכר היום לא מסוגל לעשות מה שסטרימר עשה לפני5-6 שנים (מבחינת קצבים).
המכשירים משמשים כנגנים.
קשה להאמין שמכשיר שנמכר היום לא מסוגל לעשות מה שסטרימר עשה לפני5-6 שנים (מבחינת קצבים).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

mulderfox,
גם זו אופציה, אבל אחוז המשתמשים שיבחרו לעבוד כך הינו זניח - וגם, לא בטוח שהניגון בצורה זו הינו תקין.
גם זו אופציה, אבל אחוז המשתמשים שיבחרו לעבוד כך הינו זניח - וגם, לא בטוח שהניגון בצורה זו הינו תקין.