חיבור בין PC ל- LCD
שלום לכולם,
רכשתי סוף סוף טלוויזית LCD מדגם TOSHIBA 32WL66 וכרגע היא מחוברת למשחב ע"י חיבור VGA.
אני מעוניין לשדרג את החיבור בכבל DVI<->HDMI אבל הבנתי שהחיבור לא "בריא" לטלוויזיה לטווח הארוך... נראה לי בגלל הרזולוציה.
אם כן, מישהו יודע את הרזולוציה המתאימה לדגם הזה בחיבור HDMI ?[/b]
רכשתי סוף סוף טלוויזית LCD מדגם TOSHIBA 32WL66 וכרגע היא מחוברת למשחב ע"י חיבור VGA.
אני מעוניין לשדרג את החיבור בכבל DVI<->HDMI אבל הבנתי שהחיבור לא "בריא" לטלוויזיה לטווח הארוך... נראה לי בגלל הרזולוציה.
אם כן, מישהו יודע את הרזולוציה המתאימה לדגם הזה בחיבור HDMI ?[/b]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
התשובה היא שבעוד ש HDMI זהה ל DVI מבחינת RGB יצרן המסך שלך העדיף לתמוך רק בקבלת השידורים המקובלים לווידאו בלבד. היות ומהמחשב אתה מסוגל גם לשדר החוצה רזולוציות לא שגרתיות ובתדרי סנכרון שונים היצרן העדיף כנראה לרחוץ ידיו מכל העסק ולכסות את עצמו באמצעות ההסבר. אין בזה לכשעצמו שום דבר חריג והשיקולים של היצרן די הגיוניים היות ולרוב המשתמשים אין את הידע והכלים להתמודד עם מצב החורג במקצת מהסטנדרט הבסיסי.
מה שלא מונע ממך מלחבר את המחשב מ DVI ל HDMI ולדאוג שהמחשב יישדר החוצה משהו שנתמך במלואו כמו למשל 720p. במקרה זה אין כל בעיה היות וכאמור, אין גם הבדל בשיטת השידור של ה RGB בין DVI ל HDMI.
מה שלא מונע ממך מלחבר את המחשב מ DVI ל HDMI ולדאוג שהמחשב יישדר החוצה משהו שנתמך במלואו כמו למשל 720p. במקרה זה אין כל בעיה היות וכאמור, אין גם הבדל בשיטת השידור של ה RGB בין DVI ל HDMI.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הטלוויזיה הזו עובדת מעולה אצלי עם HDMI.
אם יש כרטיס מסך של ATI אז רק CATALYST 6.9 מציג נכון 1366*768 בHDMI (אצלי).
לא בדקתי את הגירסא האחרונה 7.1 (כי אם זה עובד וניסיתי הרבה גרסאות, אז לא נוגעים).
לא יודע איזה גירסא לNVIDIA.
תתחדש....
אם יש כרטיס מסך של ATI אז רק CATALYST 6.9 מציג נכון 1366*768 בHDMI (אצלי).
לא בדקתי את הגירסא האחרונה 7.1 (כי אם זה עובד וניסיתי הרבה גרסאות, אז לא נוגעים).
לא יודע איזה גירסא לNVIDIA.
תתחדש....