הזמנת Z5 מאמזון-עדכון
שלום,האם למישהו פה יש נסיון ברכישה של מוצרים מאמזון גרמניה?
אני רוצה להזמין Z5 ולפי הדף יש משלוח לישראל השאלה היא האם המחיר שמוצג כולל את המשלוח והמיסים לארץ
ואם לא איך אני יכול לראות את המחיר הסופי של המוצר?
תודה מראש!
עדכון-הזמנתי את הz5 והיום קבלתי מייל בגרמנית מאמזון אחרי תרגום הבנתי שרשום שם שהם רוצים שאני אשלח להם חשבון אשראי אחרון
שכולל מס כרטיס וכתובת,האם זה קרה למישהו וגם אם אני שולח להם האם זה תקין שהוא בעברית?
אני רוצה להזמין Z5 ולפי הדף יש משלוח לישראל השאלה היא האם המחיר שמוצג כולל את המשלוח והמיסים לארץ
ואם לא איך אני יכול לראות את המחיר הסופי של המוצר?
תודה מראש!
עדכון-הזמנתי את הz5 והיום קבלתי מייל בגרמנית מאמזון אחרי תרגום הבנתי שרשום שם שהם רוצים שאני אשלח להם חשבון אשראי אחרון
שכולל מס כרטיס וכתובת,האם זה קרה למישהו וגם אם אני שולח להם האם זה תקין שהוא בעברית?
נערך לאחרונה על ידי subi ב 25/10/2015 7:32, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תודה רבה
רק שאלה קטנה לגבי המיסים,רשום במדריך שאמזון מנכים את המע"מ מעלות המוצר,אבל בדף ההזמנה רשום Import Fees Deposit
זאת אומרת המס שמשולם בארץ?
או בקיצור האם בסוף הEstimated Order Total זה המחיר אני משלם ללא שום תוספות שהמוצר מגיע לארץ?
מצטער על החפירה
רק שאלה קטנה לגבי המיסים,רשום במדריך שאמזון מנכים את המע"מ מעלות המוצר,אבל בדף ההזמנה רשום Import Fees Deposit
זאת אומרת המס שמשולם בארץ?
או בקיצור האם בסוף הEstimated Order Total זה המחיר אני משלם ללא שום תוספות שהמוצר מגיע לארץ?
מצטער על החפירה
אחרי כמה ימים שהמשלוח אצלך צור קשר עם אמאזון
·ותבקש החזרל deposit לעיתים אין גביה בפועל של המס בישראל ואתה מקבל אתהפקדון הזה בחזרה.subi כתב:הבנתי
תודה רבה עזרת לי מאוד...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא מבקשים אלא מחכים.
או שנותנים או שלא.
או שנותנים או שלא.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"