סטרימר CuBox-i4Pro פלוס שלט MeLE F10 Pro כחדשים נמכרים עקב חוסר שימוש

טלוויזיות, מסכים, מקרנים, LED, פלזמה, OLED, נגני וידיאו, סטרימרים וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
arkadi99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים, לפני כמה חודשים קניתי את CuBox-i4Pro כדי לנתק את יס, אבל חשבתי שזה יהיה יותר קל ונח, הזמנתי את הסטרימר עם כרטיס 8gb עם התוכנה OpenELEC (Kodi) only אבל הצורך בהתקנות של תוספים וכל מיני עידכונים למיניהם והגדרות שאני לא שולט בהם שדורשים כדי להנות מהטלויזיה גרמו לי לא להדליק כמעט את הסטרימר, ובנוסף אני רואה הרבה טלויזיה ברוסים ומקליט הרבה כדי לראות בסופשים, מה שעוד יותר סיבך אותי עם הקודי הזה.

שורה תחתונה לא ניתקתי את יס ואני מוכר את הסטרימר שבא בקופסה המקורית שלו עם הכרטיס זכרון והתוכנה ובנוסף שלט מעולה באמת ומכל הלב הכל עובד והכל תקין כמו חדש.

המחיר של הסטרימר הוא 139.99 דולר פלוס 30.20 דולר מע"מ וקניתי אותו מהאתר הרשמי של החברה שממוקמת בישראל (החשבונית עדיין אצלי )
המחיר של השלט הוא 29.99 דולר

המחיר שלי הוא 600 שקל כלל משלוח עלי, אורז הכל יפה בקופסה ושולח לכם עד הבית.

האתר הרשמי של הסטרימר

האתר הרשמי של השלט

64paratrooper
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

חבר היי ,

שלח לי מייל עם תמונות של הציוד בבקשה ופרטים איך ליצור איתך קשר אני יכול להיות מעוניין

[email protected]

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #3 

רלוונטי?

arkadi99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש