עוד רגע בפראג ובברלין, מטחנה משודרגת לcompany k3 שלי ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא בטוח שיהיה זול בברלין.
אפשר להזמין מקרלו וכאלה למלון ואז חוסכים מסים של ישראל.
אפשר להזמין מקרלו וכאלה למלון ואז חוסכים מסים של ישראל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
דגדג לי לרכוש את ה HG one שמפורסמת כאן בלוח 3500 ש״ח אבל ראשית המוכר מנהל את מכירה בשיטה שלא מהווה חווית קניה (מתקשר רק במילים וכל מה שרוצה לדעת זה כמה אתה מוכן לשלם לו) ושנית אינני בטוח שאני איש של טחינה ידנית.
מכאן אני מבין ששדרוג מהותי ל k3 לא יהיה מאזר קטנה או משהו בסגנון אלא רק מטחנה משמעותית יותר יקרה סביב ה 6000 ש״ח ולא בא לי להוציא כזה סכום. אז תודה לעוזרים, נמשיך לטחון ב k3 , למען האמת אין לי טענות אליה.
מכאן אני מבין ששדרוג מהותי ל k3 לא יהיה מאזר קטנה או משהו בסגנון אלא רק מטחנה משמעותית יותר יקרה סביב ה 6000 ש״ח ולא בא לי להוציא כזה סכום. אז תודה לעוזרים, נמשיך לטחון ב k3 , למען האמת אין לי טענות אליה.
איזו מכונה יש לך?
מלבד שינוי הפולים עצמם, ניתן להגיע לתוצאות שונות גם עם סלסלת VST למשל (חליטת קפה שנטחן דק יותר מאשר בסלסלה רגילה).
תרמומטר ראש יעזור לקולינג פלאש (erics thermometer)
ולא יזיק איזה משקל מדויק שיעזור לך להגיע לחזרתיות כל פעם שמחליפים את שקית הקפה..
מלבד שינוי הפולים עצמם, ניתן להגיע לתוצאות שונות גם עם סלסלת VST למשל (חליטת קפה שנטחן דק יותר מאשר בסלסלה רגילה).
תרמומטר ראש יעזור לקולינג פלאש (erics thermometer)
ולא יזיק איזה משקל מדויק שיעזור לך להגיע לחזרתיות כל פעם שמחליפים את שקית הקפה..
הי ניר, תודה
החיפוש אחר שדרוג מטחנה לא נובע מחוסר שביעות רצון אלא מהמחלה הידועה, שדרגת.
ה Ecm מכניקה שרכשתי לא מכבר מוציאה קפה ברמה מעולה עם חזרתיות מצויינת וללא בעייתיות בביצוע הקולינג פלאש.
את הקפה אני קונה Dada אורגני המיוצר במושב ליד מקום מגורי ואני מקבל אותי כ 6 ימים לאחר הקליה כך שיש לי קילו קפה טרי לכל חודש בלי להסתמך על שרותי הדואר העלובים.
אני כמובן משתמש בסלסילות vst בודדת וכן כפולה 22 גרם.
בבודדת אני שוקל 13 גרם קפה ובכפולה 22 גרם באופן קבוע.
סתם דגדג לי אבל כפי שכתבתי מוכר ה HG one עזר לי להיפרד מהמחשבה לשדרג.
החיפוש אחר שדרוג מטחנה לא נובע מחוסר שביעות רצון אלא מהמחלה הידועה, שדרגת.
ה Ecm מכניקה שרכשתי לא מכבר מוציאה קפה ברמה מעולה עם חזרתיות מצויינת וללא בעייתיות בביצוע הקולינג פלאש.
את הקפה אני קונה Dada אורגני המיוצר במושב ליד מקום מגורי ואני מקבל אותי כ 6 ימים לאחר הקליה כך שיש לי קילו קפה טרי לכל חודש בלי להסתמך על שרותי הדואר העלובים.
אני כמובן משתמש בסלסילות vst בודדת וכן כפולה 22 גרם.
בבודדת אני שוקל 13 גרם קפה ובכפולה 22 גרם באופן קבוע.
סתם דגדג לי אבל כפי שכתבתי מוכר ה HG one עזר לי להיפרד מהמחשבה לשדרג.
- shlomima
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
הי קובי,
יש לך מכונה טובה. לגבי המטחנה ביד2 נראה לי לא רציני (גם אני שמעתי מחברים אחרים על סוג של מכרז כאשר לדעתי הוא רוצה למכור ביותר ממה שמפורסם אם בכלל). אמורה לצאת להם גירסה חשמלית. אני במקומך הייתי מחכה וחוסך לאיזה compak K10. אופציה נוספת אם אתה לא חושש מהצורה וקצת יותר עבודה היא ה- pharos החדשה של orphanespresso. בסביבות 1600 ש"ח אצלך בבית ולדעתי לא נופלת באיכות טחינה מול ה- One (לא השוותי ראש בראש אלה כל אחת בזמן אחר).
בהצלחה
שלומי
יש לך מכונה טובה. לגבי המטחנה ביד2 נראה לי לא רציני (גם אני שמעתי מחברים אחרים על סוג של מכרז כאשר לדעתי הוא רוצה למכור ביותר ממה שמפורסם אם בכלל). אמורה לצאת להם גירסה חשמלית. אני במקומך הייתי מחכה וחוסך לאיזה compak K10. אופציה נוספת אם אתה לא חושש מהצורה וקצת יותר עבודה היא ה- pharos החדשה של orphanespresso. בסביבות 1600 ש"ח אצלך בבית ולדעתי לא נופלת באיכות טחינה מול ה- One (לא השוותי ראש בראש אלה כל אחת בזמן אחר).
בהצלחה
שלומי
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ה pharos לא בטוח שלא נופלת מה HG1.
קודם כל העיצוב של הHG1 טוב יותר, וגם הארגונומיה שלו ולדעתי גם איכות החומרים (ניחוש פרוע, כי לא יצא לי לראות עדיין את הפארוס).
לגבי הטחינה, אין לי מושג. כי לא יצא לי לטעום קפה מה pharos או לעשות השוואה ראש בראש.
בקשר ל HG1, משהו מוזר קורה מאחורי הקלעים - לדעתי, לא רציני בכלל כל ההתנהלות.
המלצה שלי: כמו של שלומי, לחכות ל EG1 (גרסה חשמלית של HG1 שאמורה לצאת). אני מאמין שאז יהיו אמריקאים משוגעים שירכשו את ה EG1, ואולי יתחילו לצוץ להן HG1 במחירים טובים, של כ600 דולר.
שורה תחתונה, לדעתי או K10 או HG1. קצת סבלנות ותמצא אחת במחיר טוב ובמצב חדש.
קודם כל העיצוב של הHG1 טוב יותר, וגם הארגונומיה שלו ולדעתי גם איכות החומרים (ניחוש פרוע, כי לא יצא לי לראות עדיין את הפארוס).
לגבי הטחינה, אין לי מושג. כי לא יצא לי לטעום קפה מה pharos או לעשות השוואה ראש בראש.
בקשר ל HG1, משהו מוזר קורה מאחורי הקלעים - לדעתי, לא רציני בכלל כל ההתנהלות.
המלצה שלי: כמו של שלומי, לחכות ל EG1 (גרסה חשמלית של HG1 שאמורה לצאת). אני מאמין שאז יהיו אמריקאים משוגעים שירכשו את ה EG1, ואולי יתחילו לצוץ להן HG1 במחירים טובים, של כ600 דולר.
שורה תחתונה, לדעתי או K10 או HG1. קצת סבלנות ותמצא אחת במחיר טוב ובמצב חדש.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
K10 אפשר למצוא גם בפחות ביד 2.
זה ציוד יחסית יקר, אז יש אותו מעט. צריך קצת סבלנות.
זה ציוד יחסית יקר, אז יש אותו מעט. צריך קצת סבלנות.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com