למישהו יש PSB M4U-1
-
MosheBasanchig
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: Moshe Basanchig
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
למישהו כאן יש את האוזניות הנ"ל?
הייתי שמח לדעת אם יש טעם לקנות עבורן Amp נייד. על פניו, לפי המפרט, נראה שאין צורך, אבל אם מישהו ניסה ויכול לומר שאיכות הצליל השתפרה, אשמח לשמוע.
הייתי שמח לדעת אם יש טעם לקנות עבורן Amp נייד. על פניו, לפי המפרט, נראה שאין צורך, אבל אם מישהו ניסה ויכול לומר שאיכות הצליל השתפרה, אשמח לשמוע.
-
MosheBasanchig
- חבר שרק התחיל

@Ilyan
נכון לעכשיו - מקבוק פרו, נקסוס 5 ונקסוס 7. בעתיד אחבר גם לרסיבר של דנון.
נכון לעכשיו - מקבוק פרו, נקסוס 5 ונקסוס 7. בעתיד אחבר גם לרסיבר של דנון.
אוקיי, גם אם תוסיף מגבר, כל עוד אתה מחבר אותן דרך יציאת אוזניות, האות עדיין עובר דרך המגבר הפנימי הירוד (איפה יותר, איפה פחות) ואתה למעשה לא תקבל סאונד נקי יותר עם מגבר חיצוני. אם יש לך יציאת Line-Out אז זו יכולה להיות אפשרות רלוונטית לחיבור למגבר, אם לא הייתי הולך על איזה נגן נייד איכותי עם הגברה פנימית בריאה.
-
MosheBasanchig
- חבר שרק התחיל

@Ilyan
תודה. זו נשמעת כמו עצה כללית מועילה, בלי קשר לסוג האוזניות.
אני מניח שאחד הדברים שנגזרים ממנה זה שאין טעם במגבר פשוט כמו איזה cmoy או e6, אלא משהו שכולל גם dac.
תודה. זו נשמעת כמו עצה כללית מועילה, בלי קשר לסוג האוזניות.
אני מניח שאחד הדברים שנגזרים ממנה זה שאין טעם במגבר פשוט כמו איזה cmoy או e6, אלא משהו שכולל גם dac.
לאו דווקא מגבר עם DAC, יכול להיות למשל שזה שב-מקבוק שלך דווקא לא רע (אני מניח שאפל משקיעים יותר מהממוצע באודיו), בגדול מנסיוני המגבר הפנימי בדר"כ יהיה החוליה החלשה יותר בבירור. לאוזניות שלך מגיע באמת משהו יותר טוב מהCmoy והFIIO הצ'יקמוק הזה. אבל זה מן הסתם פונקציה של כמה תרצה להשקיע. אני אישית לא ממש מתמצא במגברים ניידים, אני כן יכול להגיד שהAMB Mini3, שהוא DIY אבל אפשר למצוא אותו בלוחות בחו"ל בלי בעייה לרוב, נותן תמורה פנטסטית.
-
MosheBasanchig
- חבר שרק התחיל

בסופו של דבר ניסיתי את ה Fiio E07K גם עבור המחשב וגם עבור המקבוק. הפער באיכות עם הסלולרי ממש ניכר. במקבוק יש הבדל גם, אם כי פחות גדול.