עזרה בחיבור המחשב לרסיבר
שלום ,
צריך את עזרתכם ,
אני מעוניין לחבר בין המחשב לרסיבר כך שניתן יהיה גן לשמוע וגם לראות תמונה בטלויזה
האם קיימת אפשרות כזאת ?
מישהו יודע האם ישנו כבל s-vido < לRGB (כלומר רק לפין אחד לחיבור של וידאו אין ברסיבר) ?
קצת רקע .
כרגע הרסביר הוא המטווח בין כל המכשירים , הממיר מחובר לרסיבר כמו כן החיבור של הPS2 מחובר לרסיבר > מהרסיבה ישנה יציאה של וידאו לטלויזה . כך שבכדי לראות ולשמוע הרסיבר חייב להיות דלוק . הסיבה שהכול מחובר ככה היא בעיקר כי הטלויזיה קצת ישנה ויש לה רק חיבור של 21 פינים אז זאת הייתה הדרך היחידה לחבר הכול ביחד .
נחזור לעניין .
בקיצור עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב לרסיבר בכדי שאוכל לצפות בסרטים בטלויזה ולשמוע בסראונד .
תודה מראש על העזרה .
צריך את עזרתכם ,
אני מעוניין לחבר בין המחשב לרסיבר כך שניתן יהיה גן לשמוע וגם לראות תמונה בטלויזה
האם קיימת אפשרות כזאת ?
מישהו יודע האם ישנו כבל s-vido < לRGB (כלומר רק לפין אחד לחיבור של וידאו אין ברסיבר) ?
קצת רקע .
כרגע הרסביר הוא המטווח בין כל המכשירים , הממיר מחובר לרסיבר כמו כן החיבור של הPS2 מחובר לרסיבר > מהרסיבה ישנה יציאה של וידאו לטלויזה . כך שבכדי לראות ולשמוע הרסיבר חייב להיות דלוק . הסיבה שהכול מחובר ככה היא בעיקר כי הטלויזיה קצת ישנה ויש לה רק חיבור של 21 פינים אז זאת הייתה הדרך היחידה לחבר הכול ביחד .
נחזור לעניין .
בקיצור עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב לרסיבר בכדי שאוכל לצפות בסרטים בטלויזה ולשמוע בסראונד .
תודה מראש על העזרה .
OmriAtiya כתב:אין לך ברסיבר כניסה ויציאה s-video?...
אין לי ברסיבר יציאת s-video הרסיבר שלי זה KRF-V5090D-S kenwood
ובגלל שאין לי יציאה כזאת ברסיבר אני רוצה לדעת אם מישהו/אתה מכיר/יודע דרך לחבר את המחשב ללא יציאה כזאת ברסיבר.
תודה לכולם על העזרה ,
עוד דבר אחד ...וסליחה על הבורות מראש אבל
זה הכבל שאני מעוניין לקנות
מחיר: 49.00 ₪
כבל 5 מטר RCA - S_VIDEO מוזהב Sm@rtCom
האם המחיר מוצדק ?
(פשוט רציתי דעה של אנשים שמבינים יותר ממני בנושא )
צודק סליחה הינה הלינק לכבל http://www.cit-com.co.il/products/26990
עוד דבר אחד ...וסליחה על הבורות מראש אבל
זה הכבל שאני מעוניין לקנות
מחיר: 49.00 ₪
כבל 5 מטר RCA - S_VIDEO מוזהב Sm@rtCom
האם המחיר מוצדק ?
(פשוט רציתי דעה של אנשים שמבינים יותר ממני בנושא )
צודק סליחה הינה הלינק לכבל http://www.cit-com.co.il/products/26990
נערך לאחרונה על ידי resseig ב 22/01/2007 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.