קיובוקס (cubox) חדש - לא מצליח להתקין הרחבות
שלום,
קיבלתי היום קיובוקס שהזמנתי, מריץ openelec וקודי. הורדתי כמה רפוסיטוריס ואני מנסה להתקין הרחבות וידאו. שום הרחבה לא הופכת לפעילה ומאידל לא יוצאת שום הודעת שגיאה.
ההרחבות היחידות שכן הצלחתי להתקין - youtube ו-Yahoo (מזג אויר) - שתיהן אינן הרחבות וידאו.
בחיפוש באינטרנט ראיתי שכבר היו תלונות כאלה מצד משתמשים אבל השרשורים היו קצרים ולא ניתן פיתרון - מה שאולי מצביע על כך שהפתרון טריוויאלי והמתלוננים עלו עליו בעצמם.
בכל זאת אשמח לכל רעיון.
תודה
קיבלתי היום קיובוקס שהזמנתי, מריץ openelec וקודי. הורדתי כמה רפוסיטוריס ואני מנסה להתקין הרחבות וידאו. שום הרחבה לא הופכת לפעילה ומאידל לא יוצאת שום הודעת שגיאה.
ההרחבות היחידות שכן הצלחתי להתקין - youtube ו-Yahoo (מזג אויר) - שתיהן אינן הרחבות וידאו.
בחיפוש באינטרנט ראיתי שכבר היו תלונות כאלה מצד משתמשים אבל השרשורים היו קצרים ולא ניתן פיתרון - מה שאולי מצביע על כך שהפתרון טריוויאלי והמתלוננים עלו עליו בעצמם.
בכל זאת אשמח לכל רעיון.
תודה
- Marty-McFly
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תתקין עליו את הגרסה האחרונה של Openelec ולאחר מכן את החבילה של the wiz
תעדכן אם הסתדרת
תעדכן אם הסתדרת
תודה.
הדבר הראשון שעשיתי היה להתקין את הגרסה האחרונה של Openelec.
לגבי החבילה אולי אתקין בהמשך אבל אני זקוק רק למספר הרחבות קטן ובמקרים אחרים הסתדרתי בלעדיה. הייתי רוצה להבין מה קורה ולמה ההתקנות לא מתבצעות לפני שאני מנסה פיתרונות אוטומטיים.
לגבי החבילה אולי אתקין בהמשך אבל אני זקוק רק למספר הרחבות קטן ובמקרים אחרים הסתדרתי בלעדיה. הייתי רוצה להבין מה קורה ולמה ההתקנות לא מתבצעות לפני שאני מנסה פיתרונות אוטומטיים.
·אני נהנה מ-cubox כבר חצי שנה בערך, עם הרחבות שהתקנתי, Genesis, icefilms ועוד, בלי החבילה של wiz והכל עובד מעולה, ככה שהבעייה בטוח לא במכשירbitfield כתב:תודה.
לגבי החבילה אולי אתקין בהמשך אבל אני זקוק רק למספר הרחבות קטן ובמקרים אחרים הסתדרתי בלעדיה. הייתי רוצה להבין מה קורה ולמה ההתקנות לא מתבצעות לפני שאני מנסה פיתרונות אוטומטיים....
- Marty-McFly
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לפני הכל, בו ותנסה להריץ את ההתקנה של thewiz בשביל לבדוק אם הבעיה היא במכשיר או בהתקנה
תעבוד לפי המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt185692.html
אם תצליח, תוכל להתקין על הכרטיס שוב Openelec ולדעת שכנראה משהו בתהליך ההתקנה היה שגוי
בעזרת הסקריפט ההתקנה מאוד מאוד פשוטה וכוללת 99% ממה שמי שמריץ קודי בארץ הקודש צריך
תעבוד לפי המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt185692.html
אם תצליח, תוכל להתקין על הכרטיס שוב Openelec ולדעת שכנראה משהו בתהליך ההתקנה היה שגוי
בעזרת הסקריפט ההתקנה מאוד מאוד פשוטה וכוללת 99% ממה שמי שמריץ קודי בארץ הקודש צריך