תליית המקרן בדירה החדשה - הכנות מראש.
שלום לכולם,
אני מכין הכנות בדירה החדשה שלנו למערכת הקולנוע. הרעיון הוא כמובן להכין תשתית למקרן epson 5030ub שיהיה במרחק של 4 מטר מהמסך.
כמו כן, אני אכין הכנות לשני רמקולים על הקיר האחורי (רמקול בי פולאר) ועוד שני רמקולים מעל הראש (אטמוס).
בנוסף, יהיו שני סאבים , אחד בכל צד של המזנון.
השאלה - כרגע יש לי מסך 100", האם מרחק של 4 מטר הוא קרוב מדי\רחוק מדי למקרן?
יש המלצות אחרות?
אשמח לכל רעיון או פידבק.
תודה!!!
אני מכין הכנות בדירה החדשה שלנו למערכת הקולנוע. הרעיון הוא כמובן להכין תשתית למקרן epson 5030ub שיהיה במרחק של 4 מטר מהמסך.
כמו כן, אני אכין הכנות לשני רמקולים על הקיר האחורי (רמקול בי פולאר) ועוד שני רמקולים מעל הראש (אטמוס).
יש המלצות אחרות?
אשמח לכל רעיון או פידבק.
תודה!!!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הייתי מגדיל ל 120
אני עם 106 במרחק 3.5
אני עם 106 במרחק 3.5
בהנחה שלמסך שלך גיין נייטרלי (1:1), ובהנחה שאין לך שליטה מוחלטת על החשכת האיזור,yossirif כתב:שלום לכולם,
יש המלצות אחרות?
אשמח לכל רעיון או פידבק.
תודה!!!...
אם הינך מעוניין למקסם את יכולות המקרן שלך, אז ממליץ לך לקרב את המקרן,
כך לא תאבד מעוצמת ההארה של המקרן - קח בחשבון שבמצבו המכוייל (ומאד ממליץ לך לכייל, זה מקרן מעולה), תקבל עוצמת הארה של כ-650 לומנס (ולא 2400),
אחרת תקבל תמונה חשוכה מדי, בייחוד לתלת מימד, וחבל..
המון תודה!
אני אבדוק אם ניתן להגדיל את המסך ל-120" ואם ניתן לקרב במעט את המקרן לקיר.
מבחינת החשכה, כל התריסים באיזור חשמליים ולכן אני מקווה שתהיה לי שליטה על ההחשכה.
תודה רבה!!!
מבחינת החשכה, כל התריסים באיזור חשמליים ולכן אני מקווה שתהיה לי שליטה על ההחשכה.
תודה רבה!!!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: המון תודה!
·yossirif כתב:אני אבדוק אם ניתן להגדיל את המסך ל-120" ואם ניתן לקרב במעט את המקרן לקיר.
תודה רבה!!!...
במידה מרבית השימושים במקרן הם עבור צפיה בסרטים ממרחק כזה ממליץ לך בחום מסך 130 אינץ בפורמט 1:2.35 מה שיתן לך 104 אינץ בפורמט 16x9.