מחשב יד2 - בדיקת כדאיות - דחוף!
שלום לכולם! אני זקוק לעזרה מהירה:
אני מחפש לקנות מחשב יד2 בתקציב נמוך יחסית אבל שיכול להפעיל משחקים בני שנתיים-שלוש באיכות סבירה.
הציעו לי את המפרט הבא ב-1150 ש"ח:
מעבד: i5 3570 (3.4-3.8 Ghz
זכרון: 8 GB
דיסק: 500 GB
כ. מסך: Geforce GT 610, 2GB
מהנחה והכל תקין ועובד - ללכת על זה?
תודה רבה!!
אני מחפש לקנות מחשב יד2 בתקציב נמוך יחסית אבל שיכול להפעיל משחקים בני שנתיים-שלוש באיכות סבירה.
הציעו לי את המפרט הבא ב-1150 ש"ח:
מעבד: i5 3570 (3.4-3.8 Ghz
זכרון: 8 GB
דיסק: 500 GB
כ. מסך: Geforce GT 610, 2GB
מהנחה והכל תקין ועובד - ללכת על זה?
תודה רבה!!
המחשב השולחני שלי כרגע במצב של מוות קליני. הלך לו הספק, ואיתו כנראה גם הזכרונות או לוח האם...אני לא בטוח ולא חקרתי לעומק. הוא ישן - Quad-Core בן חמש-שש שנים.
אני משתמש בלפטופ ישן כמחשב חלופי בבית, אבל גם הוא על ערש דווי.
מבחינת משחקים: בעיקר אסטרטגיה (Total War, Supreme Commander), אבל הייתי מאוד שמח לסיים את סקיירים שמותקן על המחשב המת, ואולי גם לנסות את Witcher החדש.
אני משתמש בלפטופ ישן כמחשב חלופי בבית, אבל גם הוא על ערש דווי.
מבחינת משחקים: בעיקר אסטרטגיה (Total War, Supreme Commander), אבל הייתי מאוד שמח לסיים את סקיירים שמותקן על המחשב המת, ואולי גם לנסות את Witcher החדש.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
בשביל לשחק סקיירים לא לא צריך כרטיס מסך חזק אבל בשביל להריץ את THE WITCHER החדש כן צריך אחד חזק.
מבחינת המחשב לדעתי אפשר להוריד אותו ל-1000 ש"ח. לא ציינת אם הוא מגיע עם ספק כוח ואם כן מאיזו חברה.
מבחינת המחשב לדעתי אפשר להוריד אותו ל-1000 ש"ח. לא ציינת אם הוא מגיע עם ספק כוח ואם כן מאיזו חברה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הבעיה שלפי המפרט זה בטח איזה מחשב מוכן של אייבורי KSP שלא מבינים כלום ודוחפים לאנשים GT610 ב200 שקל עם אותם ביצועים של המובנה . ולרוב מפרטים מוכנים כאלו מגיעים עם מארז וספק ג'נריים שלא באמת מאפשרים שידרוג לכ.מסך בלי החלפת ספק.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |