tonearm wire clips?
שלום,
ברשותי פטיפון luxman pd284 בעל זרוע מקורית.
נכון להיום הראש מולחם ישירות לחוטים של הזרוע.
אחד מהחבר'ה הדרדסים של בני שבר לי את המחט
ומאחר שאת הראש שמורכב כיום לא הייתי מאחל גם לשונאי.
אני מעוניין להחליפו.
אין לי מושג איך מחווטים מחדש את הזרוע, אז במקום
אני חושב רק להלחים סופיות ולהזמין ראש חדש.
משום מה ניסיתי לחפש בebay רק סופיות ואני לא מוצא,
באיזה מילת חיפוש עלי להשתמש כדי למצא?
אני מודע שהשאלה מעט אינפנטילית אך בכל זאת אשמח לתשובה
כל טוב
שי
ברשותי פטיפון luxman pd284 בעל זרוע מקורית.
נכון להיום הראש מולחם ישירות לחוטים של הזרוע.
אחד מהחבר'ה הדרדסים של בני שבר לי את המחט
ומאחר שאת הראש שמורכב כיום לא הייתי מאחל גם לשונאי.
אני מעוניין להחליפו.
אין לי מושג איך מחווטים מחדש את הזרוע, אז במקום
אני חושב רק להלחים סופיות ולהזמין ראש חדש.
משום מה ניסיתי לחפש בebay רק סופיות ואני לא מוצא,
באיזה מילת חיפוש עלי להשתמש כדי למצא?
אני מודע שהשאלה מעט אינפנטילית אך בכל זאת אשמח לתשובה
כל טוב
שי
GgAAOSw7ThUjtPr">Clip עובד. גם Tags עובד.
אולי כדאי לך להעלות כאן כמה תמונות קרובות של החיבורים בראש - נראה לי שעשו אצלך איזו "חלטורה" ולפני שאתה מזמין חלקים, כדאי לבדוק כמה היא עמוקה...

אולי כדאי לך להעלות כאן כמה תמונות קרובות של החיבורים בראש - נראה לי שעשו אצלך איזו "חלטורה" ולפני שאתה מזמין חלקים, כדאי לבדוק כמה היא עמוקה...
לצערי את החלטורה אני בעצמי ביצעתי ואין לי את מי להאשים
לפני שנתיים החלפתי את הראש לראש SUMIKO PEARL , זוועה של ראש בעיני
הסופיות היו מחוברות די חזק (בכל זאת כמה עשרות שנים כנראה) לראש וכששמתי ראש חדש הפעלתי כנראה לחץ מיותר עליהן.
הכל אמנם היה תקין אבל לאחר זמן מה הופיע לי זמזום בצליל, משחק קטן עם הסופיות אישר שכנראה ההלחמות אליהן ניזוקו
הלחמתי בעזרת בדיל דקיק ומלחם מיוחד להלחמות צפופות את החיווט יישירות תוך כדי המנעות מלחמם את הראש עצמו.
הכל היה תקין,אם אפשר להגדיר את הצליל של הראש הזה כמשהו תקין כאמורעד שהמחט נשברה.
אגב, אם למשהו יש ניסיון וידע בזרוע הזו ומוכן להסביר לי עד כמה ומסובך האם כדי להתעסק בהחלפת החיווט.
בינתיים אנסה להעזר בטוב ליבו של דני, ואם לא תהיה ברירה אזמין מחו"ל
תודה.
לפני שנתיים החלפתי את הראש לראש SUMIKO PEARL , זוועה של ראש בעיני
הסופיות היו מחוברות די חזק (בכל זאת כמה עשרות שנים כנראה) לראש וכששמתי ראש חדש הפעלתי כנראה לחץ מיותר עליהן.
הכל אמנם היה תקין אבל לאחר זמן מה הופיע לי זמזום בצליל, משחק קטן עם הסופיות אישר שכנראה ההלחמות אליהן ניזוקו
הלחמתי בעזרת בדיל דקיק ומלחם מיוחד להלחמות צפופות את החיווט יישירות תוך כדי המנעות מלחמם את הראש עצמו.
הכל היה תקין,אם אפשר להגדיר את הצליל של הראש הזה כמשהו תקין כאמורעד שהמחט נשברה.
אגב, אם למשהו יש ניסיון וידע בזרוע הזו ומוכן להסביר לי עד כמה ומסובך האם כדי להתעסק בהחלפת החיווט.
בינתיים אנסה להעזר בטוב ליבו של דני, ואם לא תהיה ברירה אזמין מחו"ל
תודה.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
Cartridge Connector Clips
יש עוד אופציה. פשוט עזוב אותך, זו סתם טרחה. נסח מודעה מטומטמת בעליל כמו "למכירה פטיפון סופר איכותי ונדיר ! של חברת ההיי אנד האגדית לקסמן דגם pd 284 פטיפון יפיוף סופר איכותי ,במחיר סופר מיוחד ! ועם אחריות שלושה חודשים מיום הקניה! אחד הפטיפונים הכי יפים שיצאו בשנות ה70" ופרסם ביד 2 במחיר תואם או מעט מוגזם.
יש עוד אופציה. פשוט עזוב אותך, זו סתם טרחה. נסח מודעה מטומטמת בעליל כמו "למכירה פטיפון סופר איכותי ונדיר ! של חברת ההיי אנד האגדית לקסמן דגם pd 284 פטיפון יפיוף סופר איכותי ,במחיר סופר מיוחד ! ועם אחריות שלושה חודשים מיום הקניה! אחד הפטיפונים הכי יפים שיצאו בשנות ה70" ופרסם ביד 2 במחיר תואם או מעט מוגזם.