מחשב מבצע 4 ציפצופים ארוכים ולא נדלק
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לקחת למעבדה, המחשב מתחמם וקורס.
יש בעיית חומרה במחשב.
יש בעיית חומרה במחשב.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
קרה לי משהו דומה עם כרטיס זיכרון שלא ישב 100%. אבל לא סתם פתאום.
אם המחשב באחריות עדיף לקחת למעבדה.
אם לא, ואתה מבין מה אתה עושה, אפשר לבדוק שזכרונות, תקעי חשמל, כבלי sata, כרטיסים נוספים (אם יש) וכו יושבים טוב במקום.
אם המחשב באחריות עדיף לקחת למעבדה.
אם לא, ואתה מבין מה אתה עושה, אפשר לבדוק שזכרונות, תקעי חשמל, כבלי sata, כרטיסים נוספים (אם יש) וכו יושבים טוב במקום.
http://www.gigabyte.com/support-downloa ... px?fid=816
נראה כמו בעית זכרון.
נסה לחבר רק מקל זכרון אחד בסלוטים שונים.
האם בצעת המהרה של המעבד או הזכרון יכול להיות שהוא לא יציב יותר בגלל בעיות חימום יתר של הרכיבים.
נסה גם לאפס את הגדרות הביוס.
נראה כמו בעית זכרון.
נסה לחבר רק מקל זכרון אחד בסלוטים שונים.
האם בצעת המהרה של המעבד או הזכרון יכול להיות שהוא לא יציב יותר בגלל בעיות חימום יתר של הרכיבים.
נסה גם לאפס את הגדרות הביוס.
לכולם יש פה כוונה טובה, אבל העצות מהסוג תנסה X או תנסה Y אין בהן שיטה. זה יכול להצליח או להיות סתם בזבוז זמן. מה ש-rm1 הציע לך זה הדבר הנכון והמתודי לעשות: RTFM.
4 צפצופים? 1 ארוך ושלושה קצרים? לפי ה- manual מדובר בבעיה עם המקלדת (יש לך מקלדת PS2, נכון? לא USB?)
עמוד 97 פה: http://download1.gigabyte.eu/Files/Manu ... ud2h_e.pdf
4 צפצופים? 1 ארוך ושלושה קצרים? לפי ה- manual מדובר בבעיה עם המקלדת (יש לך מקלדת PS2, נכון? לא USB?)
עמוד 97 פה: http://download1.gigabyte.eu/Files/Manu ... ud2h_e.pdf
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שלגון
אתה צודק במה שאתה אומר לגבי המקלדת זו אינה מקלדת USB, אגב גם אותה ניתקתי וזה לא עזר
לגבי הציפצופים אין מקום לטעויות זה ארבעה ציפצופים ארוכים בעלי אורך זהה והסתכלתי גם בקישור של rm1 וגם בספרון עמ 97 ואין שם תיאור של מה שקורה אצלי.
ניתקתי את אחד הזכרונות בכלל 4GB DDR3 1333 של CRUCIAL (היה 8GB )
4GB נוספים של G.SKILL
כרגע עובד ! אין לי מושג אם זה פתר את הבעיה ואולי זה יחזור יותר מאוחר ,המחשב נכון לעכשיו עובד כבר שעה רצוף ונראה....
קראתי באינטרנט שדוקא זכרונות של crucial יוצרים בעיה עם לוח אם כמו שלי ,וזה לפני שראיתי איזה כרטיס זכרון היה לי ,אולי זה מקרה ואולי לא.
המחשב עבד המון המון זמן עם שני כרטיסי הזכרון ללא בעיה ככה שהכל לא מובן לי
Rm1 אמרת משהוא שקשור לאיפוס הביוס ...זה משהוא מסובך ? אפשר לדעת ממבט אם הביוס יצא מאיפוס?
אתה צודק במה שאתה אומר לגבי המקלדת זו אינה מקלדת USB, אגב גם אותה ניתקתי וזה לא עזר
לגבי הציפצופים אין מקום לטעויות זה ארבעה ציפצופים ארוכים בעלי אורך זהה והסתכלתי גם בקישור של rm1 וגם בספרון עמ 97 ואין שם תיאור של מה שקורה אצלי.
ניתקתי את אחד הזכרונות בכלל 4GB DDR3 1333 של CRUCIAL (היה 8GB )
4GB נוספים של G.SKILL
כרגע עובד ! אין לי מושג אם זה פתר את הבעיה ואולי זה יחזור יותר מאוחר ,המחשב נכון לעכשיו עובד כבר שעה רצוף ונראה....
קראתי באינטרנט שדוקא זכרונות של crucial יוצרים בעיה עם לוח אם כמו שלי ,וזה לפני שראיתי איזה כרטיס זכרון היה לי ,אולי זה מקרה ואולי לא.
המחשב עבד המון המון זמן עם שני כרטיסי הזכרון ללא בעיה ככה שהכל לא מובן לי
Rm1 אמרת משהוא שקשור לאיפוס הביוס ...זה משהוא מסובך ? אפשר לדעת ממבט אם הביוס יצא מאיפוס?