בעיית ניתוקים במחשב עם ווידוס 8.1 שמחובר קווית לראוטר
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
יש לי בעיה רק עם מחשב אחד בבית שהוא היחיד עם ווינדוס 8.1 שהחיבור לרשת אובד כל כמה שניות כשהוא מחובר כם כבל לראוטר (פייברבוקס של הוט) כשהוא מחובר אלחוטי אין ניתוקים כמעט בכלל וגם כל שאר המכשירים בבית (מחשבים,אייפון ...) עובדים תקין.
בבדיקה של פותר הבעיות אני מקבל: "נראה כי תצורת המחשב שלך נקבעה כראוי אך ההתקן או המשאב (שרת DNS) אינו מגיב"
ניסיתי לנתק את הפייבר ואת המחשב מהחשמל וכמה דקות ולא עזר.
בבדיקה של פותר הבעיות אני מקבל: "נראה כי תצורת המחשב שלך נקבעה כראוי אך ההתקן או המשאב (שרת DNS) אינו מגיב"
ניסיתי לנתק את הפייבר ואת המחשב מהחשמל וכמה דקות ולא עזר.
- drorshem
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: drorshem
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
קורה בכל פורט שאתה מחבר אליו? (יש 4 אם אני לא טועה)
קורה רק במחשבים עם Win8 ?
אני לא יודע לגבי הפייברבוקס של הוט,
אבל נסה לשנות בנתב שלהם את הגדרות ה-DNS לידני והגדר את הכתובות הבאות:
8.8.8.8
8.8.4.4
קורה רק במחשבים עם Win8 ?
אני לא יודע לגבי הפייברבוקס של הוט,
אבל נסה לשנות בנתב שלהם את הגדרות ה-DNS לידני והגדר את הכתובות הבאות:
8.8.8.8
8.8.4.4
- drorshem
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: drorshem
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
·נסה רק מקומית בכרטיס רשת במחשב, כך תדע ישרshlomyga כתב:1. ניסיתי לפחות ב-2 שונים וקרה בשניהם
2. כן רק במחשב אחד עם ווינדוס 8.1
3. לשנות ממש ברואטר או מספיק לשנות בהגדרה של הכרטיס רשת במחשב הבעייתי להגדרה ידנית ולהכניס את המספרים שנתת?...
למרות שציינת שבאלחוטי עובד תקין, אז נשמע מוזר
אבל נסה בכל זאת
* מה שלא ציינת זה מתי זה בדיוק קורה,ממש כל כמה שניות?
תריץ PING קבוע ל-IP כלשהו (נניח 194.90.1.5) - אתה מקבל Request time out ?
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
לפעמים ממש כל כמה שניות ולפעמים כל דקה שתיים ובכל מקרה אין מצב שעובר יותר מכמה דקות ללא ניתוק.
איך מריצים פינג קבוע?
עידכון:
הכנסה ידנית של המספרים שנתת בשורות ה-DNS של כרטיס הרשת במחשב פתר את הבעיה שדיווח ״פותר הבעיות״ של המחשב ועכשיו הוא מדווח שלא נמצאה שום בעיה אבל לצערי עדיין יש ניתוקים. את הבדיקות אני עושה במקום שהכי כואב לי וששם גיליתי בעצם שיש לי ניתוקים וזה בזמן ניגון סרטים בקודי. יש אםשרות לבדוק בצורה אחרת?
איך מריצים פינג קבוע?
עידכון:
הכנסה ידנית של המספרים שנתת בשורות ה-DNS של כרטיס הרשת במחשב פתר את הבעיה שדיווח ״פותר הבעיות״ של המחשב ועכשיו הוא מדווח שלא נמצאה שום בעיה אבל לצערי עדיין יש ניתוקים. את הבדיקות אני עושה במקום שהכי כואב לי וששם גיליתי בעצם שיש לי ניתוקים וזה בזמן ניגון סרטים בקודי. יש אםשרות לבדוק בצורה אחרת?