אני עובד עם עידן פלוס, כיום יש לי ממיר דיגיטלי Hyundai HADV-1617 יונדאי וגם טלויזית סמסונג H6400.
תכננתי להוציא לפנסיה את היונדאי כשקיבלתי את הטלויזיה אבל תכנונים לחוד ומציאות לחוד.
הבעיה שהאיכות תמונה מהממיר (שלא נחשב לממיר טוב בכלל) טובה בהרבה מאיכות של הממיר של סמסונג - כאשר אני מחבר לאנטנה שקיבלתי עם הממיר (אנטנה קטנה בגובה של כמה ס"מ עם בסיס מגנטי).
הממיר יונדאי לא נותן חיווי מה האיכות והעוצמה, שימו לב שזה לא הממיר החדש 1671 אלא הישן יותר 1617.
אני מוציא פלט לטלויזיה דרך כבל HDMI, והגדרתי את הממיר שיוציא 1080P (או 1080i) - בקיצור הממיר עושה upscaling בעצמו לאיכות הכי איכותית שהיה לקבוע.
עידן פלוס משדרים ב 576i אם אני לא טועה...
האיכות בטלויזיה לא נראה טוב - כתוביות מפוקסלות, רעש גבוה (נניח טשטשוש קטן בשיער של יונית בערוץ 2) וכו'.
שוב, זה לא משהו נוראי, אפשר לצפות, אבל האיכות דרך היונדאי טובה משמעותית !
תכננתי להפסיק להשתמש בממיר של עידן, אבל הוא נשאר בשימוש כי ההבדל באיכות די גדול. האם אנטנה טובה יותר תפתור את הבעיה? הבעיה שיש לי תשתית הוט בשביל האינטרנט, נראה לי סיפור כל העסק הזה.
רעיונות? פתרונות? הטלויזיה חסומה לעדכוני תוכנה - UA55H6400 עם אחריות רשמית. אולי יש עדכון תוכנה שיפתור את זה?
[img2=550x431]http://www.hometheater.co.il/files/5982~picture_945.jpg[/img2]
איכות צפייה נמוכה בעידן פלוס דרך סמסונג H6400 לעומת ממיר עידן פלוס חיצוני
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
MrMoris ניסית לכייל את התמונה מבחינת הגדרות תצוגה?
ניסית לפנות ליבואן בדרישה לקבלת עדכון קושחה אחרון למסך שלך? - אין דבר כזה חסום לעדכונים, זוהי זכותך כצרכן להנות מהטלוויזיה עד הסוף כאשר היצרן משחרר עדכונים באופן שוטף אין סיבה שתשאר מאחור בגלל אף אחד.
ניסית לפנות ליבואן בדרישה לקבלת עדכון קושחה אחרון למסך שלך? - אין דבר כזה חסום לעדכונים, זוהי זכותך כצרכן להנות מהטלוויזיה עד הסוף כאשר היצרן משחרר עדכונים באופן שוטף אין סיבה שתשאר מאחור בגלל אף אחד.
@benny123
·
סליחה על התגובה הממש מאוחרת,
קודם כל - אני בחרתי מרצוני בינתיים לא לעדכן את הטלויזיה, כרגע אני משתמש בעיקר בMAKO TV ובאפליקצית PLEX.
שתיהן עובדות נהדר. אני מפחד שעדכון יהרוס משהו.
אני לא מוצא הגדרות כיול מיוחדות עבור העידן פלוס, יש אפשרות לכייל רק עבור העידן פלוס הפנימי של הטלויזיה?
האם הטלויזיה מציגה i578 ללא עיבוד נוסף או מבצעת UPSCALING? לא מצאתי שום דרך לשלוט על זה.
כיום אני מקליט בממיר יונדאי ובמקביל רואה משהו מוזרם דרך PLEX.
מישהו יודע אם אפשר לעשות הקלטה ותוך כדי להשתמש בPLEX או MAKO בטלויזיית סמסונג H6400 ?
אם לא, אז אין בכלל שום טעם לנסות לשפר את התמונה בטלויזיה.
אולי אני צריך לפרסם את השרשור בפורום טלויזיות?
·
סליחה על התגובה הממש מאוחרת,
קודם כל - אני בחרתי מרצוני בינתיים לא לעדכן את הטלויזיה, כרגע אני משתמש בעיקר בMAKO TV ובאפליקצית PLEX.
שתיהן עובדות נהדר. אני מפחד שעדכון יהרוס משהו.
אני לא מוצא הגדרות כיול מיוחדות עבור העידן פלוס, יש אפשרות לכייל רק עבור העידן פלוס הפנימי של הטלויזיה?
האם הטלויזיה מציגה i578 ללא עיבוד נוסף או מבצעת UPSCALING? לא מצאתי שום דרך לשלוט על זה.
כיום אני מקליט בממיר יונדאי ובמקביל רואה משהו מוזרם דרך PLEX.
מישהו יודע אם אפשר לעשות הקלטה ותוך כדי להשתמש בPLEX או MAKO בטלויזיית סמסונג H6400 ?
אם לא, אז אין בכלל שום טעם לנסות לשפר את התמונה בטלויזיה.
אולי אני צריך לפרסם את השרשור בפורום טלויזיות?