בעיות עם Denon AVR-X3200W - נשלח חזרה, מה קונים עכשיו ?
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
קיבלתי את הרסיבר אתמול, חיברתי הכל, הכל עבד יפה.
עשיתי עדכון קושחה ומאז קדחת, הרסיבר נדלק אבל לא מקבל אות משום מקור, ולא מציג את התפריט במסך דרך ה HDMI כמו קודם.
כאילו כל הכניסות והיציאות שלו לא מתפקדות.
ניסיתי להחזיר להגדות יצרן דרך פאוור ופלוס מינוס, קיבלתי initializing אבל עדיין קדחת.
לפני כמה שנים קניתי רסיבר דנון, מהקופסה היה דפוק ונשבעתי שלא אקנה שוב, יש לי קארמה רעה איתם.
אודה לרעיונות נוספים.
תודה
עשיתי עדכון קושחה ומאז קדחת, הרסיבר נדלק אבל לא מקבל אות משום מקור, ולא מציג את התפריט במסך דרך ה HDMI כמו קודם.
כאילו כל הכניסות והיציאות שלו לא מתפקדות.
ניסיתי להחזיר להגדות יצרן דרך פאוור ופלוס מינוס, קיבלתי initializing אבל עדיין קדחת.
לפני כמה שנים קניתי רסיבר דנון, מהקופסה היה דפוק ונשבעתי שלא אקנה שוב, יש לי קארמה רעה איתם.
אודה לרעיונות נוספים.
תודה
נערך לאחרונה על ידי Shayosef ב 23/10/2015 8:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
שי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
במהלך העדכון הייתה איזו שהיא הפרעה?
- משהיוסף372
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 110
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אמרתי לכם דנון *** רשמתי את זה כבר כאן בכמה מקומות
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7401
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אתה מבין לא נכון דנון לא *** אונקיו לא *** אז הכיול לא טוב במילא אתה מעלה או מוריד ידני ושלא יספרו לי סיפורים .שעושים כיול ונגיד הסנטר מקבל 3 או -1 אז מה מי משאיר את זה ככה אתה מעלה ידני. מרנץ לא מה שהיה ? הלוואי עליי ועליך מרנץ ביקורות טובות מאוד . מה תקנה ולא יקר , יש פיוניר ימהה סוני.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

רציתי מרנץ' גם, בהמלצת חבר מהפורום, אבל אין אותו בשום אמזון.
לכן הזמנתי בסוף את ה Pioneer SC-LX58
יש לי היום את ה 71 של פיוניר, סה"כ מרוצה, רציתי תאמת לגוון כי אני לא מת על ה GUI של הפיונרים אבל מבחינת הגברה ואיכות צליל אני חושב שהפיוניר טוב יותר מהדנון הראשון שהזמנתי.
הפיוניר המדובר כבר בן שנה, הדבר היחיד שמבאס אותי זה שחסרים לו חלק מהפיצ'רים שיצאו בשנה האחרונה, כמו DTS-X
לכן אני עדיין לא סגור נעול על הפיוניר...עוד רעיונות של רסיברים שזמינים מאזמון ?
לכן הזמנתי בסוף את ה Pioneer SC-LX58
יש לי היום את ה 71 של פיוניר, סה"כ מרוצה, רציתי תאמת לגוון כי אני לא מת על ה GUI של הפיונרים אבל מבחינת הגברה ואיכות צליל אני חושב שהפיוניר טוב יותר מהדנון הראשון שהזמנתי.
הפיוניר המדובר כבר בן שנה, הדבר היחיד שמבאס אותי זה שחסרים לו חלק מהפיצ'רים שיצאו בשנה האחרונה, כמו DTS-X
לכן אני עדיין לא סגור נעול על הפיוניר...עוד רעיונות של רסיברים שזמינים מאזמון ?
שי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·haimme כתב:לפי מה שאני מבין
דנון ***
אונקיו מערכת כיול על הפנים.
מרנץ לא מה שהיה.
מה נישאר ?
על הרמן קרדון אף אחד כבר לא מדבר.
אני צריך רסירב .!
מה לקנות?...
שמעת על YAMAHA ? Pioneer ?
חברות חדשות ולא כל כך מוכרות אבל שווה לבדוק
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·Shayosef כתב:
לכן אני עדיין לא סגור נעול על הפיוניר...עוד רעיונות של רסיברים שזמינים מאזמון ?...
http://www.amazon.com/Yamaha-RX-A1050-7 ... B00YMN6FIM
http://www.amazon.com/Yamaha-RX-A850-7- ... B00YMN6F14
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

טל שמעתי , אבל לא באמת שמעתי... 
בכל אופן נראה לי שנסגרתי סופית, אני חושב שהזמנתי וביטלתי 4 רסיברים ב 24 שעות האחרונות מאמזון, דרך אגב, אמזון איטליה עם המחירים והמבחר הגדול ביותר למשלוחים לישראל, אמזון גרמניה ניתק איתנו קשרים כנראה..
בכל אופן, היתה הזמנה לפיוניר 58, התבאסתי שהוא בן שנה וחסרים לו פיצ'רים עדכניים וגם את האמת התחשק לי ממשק חדש וחברה אחרת. בוטל
אחרי זה הוזמן דנון 4200....כן זה היה בשלב מאוחר בלילה ודי מזוכיסטי אבל שכנעתי את עצמי שהדנון שהיה לי הפך ללבנה בגלל שעשיתי את העדכון דרך הרשת (כבל רשת) ויש לי מלא ניתוקים בזמן האחרון כאן מהוט אז כנראה שזה מה שדפק אותו, אז אמרתי מהיום רק ב USB.
ואז ראיתי מועמד חדש - ה Onkyo TX-RZ900
שנים היה לי אונקיו, התגעגעתי לאמינות ולצליל, יודע שעניין הכיול החדש שלהם לא גליק אבל אני בטוח שעם מישהו מוכשר נגיע לכיול מוצלח, נראה מסיבי, תומך בכל דבר שיש וגם נראה לא רע
עד שאתחרט שוב זה מה שהוזמן...
בכל אופן נראה לי שנסגרתי סופית, אני חושב שהזמנתי וביטלתי 4 רסיברים ב 24 שעות האחרונות מאמזון, דרך אגב, אמזון איטליה עם המחירים והמבחר הגדול ביותר למשלוחים לישראל, אמזון גרמניה ניתק איתנו קשרים כנראה..
בכל אופן, היתה הזמנה לפיוניר 58, התבאסתי שהוא בן שנה וחסרים לו פיצ'רים עדכניים וגם את האמת התחשק לי ממשק חדש וחברה אחרת. בוטל
אחרי זה הוזמן דנון 4200....כן זה היה בשלב מאוחר בלילה ודי מזוכיסטי אבל שכנעתי את עצמי שהדנון שהיה לי הפך ללבנה בגלל שעשיתי את העדכון דרך הרשת (כבל רשת) ויש לי מלא ניתוקים בזמן האחרון כאן מהוט אז כנראה שזה מה שדפק אותו, אז אמרתי מהיום רק ב USB.
ואז ראיתי מועמד חדש - ה Onkyo TX-RZ900
שנים היה לי אונקיו, התגעגעתי לאמינות ולצליל, יודע שעניין הכיול החדש שלהם לא גליק אבל אני בטוח שעם מישהו מוכשר נגיע לכיול מוצלח, נראה מסיבי, תומך בכל דבר שיש וגם נראה לא רע
עד שאתחרט שוב זה מה שהוזמן...
שי
אני מחכה בקוצר רוח לרסיבר 9 ערוצים עם dts:x.
המרנץ 7010 נמכר כבר הרבה זמן באמזון גרמניה, במחיר סבבה, אבל ללא משלוח לישראל. בשאר האמזונים -אין עדיין (אני נכנס כמעט כל יום לבדוק).
הדנון 6200 והימהה 2050 לא נראים באופק.
ממשיך לחכות...
המרנץ 7010 נמכר כבר הרבה זמן באמזון גרמניה, במחיר סבבה, אבל ללא משלוח לישראל. בשאר האמזונים -אין עדיין (אני נכנס כמעט כל יום לבדוק).
הדנון 6200 והימהה 2050 לא נראים באופק.
ממשיך לחכות...
להמתין בסבלנות לדגמי ימהה שיגיעו לאירופה בנובמבר. המגביל של ה 3200 זה 1050 או 2050 אם חשוב לך 9.2. אין ספק שזה הליין הטוב ביותר מהדגמים החדשים. בקצב הזה דנון ואונקיו הולכים להעלם. אצל שתי החברות בדגמים החדשים יש המון תקלות. מראנץ זה אותה החברה כמו דנון רק ליין שונה. אבל הרסיברים שלהם מאד מוגבלים בפיצ'רים. לפיוניר עדיין אין ליין חדש עם DTS:X אולי בתחילת השנה הבאה יצא משהו... מהיכן הזמנת את ה 3200W ? אני עשיתי סקר וגיליתי שהימהה 1050 עדיף עליו בהמון תכונות. סתם לדוגמה הדנונוים תומכים ב DSD 2 ערוצים וקצב שעון של 2.8 מגה לעומת הימהה שתומכים בקצב 5.6 ורב ערוצי...
Sexter, אני לא כל-כך שותף להתלהבות שלך מימהה. הייתי קונה מרנץ 7010 היום אם הייתי יכול (בדרך אגב, למישהו יש ניסיון בקניה מאמזון גרמניה בלי משלוח לישראל?).
ב- avforums הכתירו את המרנץ 7009 כמנצח במבחן קבוצתי בין הימהה 2040 והפיוניר LX-58, בעיקר בגלל איכות הסאונד במוסיקה.
אמנם אלה הדגמים של 2014 אבל הכל אמור להיות תקף גם ל-2015.
https://www.avforums.com/review/dolby-a ... test.10946
ב- avforums הכתירו את המרנץ 7009 כמנצח במבחן קבוצתי בין הימהה 2040 והפיוניר LX-58, בעיקר בגלל איכות הסאונד במוסיקה.
אמנם אלה הדגמים של 2014 אבל הכל אמור להיות תקף גם ל-2015.
https://www.avforums.com/review/dolby-a ... test.10946