אינטרנט HOT
אני מבין לפי האתר שלהם שיש להם אינטרנט של סיבים אופטים בשם HOT FIBER
http://www.hot.net.il/heb/Internet/HOTINT/FTTHINT/
אבל בטלפון הם עונים לי שהם לא יודעים על מה אני מדבר,
יש פה מישהו שכן יכול לפרט על זה?
איזה ערים?
איזה נתב?
איזה מהירות הורדה וההעלאה?
אולי יש לאינטרנט סיבים אופטים של HOT שם יותר מוכר והשם הקודם בוטל שאיתו הם ידעו למה אני מתכוון?
סורי טעיתי בפורום.
http://www.hot.net.il/heb/Internet/HOTINT/FTTHINT/
אבל בטלפון הם עונים לי שהם לא יודעים על מה אני מדבר,
יש פה מישהו שכן יכול לפרט על זה?
איזה ערים?
איזה נתב?
איזה מהירות הורדה וההעלאה?
אולי יש לאינטרנט סיבים אופטים של HOT שם יותר מוכר והשם הקודם בוטל שאיתו הם ידעו למה אני מתכוון?
סורי טעיתי בפורום.
- EyalwithFiber
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עבור לקוח פרטי הוט מפרסמת חבילות של עד 200 מגה.
עבור לקוח עסקי ישנה כרגע גם חבילה של 500 מגה.
קווי סיב הוט מספקת לעסקים גדולים, במחירים מאוד גבוהים יחסית. רוב הסיכויים שנציגי השירות הפרטי לא ידעו לענות לך על השאלה הזו משום שזה לא בתחום אחריותם. קווי הסיב יכולים גם להיות סימטריים במהירות של גיגה ואפילו למעלה מזה. אבל המחיר של קו כזה לא יהיה דומה או באיזור אפילו כשל החבילות שהוט משווקת ללקוחות פרטיים. אנחנו מדברים על אלפי שקלים לחודש ולמעלה מזה.
עבור לקוח עסקי ישנה כרגע גם חבילה של 500 מגה.
קווי סיב הוט מספקת לעסקים גדולים, במחירים מאוד גבוהים יחסית. רוב הסיכויים שנציגי השירות הפרטי לא ידעו לענות לך על השאלה הזו משום שזה לא בתחום אחריותם. קווי הסיב יכולים גם להיות סימטריים במהירות של גיגה ואפילו למעלה מזה. אבל המחיר של קו כזה לא יהיה דומה או באיזור אפילו כשל החבילות שהוט משווקת ללקוחות פרטיים. אנחנו מדברים על אלפי שקלים לחודש ולמעלה מזה.
- פול-מון-פארטי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- קיבל תודות: 5 פעמים
@avier
·כמו שאמרו מעליי לעסקים ספציפיים יש תשתית סיב עד לבית עסק,
לגבי מה שאתה מדבר עליו הוא למעשה צורה שהוט עובדת בה וזה hfc הייבריד פייבר-קוואקס
הסיב מגיע לבנין שכונה וכדו' ומומר לrf על כבלי קוואקס,בסופו של דבר בבית שלך יגיע כבל קווקס ולא סיב
לגבי מה שאתה מדבר עליו הוא למעשה צורה שהוט עובדת בה וזה hfc הייבריד פייבר-קוואקס
הסיב מגיע לבנין שכונה וכדו' ומומר לrf על כבלי קוואקס,בסופו של דבר בבית שלך יגיע כבל קווקס ולא סיב
·ואיזה יתרון יש לכבל המומר?פול-מון-פארטי כתב:@avier
הסיב מגיע לבנין שכונה וכדו' ומומר לrf על כבלי קוואקס,בסופו של דבר בבית שלך יגיע כבל קווקס ולא סיב...
- פול-מון-פארטי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- קיבל תודות: 5 פעמים
@avier
·זול יותר לפריסה
·זול יותר לפריסה